Prvotrim. screening nemocnice Pardubice - pohlaví?

2042
9.7.13 18:02

Prvotrim. screening nemocnice Pardubice-pohlaví?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, co byli na prvotrim. screeningu v Pardubické nemocnici, jestli už třeba někomu řekli pohlaví :)?Je mi jasný, že to nemusí být ještě zřetelné a tak. Já jen, jestli to říkají, pokud to je vidět, nebo nechtějí odhadovat ;).Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1511
9.7.13 18:37

Malá rada. - otevírají o pul 9! Ale ty tam jdi už v 8!!! Nemají absolutne zádný systém a čekala by jsi tam jinak minimalne 3 hodiny jako ja! Takže v 8 a čekat budeš hodinu.

• Pohlaví urcite řeknou pokud bude vidět. Me maly vidět nebyl. :) dr je moc hodna a sestra :cert: pohlaví jsem zjistila v 15+4 :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
9.7.13 18:43

@Misi-nnka Děkuju za radu :kytka:.Budu se tím řídit. Už jsem tam byla na krvi a docela jsem čuměla :lol:.Právě tam čekaly holčiny na screening a oni prostě vyberou průkazky a pak libovolně volají. Takže máš naprostou pravdu :palec:.A nevíš, prosím tě, která dr ten screening dělá :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
9.7.13 18:44

:kytka:. Záleží kdy jdeš. Pondělí nevím ale v úterý Kokrdova a ta je moc mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
9.7.13 18:48

@Misi-nnka Jdu v pondělí :).Tak to je škoda, já o ni všude slyším, tak bych jí ráda okoukla :).Ale tak uvidíme, kdo tam bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
9.7.13 21:19

Ono mas úplne jedno kdy půjdes. Me dala dr. Vybrat. Jestli pondělí nebo úterý. Ono to mas úplne jedno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
9.7.13 21:20

Dej pak vědet jestli zjistila pohlaví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
9.7.13 22:12

@Misi-nnka Jojo,jasně, dám ;).Mě dala vybrat sestřička :).Koukám, že to máš za pár, budeš rodit v Pcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
9.7.13 22:14

No :roll: v Pardubicích teda vůbec. Budu rodit v Chrudimi. Tu si chválí. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
9.7.13 22:26

@Misi-nnka Já ještě nevím :).Zatím je to ještě docela daleko, ale nejradši bych už rodila :lol:.Když ono je to těžký, no. Někdo porodnici tady chválí, druhá zase ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
9.7.13 22:58

No me stačil ten screening. Doktorka zlata ale sestry? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
9.7.13 23:10

@Misi-nnka Tak já na té krvi byla u sestřičky, která byla docela v klidu :).Ale to se teda obávám, co mě čeká na tom screeningu :lol:.Tam jsem viděla takovou tmavovlasou sestru nakrátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
10.7.13 15:00

@Misi-nnka Jo,prosím tě, měla jsi z toho screeningu nějakou fotku nebo video? A omlouvám se, že se tak blbě ptám :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
10.7.13 16:20

Jo jo dostala asi 4 :) jo a prosím té! Kdyby te napadlo si ty fotecky zalaminovat jako me! Tak to nedělej. Me ta kr..ava v pasáži neupozornila dopředu, ze se to nemá a ty fotky zcernaji! Myslela jsem ze po ni skocim prez ten pult a chtělo se me tak brecet! Jak jsem to asi měla vědet ja. Měla to vědet ona. Mohla mi říct ze to nedoporučuje ale ona : nooo tak ono to zcernalo 8o :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
10.7.13 16:25

@Misi-nnka Zčernaly,jo 8o? Tak to díky za upozornění :kytka:.To by mě taky nenapadlo, že se to může stát. Tak to je mazec teda, že ti to neřekla a pak, že to zčernalo :cert:.A fotky jsi platila zvlášt :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí