Prvorodičky - Červenec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
4.2.19 18:51
@I-vet píše:
@Kanah Hodně mi pomohlo pořídit si angelsounds. Jsem neuvěřitelný panikař a taky mě přepadají jen ty nejhorší myšlenky. Jednou týdně si poslechnu srdíčko a hodně mě to uklidní.

Taky jsem nad tím přemýšlela :-) dnes jsem 18+0 tt a už týden mě miminko kope, takže už nemám strachuť naštěstí, ale je to vždycky dlouho doba než uvidíme miminko na ultrazvuku znovu a dostaneme další fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.2.19 19:26

@I-vet @luciferka100 Holky diky za tip, dneska jsem přinesla angelsounds a hned hledala a nakonec nasla, fakt je to úleva…uz jen ten pocit, ze az mi zase zacne hrabat, muzu si poslechnout srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
4.2.19 20:06

@Kanah vubec neni za co, hlavne ze jsi nasla a mimi je v poradku :kytka: presne tak, nekdy mi staci i jen pocit, ze ho mam doma a muzu ho kdykoliv pouzit. Jela jsem na vikend k rodicum, nechala angelsounds doma a celou dobu byla nervni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.2.19 05:22

@Kanah Také není zač. Jsem ráda, že jsi našla srdíčko a je vše v pořádku. Člověka opravdu uklidní jen trn pocit, že má angelsounds doma a kdykoliv ho může použít. Nepoužívám ho často. Ale občas mě chytne panika a moc mě to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
7.2.19 11:28

Ahoj, máme termín 6/7 :) jestli se cítím nebo necítím..no spíš netěším :D už třetí týden mě ničí nějaká rýmoviroza, pořád plný nos, docela jsem si vytrpěla. Chystám se chodit 3× týdně plavat, hodně chodím ven se psama a chci se připravit i s balonkem, udělám max, abych byla fit a nachystaná. Ještě nevím, kdo je za dveřmi - za 14 dní jdeme na morfo ultrazvuk a tam už by to měli poznat. Rozhodně chceme a potřebujeme pindíse :D
Původně jsem měla v merku jednu pražskou porodnici (Krč) ale v termínu, kdy registruje, měli plno, tak se nakonec přes svoje původní přesvědčení chystám do druhé nejbližší (Benešov), kde je aspoň ta výhoda, že máme na porodním známé, tak tam nebudu úplně anonymní chudák. Jinak je zatím vše absolutně bez komplikací, jak tělesně tak duševně, všechny testy vyšly úplně v pořádku, tak doufám, že mi to nehodlá natřít právě v porodnici (a nebo potom :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
7.3.19 12:27

@M.o.n.i.k.k.k.k. ahojky, jak se vede, kdy jedeš na 2 screening do Olmu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 12:30

@Venesí ahojky :D my byli v utery na druhem screeningu a i na vysetreni srdicka miminka a vse dopadlo dobre a konecne se nam mimco poradne ukazalo a vime, ze cekame chlapecka :*
A kdy jdes ty na druhy screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
7.3.19 13:20

@M.o.n.i.k.k.k.k. No my jedeme v pondělí :) taky asi cekame chlapecka, tak už se nemuzu dočkat jestli nam to tam potvrdí :dance: a taky jdeme i na to srdíčko :) a to je parada že vám to vyšlo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 14:43

@Venesí parada :) a pujdes i na to foceni miminka 3D? Ja nad tim premyslim. Udajne to take delaji ve FNOL. Ale mam strach, aby se prcek nechal vyfotit. Protoze je docela aktivni a ted ho nebylo mozne vyfotit v klidu, tak mame na fotce i machajici rucicky u obliceje :lol:
Ale prekvapuje me, ze je tak akcni a pohyby porad necitim a to jsem uz 20+5. Ty uz citis pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
7.3.19 16:14

@M.o.n.i.k.k.k.k. tyjo na 3D nevím ani jsem otom moc nepremyslela :lol: a jojo teď už mě kope pořádně, pravidelně od 18+1 A i předtím jsem citila, ale třeba jeden kopanec a pak nic. :lol: dnes jsem 20+4 no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 16:20

@Venesí jee, ty se mas :) tak snad uz ho ucitim brzo i ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
7.3.19 19:10

@M.o.n.i.k.k.k.k. určitě je ucitis brzo :hug: dobře že víš že se prcek hejbe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.3.19 21:27

@Tynatyna123 ahoj ja jsem taky prazak :mrgreen: a TP 10.7. Tak vysla ti ta holcicka? ;) nebo jeste nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.19 09:15

Ahoj holky. Termín mám na začátku července. Můžu se pridat? A hned se zeptám jak to máte s pohyby. U nás to zatím žádná divočina není
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.3.19 10:02

@Uzliceknervu
Ahoj, taky mám termín 8.7. 2019 :srdce: no pohyby cítím od 17 tt už celkem pravidelne, nejvíce mě kope po jídle a večer když usínám a pak v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí