Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, jsem z Luštěnic u Mladé Boleslavi a hledám touto cestou maminky kamarádky, s kterými bych mohla trávit volný čas. Mam 20-ti měsíční dcerku. V dubnu mi náhle zemřel manžel, takže jsme teď pořád sami a moc se nám stýská
Budu se těšit na odezvy.
Andrea
@Kiki022016 My jsme od MB 13km, ale pojizdná jsem, takže se ráda sejdu na procházku či kafčo, kdyžtak do zprávy a domluvíme se ![]()
Ahoj také jsem z Luštěnic, já už mám děti starší a chodím do práce, takže času bohužel tolik není. Ale doporučuju vyrazit o víkendu na fotbalové hřiště, když se hraje - bývá tam spousta mamin s dětmi tak se třeba dáš s někým na pískovišti do řeči
Nebo teď, když je pěkně, tak bývají maminky s dětmi odpoledne na školkovém hřišti (po půl 5 je přístupné veřejnosti). Jo anebo je ještě celkem aktivní FB skupina Luštěnice - zkus se poptat tam ![]()
prosím anonym - nechci zveřejňovat svoje místo bydliště
Ahoj Andreo, já jsem z Jabkenic a hledám zase nějakou opravdovou kamarádku. Přestěhovali jsme se před 3 lety z Moravy a mám tu jen známé. Můj sociální kontakt je kolem dětí a manžela, už z toho blázním. Mám dvě dcery 3 a 1 rok. Jestli myslíš, že bysme se třeba někdy mohli sejít, tak napiš. Eva
Ahoj, já mám holčičku 19měsíců a čekám dalšího prcka… Dost na mě padá stereotyp, nikoho tu neznám, takže si pokecam jen s malou
ale jsem z druhé strany Boleslavi, Katusice a okolí.. Kdyby tu někdo byl, byla bych moc ráda ☺ ![]()
Ahoj, jsem tu novacek a tak pisi snad spravne
Jsem z primo z MB, mam rocni holcicku, ale kamaradka s kocarkem chybi, nejak jame se minuly.. Bud jeste nemaji a nebo uz zase makaji v praci
Tak to zkousim zde, na projizdku kocarkem atd…