Prvorodičky TP prosinec 2017 z Brna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
18.10.17 15:05

Prvorodičky TP prosinec 2017 Brno

Ahoj, hledám budoucí maminky k výměně pár řádků o čemkoliv, příp. kávičku, později vycházky a společné hubnutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
21.10.17 08:55

Ahoj, já bych se přidala, ale TP mám az v březnu, ale řádky si vyměňovat budu s radosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.10.17 17:39

Ahojky, ja se přidávám :) TP mam 25.12. Jsem teda na konci 32 tydne. Příští týden jdu na kontrolu ke gyn-na poslední velký utz tak jsem zvedava na kilecka miminka :) Uz to teda moc nedávám…spis polehávám, břicho mam jak balón a porad chodím na wc..takze úžasný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.10.17 17:54

Tak to jsi ještě lehká jako pírko :) Všechno je v pořádku? Chodíš ještě do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.10.17 17:55
@a_aňa píše:
Tak to jsi ještě lehká jako pírko :) Všechno je v pořádku? Chodíš ještě do práce?
---Patřilo k Lucie_Pytlik :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.10.17 17:55
@a_aňa píše:
Tak to jsi ještě lehká jako pírko :) Všechno je v pořádku? Chodíš ještě do práce?
---Patřilo k Lucie_Pytlik :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.10.17 17:59

@nikanemec
jsme na tom podobně, já mám termín na 24.12. a dle uz 26.12., příští týden jdu na ten poslední velký uz, tak mi snad řeknou konečný termín,..možná aji čas :) Ty už jsi taky doma z práce? Já se snažím být aktivní,..třeba jako péct buchty, utírat prach apod. :lol: i když bych nejraději proležela celý dny až do porodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.10.17 20:06

@a_aňa ja jsem byla aktivní do minulyho tydne…pak mi prcek slezl az uplne dolu a tlacil hlavičkou na stydkou kost…takze mam ted narizenej klidovej rezim :) aby náhodou nechtěl ven dřív… a uz z toho lezeni uplne umírám :D ale doufám, ze se to treba ještě zlepsi ;) a neco ještě zvladnu…máme se totiž stěhovat…tak bych potřebovala byt ještě aspoň trosku fit :) a který den jdeš na ten uz? Ja v utery…a uz se nemůžu dočkat ;) az bude další info o mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
29.10.17 23:02

@a_aňa :lol: jj jen 3 kila nahoře, ale už to začíná…sem zvědavá, kde to skončí. :think: My se máme stěhovat v lednu, tak sem na sebe zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.10.17 13:43

@nikanemec: Těch pár dní nařízeného klidu dáš ;) Co bychom pro ně neudělaly, že? :) Kam se stěhujete? Zůstáváte v Brně nebo někam pryč? Já jdu na uz ve středu, snad tam chytnu dobrého lékaře, chodím na Veveří a ne všichni jsou tam zrovna milí tak, jak bych si představovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.10.17 13:46
@Lucie Pytlik píše:
@a_aňa :lol: jj jen 3 kila nahoře, ale už to začíná…sem zvědavá, kde to skončí. :think: My se máme stěhovat v lednu, tak sem na sebe zvědavá.

Já zatím končím na 20ti kilech :lol:, ale vyloženě se těším na hubnoucí režim po porodu :dance: představuju si to něco jako mávnutí kouzelného proutku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.10.17 16:10

@a_aňa @Lucie Pytlik Tak ja mam nahoře 13 kilo a cejtim se jak totální sud… :D ale začínala jsem už jako tlusťoch…takže jsem fakt jak velryba :D taky se těším na hubnoucí režim :) jen nevím, aby nam v tom nedělalo binčus ještě kojení ???? to taky nebude úplně jednoduchý stravovaní :) my se stěhujeme z Bystrce do Obřan…takže v rámci města ;) Celkem se těším na větší prostor…a taky že už si nachystám výbavičku pro mrňouse ❤ A co vubec čekáte holky? Já chlapečka…Jeníčka - po manžovi ;) ❤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.10.17 16:14

@a_aňa jo a na tom veveří to je docela děs…byla jsem tam na první screening…a byla tam tak protivná doktorka, ze kdyz jsme odcházeli, tak se mi chtělo brečet i kdyz nam řekli, ze mame zdravý mimi :D a podruhy…v tom 20. Týdnu tam naštěstí byla sympatická pani doktorka…tak to bylo zase fajn…takze tot jsou moje zkusenosti…a jsem rada, ze tam tentokrát nemusím…ze to zmákneme s moji doktorkou v ordinaci :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.10.17 16:53

@nikanemec : hej, taky jsem nezačínala jako proutek, takže jak říkáš, i u mě je teď sudové období :lol: V kojení se prý hubne a já na to do značné míry spoléhám :mrgreen:
Výbavu už mám celkem pořešenou, teď bych si chtěla začít hromadit věci pro sebe do porodnice. My čekáme holčičku.
Když jsem byla poprvé na Veveří, tak mě dostal do péče dr. Franc, byla jsem objednaná na večer, na půl osmou, doktor nervózní, rejdil mi po břiše, až mě slzy vyhrkly, ale podruhé jsem se dostala k doktorce, která sice chvátala, ale byla precizní a hlavně s námi mluvila.No ale říkám si, že do třetice všeho dobrého :) Přeji, ať to máš zítra na klid a vše je v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.10.17 17:18

@a_aňa jo s tin kojením…to máš recht ;) ja jdu na ten utz az pristi týden ;) zítra mam jen těhu cvičení…na který doufám budu moct jít ;) a věci na mimi už máš i vypraný a nachystaný, jo? :) to jsi teda šikula…ja zatím nemam kam to skládat, takže zatím je to nahromaděný v krabicích a ceka se na novou skříň ;) jinak mi teda ještě chybí kočárek, autosedačka a ta taška do porodky, no :) ale tu taky dořeším tento týden :) Jinak čekám jak na smilování, až mi dojde podpůrný pás na bříško…jak ho mam už velký, tak mě strašně táhne :) taky se mi udělala diastáza :( takže to teď řeším podvazováním pupíku šálou…ale není to ono :( no ale snad to do konce tydne přijde ;) a ještě chodíš do práce? :) a ve který části Brna bydlíte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová