Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to měla stejně
ale byla jsem za to ráda.. skoro jsem nepribrala, to přišlo až později, když se vrátily chutě
přeju pohodové tehotenstvi a zdravé miminko ![]()
@Deňa1995 Ano měla jsem to samé,je to normální do 6m jsem byla -4kg…Ale krásně jsem to dohnala ![]()
Jejda to dobře znám
díky tomu jsem zatím nepřibrala ani půl kg
teď jsem v 17tt a myslím, že už to začíná být zajímavější
jen ten pocit plnosti přetrvává ![]()
Mám to také, 11.tt a kilo dole.
mám hlad a když se najít, je mi zle,jim pidiporce. U mne ale žádný problém, mám ještě skoro půlku z 30kil,které jsem přibrala při prvním. Takže jsem docela ráda ![]()
@svapi píše:ja si vzdy prala zhubnout ale jaky jsem byla jedlik nikdy mi to neslo
Já to měla stejněale byla jsem za to ráda.. skoro jsem nepribrala, to přišlo až později, když se vrátily chutě
přeju pohodové tehotenstvi a zdravé miminko
@Deňa1995 píše:
ja si vzdy prala zhubnout ale jaky jsem byla jedlik nikdy mi to nesloted kdyz jsem stoupla na vahu a zhubla jsem 1kg tak jsem skakala radosti
ikdyz bych mozna byla i radsi, kdyz bych si jidla vychutnavala a mela na nej chut
a dekuji
@Deňa1995 píše:
ja si vzdy prala zhubnout ale jaky jsem byla jedlik nikdy mi to nesloted kdyz jsem stoupla na vahu a zhubla jsem 1kg tak jsem skakala radosti
ikdyz bych mozna byla i radsi, kdyz bych si jidla vychutnavala a mela na nej chut
a dekuji
@Deňa1995 já se dneska na kontrole u doktora smála, že to jsou snad první Vánoce, po kterých jsem zhubla místo přibírání
![]()
@iwinek píše:
Jejda to dobře známdíky tomu jsem zatím nepřibrala ani půl kg
teď jsem v 17tt a myslím, že už to začíná být zajímavější
jen ten pocit plnosti přetrvává
S tou plnosti to je hruza pripadam si jak kdybych byla na podvazani zaludku
![]()
@Aduš8 píše:to jsme dvě
@Deňa1995 já se dneska na kontrole u doktora smála, že to jsou snad první Vánoce, po kterých jsem zhubla místo přibírání![]()
![]()
@Deňa1995 neboj, tohle nechutenství za chvíli přejde a zase si budeš jídlo užívat
což ale zase není tolik žádoucí, protože ta kila skáčou dost rychle ![]()
Co bych dala jen za nechutenství
Já do toho už 6 týdnů zvracím ![]()
@luci5 píše:jeejda ja zatim ani jednou nezvracela snad ani nebudu
Co bych dala jen za nechutenstvíJá do toho už 6 týdnů zvracím
@svapi píše:
@Deňa1995 neboj, tohle nechutenství za chvíli přejde a zase si budeš jídlo užívatcož ale zase není tolik žádoucí, protože ta kila skáčou dost rychle
To zase jono
clovek si nevybere, kdyz ma nechutenstvi tak by si nejradsi zase jidlo vychutnaval a kdyz ma choutky tak pribira
![]()