Prvorodičky - Červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
3.2.19 12:46

Ahoj holky, ja mam termin 25.7., jsem z Usti nad Labem. Na screeningu mi zjistili zvýšené riziko preeklampsie, tak beru denne anopyrin. Pohlaví nevim, v 15 tt mi doktor tipnul holčičku (což bych moc rada), ale s tim, ze je to fakt jen tip. Kazdou noc během minimalne jednou na záchod a zdají se mi hrozny blbosti. Spatne mi bylo od 8 do 14 tt, pak jsem jeste párkrát zvracela, ale uz to nebyly celodenní muka. Nekdy (jako například dnes) mam bez priciny tak příšernou naladu, že chudak manžel chodí na balkon kouřit jednu za druhou a cekam, kdy me pošle do pr… :D Jinak asi jako snad kazda prvorodicka obcas stresuju, jsem mistr katastrofických scénářů vseho druhu :lol: Dost trpím těmi dlouhými pauzami mezi každým UZ, nekdy mam pocit, ze bych ho potřebovala mit doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.2.19 14:21

@Kanah Hodně mi pomohlo pořídit si angelsounds. Jsem neuvěřitelný panikař a taky mě přepadají jen ty nejhorší myšlenky. Jednou týdně si poslechnu srdíčko a hodně mě to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.2.19 14:49

@I-vet A kdyz jsem v 16 tt, uz neco uslyším? Přemýšlela jsem o jeho pořízení, ale pak jsem se bála, ze bych nic nenašla a byla uz úplně hysterická :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.2.19 14:55

@Kanah Na krabicce píšou, že jde slyšet od 12 týdne. Já ho začala používat tak ve 13 týdnu a bylo to krásně slyšet. Dalo mi teda práci než jsem ho našla. Je ještě hodně dole. Teď jsem v 15tt a je slyšet pěkně. Přijde mi teda, že je pokaždé jinde tak se snažím neplašit ;). Ale četla jsem i diskuse, že ho některý maminky neslyšely. Ale za mě je to super a člověka to uklidní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.2.19 15:05

@I-vet Dekuji za typ, uz prijíždím internet a jdu objednat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
3.2.19 15:18

@Kanah angelsounds mohu jen doporucit, posloucham casto, vzdy najdu srdicko behem nekolika vterin a opravdu to neskutecne uklidni. Pouzivam uz asi od 11tt a nasla jsem zatim pokazde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.2.19 15:50

@luciferka100 Dekuju, uz jsem objednala, zitra jdu vyzvednout, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
3.2.19 16:07

Ahojky, já zitra zacinam 17 tt a už citim jak tam mimi cestuje a jak mám velký bříško, takže vím že roste a je v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.19 16:13

Pomoc

Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko mám dnes cca den dva před ms ale už cca 4 dny mě bolí v podbřisku jako při ms a nejvíce ráno bývá mi až nevolno pak občas cítím bolesti i přes den myslíte ze bych mohla být těhotná ? Na test je ještě asi brzy tak se ptám vás mate asi větší zkušenosti než já, tak prosím poraďte 🙂

• Citovat
  • Upravit
134
3.2.19 16:20

@Venesí To je super :) Ja teda obcas dole taky neco cítím, ale upřímně si myslim, ze u mě jsou to střeva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.2.19 16:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko mám dnes cca den dva před ms ale už cca 4 dny mě bolí v podbřisku jako při ms a nejvíce ráno bývá mi až nevolno pak občas cítím bolesti i přes den myslíte ze bych mohla být těhotná ? Na test je ještě asi brzy tak se ptám vás mate asi větší zkušenosti než já, tak prosím poraďte 🙂

Ahoj, jsem těhotná poprve, takže nejsem zrovna studnice zkušenosti, ale mě zacaly asi dva dny před menstruaci klasicke příznaky jako je bolest prsou a bolest v podbřišku, tak jsem si rekla, ze ms prijde dřív a kdyz ty příznaky porad nemizely a ms nikde, tak mi teprve docvaklo, ze by to mohlo byt těhotenství :lol: To bylo asi 4 dny po termínu ms a test byl dost jasnej, ale ja nikdy driv ani netestovala, takze ani nevim, jestli uz by to test u tebe odhalil…nějaký citlivější mozna i jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.19 16:28

@Kanah
Děkuji, tak snad se nám to podařilo počkám do úterý a půjdu pro test :srdce:

• Citovat
  • Upravit
134
3.2.19 16:32
@Anonymní píše:
@Kanah
Děkuji, tak snad se nám to podařilo počkám do úterý a půjdu pro test :srdce:

Budu drzet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
3.2.19 17:41

@Kanah já normalne když lezim na zadech, tak ho nahmatam kde haja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.2.19 18:02

@Venesí Tak to fakt zasnu, at hmatam jak hmatam, tak nahmatam leda prd :lol: Jednou mu/ji muzes vyprávět, jak si postuchovala uz od 16 tydne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí