Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nic nemusí znamenat vůbec nic. čárky máš, nekrvácíš, tak to vypadá dobře, víc neřeš.
Buď ráda. Každé těhu je jiné, příznaky mít nemusíš a nebo dojdou později. Kámoška byla v pohodě na začátku a od 7tt problila 3 měsíce ![]()
Počkej, jestli to přijde, tak budeš jenom vzpomínat na „nic“. Fakt to nic neznamená, mně nebylo NIC až do konce, ani jedna grcka, ani jedno píchnutí (když se bavím o začátku do toho cca 15.tt). Užívej si to a neřeš co řešit nemá cenu
![]()
Já ze začátku vůbec nic, jsem si občas řikala jestli jem vůbec v tom, nooo byla… pak jsem začla pociťovat lehce břicho (bolely mě svaly jak se roztahovala děloha) a třetí trimestr katastrofa. Blila jsem, protože jsme měla žlučníkový záchvaty a nemohla jsem se pořádně nažrat, pila jsem mátový čaje a dlabala febicholy, aby se mi to nějak uklidnilo, bolel mě celej spodek, pořád jsem lítala na WC čůrat, pak jsem měla zácpu a do toho jsem v termínu měla rýmu a kašel. Jak ráda jsem vzpomínala na první trimestr!!! ![]()
Prestan se prohlizet ![]()
Me nebylo vubec nic. Ani jsem nevedela, ze jsem tehotna!!
Do 8 tt jsem neměla nic a pak jsem jen začala blít
kdykoliv a kdekoliv
jinak žádné jiné příznaky jsem neměla
prsa a tak až později (okolo 20tt)
V prvním těhotenství mi nic nebylo. ve druhém mi bylo zle nějak od 7tt obě těhotenství jsou OK. příznaky a jejich (ne)přítomnost nemusí nic znamenat
O prosperitě těhotenství hlavně nevypovídají nic příznaky. Někdo blije jak šakal, někoho bolí břicho, někomu není vůbec nic… a je to úplně normální, protože každý organismus reaguje na změny jinak. Je to velice subjektivní.
Presne jak se tu rika, vubec se netrap, ja az do 20 tydne kdyz jsem zacala citit pohyby miminka jako bych ani tehotna nebyla. I brisko jsem skoro zadne nemela, nic mi nebylo. ![]()
Potřebuju radu a útěchu, jsem dneska 6+0 a jsem totálně bez příznaků, občas mě píchne v břiše ale jinak nic, v předešlém těhu už mi trošku v tuhle dobu příznaky začínaly, prsa mě neboleli nikdy v žádném těhotenství. Máte to taky někdo takhle? na utz jdu až příští týden protože doktor má dovolenou a mám dojem že do té doby to nevydržím
jinak testy jsou nádherné, stoupali pěkně a teď jsou už výstavní ihned naběhnou dálnice ale to asi není vypovídající o prosperitě těhu že?
musí znamenat těhu bez příznaků že je něco špatně??