Prvorodičky TP prosinec 2017 z Brna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
1.11.17 17:33

Asi jo, přišla mi trochu jak robot.Furt mi rajdila po břiše, male přeměnila akorát hlavičku, řekla ze dobře roste a nema VV a tím to haslo, mám dojem, ze se na me ani nepodivala.Ale taky věřím, ze kdyby tam cokoliv bylo, řeknou to nebo aspoň nápisou do zprávy a v te mám vše OK, takže klidná jsem, jsem ten přístup… :nevim: Manžel z toho byl dost vykulenej, říkal, ze kdyby to bylo na urologii třeba, tak to pochopí, ale zrovna tady…No co už, nemůžou bejt všude slunickovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.11.17 17:37

@Lucie Pytlik Hej, úplně to stejné jsem měla já…Ještě jsem mu hned na začátku řekla, že budu chtít 3D fotku,..zapomněl na ni, po mé urgenci se teda k tomu vrátil, asi mu nešla malá zaměřit, tak to shrnul, že fotka bude po porodu,..Jako nelíbilo se mi to. V pátek jdu ke svojí gyndařce, tak jí řeknu, že se mi to nelíbí, popř. kam jinam se na 3D uz obrátit. Ach jo, placená služba a i tak máš smůlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.11.17 17:50

Taky me hned napadlo, ze to řeknu své doktorce, chtěli sme na 3D, ale tam už asi vážně ne. Ještě je otravujem,chudaky.Na gynde me minulé řekla, ze tam už me posílat nebude, tkz dobrý. Snad už to jinde bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.11.17 17:52

@Lucie Pytlik Normálně jsem teď na sebe naštvaná, že jsem si to tak nechala líbit, na nic se neptala,..přitom normálně jsem celkem průbojná bych řekla :) Jestli můžeš, tak jdi opravdu příště někam jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.11.17 18:50

Já se taky normálně vždycky ozvu, ale byla jsem tak vynervena a vystresla, kdyz nic nerikala, ze sem ani neměla slov. Určité půjdu, na to jak se to tam tváří prestizne, by se měli víc snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.11.17 18:54

@Lucie Pytlik Jak říkáš,…přeju nám, abychom jsme měly samé lepší zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.11.17 13:10

Ahoj holky, tak tu čtu co jste si psali o tom 3D ultrazvuku a tak…a musím říct, ze to jejich chovani je des. Uz minule kdyz jsem tam byla, tak jsem si říkala, ze by teda měli jít doplňovat zboží do obchoďáku, kdyz je to ultrazvukovani takovej vopruz :) Je mi lito, ze jste to měli takhle :( ja jdu az ted v utery ke svoji doktorce…tak jsem zvedava :) Taky moc nechápu, proc se dvakrát za tehu odebira krev na HIV :D to jako jestli jsem se za těch 8 mesicu s tim pupkem nekde nespustila? :D No je to na hlavu :) Jinak dneska jsem se byla podívat u pediatry, ke který chci pak s malým chodit ;) tak z toho mam pozitivní zážitek ;) pani doktorka mila, vstricná…na všem se s ni da domluvit :) tak snad to bude pohoda :) ;) No, a od ty doby, co jsme se vrátili, tak lezim a chrním :D pac me to desne zmohlo…Taky jsem rada, ze uz mam další týden zasebou a prcek se drzi hezky poslušně v bříšku…takze pohoda…a jak se cítíte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.11.17 16:53

@nikanemec Hele, všude máš něco, já jsem na tom Veveří byla třikrát a jen jednou jsem chytla doktorku, která i když spěchala, nám vše pěkně vysvětlila ;)Myslím, že krev na HIV apod.se odebírá opakovaně proto, že kdyby ses nakazila na začátku těhotenství, kdy se odebírá krev poprvé, tak to tam nemusí být ještě průkazný. Takto, koncem těhotenství, už by se to v krvi ukázalo ;) Já se cítím čím dál víc jak velryba, byla jsem minulý týden ještě u svojí doktorky, ta mě pochválila, že jsem nepřibrala a tlaky mám v pořádku :) Tak z toho má člověk hned lepší pocit…Dneska jsem si byla pro mantinely do postýlky, pro fusak,..no a chtěla bych si pomalu začít balit tašku, abych byla v klidu :) Pěkný začátek týdne všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.12.17 04:49

Ahoj holky, tak jak to s vámi vypadá? My uz jsme přestěhovaný, včera jsme slozili postýlku a byla jsem na první poradne v porodnici…tam mi teda rekli, ze to zatím moc na porod nevypadá…tak musím jeste cekat :) a jak se cítíte? :) Ja jsem celkem unavená, porad bych spala…brněj mě uz nejakejch 14 dni ruce a mam skřípnutý mezilopatkovy svaly…no ale zit se s tim da…hlavne aby ty naše housenky byly v pořádku a spokojeny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.12.17 18:38

Už jsem myslela, že máte housenky venku, když je to tu také mrtvé :) My už máme též všechno nachystané a jen čekáme. Poslední týden mám nohy jak konve-resp. jednu velkou kuličku s dalšíma pěti malýma kuličkama,…kotník zmizel,..chci zpátky svoje nožičky :D Musela jsem zakoupit takový ty hnusný válenky, páč nic jiného prostě neobuju :roll: Unavená fest, jen hekám a asi tím trochu obtěžuju okolí :D Na kontrolu chodím na Obilňák už třetí týden, minule mi paní MUDra sdělila, ať trošku popoženu porodní cesty-takže dělám co můžu, dokonce jsem se včera zasekla ve výtahu, chytla paniku a ani tolik vyplaveného adrenalinu s malou nic neudělalo :lol: Začínám ztrácet naději na porod před Vánocemi a smiřuji se s přenášením,…jen ať si ještě ten wellness pobyt užije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová