Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, co byli na prvotrim. screeningu v Pardubické nemocnici, jestli už třeba někomu řekli pohlaví
?Je mi jasný, že to nemusí být ještě zřetelné a tak. Já jen, jestli to říkají, pokud to je vidět, nebo nechtějí odhadovat
.Moc děkuju ![]()
Malá rada. - otevírají o pul 9! Ale ty tam jdi už v 8!!! Nemají absolutne zádný systém a čekala by jsi tam jinak minimalne 3 hodiny jako ja! Takže v 8 a čekat budeš hodinu.
@Misi-nnka Děkuju za radu
.Budu se tím řídit. Už jsem tam byla na krvi a docela jsem čuměla
.Právě tam čekaly holčiny na screening a oni prostě vyberou průkazky a pak libovolně volají. Takže máš naprostou pravdu
.A nevíš, prosím tě, která dr ten screening dělá
?
. Záleží kdy jdeš. Pondělí nevím ale v úterý Kokrdova a ta je moc mila
@Misi-nnka Jdu v pondělí
.Tak to je škoda, já o ni všude slyším, tak bych jí ráda okoukla
.Ale tak uvidíme, kdo tam bude ![]()
Ono mas úplne jedno kdy půjdes. Me dala dr. Vybrat. Jestli pondělí nebo úterý. Ono to mas úplne jedno. ![]()
@Misi-nnka Jojo,jasně, dám
.Mě dala vybrat sestřička
.Koukám, že to máš za pár, budeš rodit v Pcích?
No
v Pardubicích teda vůbec. Budu rodit v Chrudimi. Tu si chválí. A ty?
@Misi-nnka Já ještě nevím
.Zatím je to ještě docela daleko, ale nejradši bych už rodila
.Když ono je to těžký, no. Někdo porodnici tady chválí, druhá zase ne.
@Misi-nnka Tak já na té krvi byla u sestřičky, která byla docela v klidu
.Ale to se teda obávám, co mě čeká na tom screeningu
.Tam jsem viděla takovou tmavovlasou sestru nakrátko.
@Misi-nnka Jo,prosím tě, měla jsi z toho screeningu nějakou fotku nebo video? A omlouvám se, že se tak blbě ptám
![]()
Jo jo dostala asi 4
jo a prosím té! Kdyby te napadlo si ty fotecky zalaminovat jako me! Tak to nedělej. Me ta kr..ava v pasáži neupozornila dopředu, ze se to nemá a ty fotky zcernaji! Myslela jsem ze po ni skocim prez ten pult a chtělo se me tak brecet! Jak jsem to asi měla vědet ja. Měla to vědet ona. Mohla mi říct ze to nedoporučuje ale ona : nooo tak ono to zcernalo
![]()
@Misi-nnka Zčernaly,jo
? Tak to díky za upozornění
.To by mě taky nenapadlo, že se to může stát. Tak to je mazec teda, že ti to neřekla a pak, že to zčernalo
.A fotky jsi platila zvlášt
?