6+0 a žádné příznaky

Anonymní
9.7.13 14:22

6+0 a žádné příznaky

Potřebuju radu a útěchu, jsem dneska 6+0 a jsem totálně bez příznaků, občas mě píchne v břiše ale jinak nic, v předešlém těhu už mi trošku v tuhle dobu příznaky začínaly, prsa mě neboleli nikdy v žádném těhotenství. Máte to taky někdo takhle? na utz jdu až příští týden protože doktor má dovolenou a mám dojem že do té doby to nevydržím :mrgreen: :mrgreen: jinak testy jsou nádherné, stoupali pěkně a teď jsou už výstavní ihned naběhnou dálnice ale to asi není vypovídající o prosperitě těhu že? :nevim: musí znamenat těhu bez příznaků že je něco špatně??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35901
9.7.13 14:24

Nic nemusí znamenat vůbec nic. čárky máš, nekrvácíš, tak to vypadá dobře, víc neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.7.13 14:24

Já žádné příznaky těhu neměla a nemám a to jsem už ve 24tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.7.13 14:25

Buď ráda. Každé těhu je jiné, příznaky mít nemusíš a nebo dojdou později. Kámoška byla v pohodě na začátku a od 7tt problila 3 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
9.7.13 14:25

Bud rada. Porad lepsi nez cely dny :poblion: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.7.13 14:26

Počkej, jestli to přijde, tak budeš jenom vzpomínat na „nic“. Fakt to nic neznamená, mně nebylo NIC až do konce, ani jedna grcka, ani jedno píchnutí (když se bavím o začátku do toho cca 15.tt). Užívej si to a neřeš co řešit nemá cenu ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
9.7.13 14:29

Já ze začátku vůbec nic, jsem si občas řikala jestli jem vůbec v tom, nooo byla… pak jsem začla pociťovat lehce břicho (bolely mě svaly jak se roztahovala děloha) a třetí trimestr katastrofa. Blila jsem, protože jsme měla žlučníkový záchvaty a nemohla jsem se pořádně nažrat, pila jsem mátový čaje a dlabala febicholy, aby se mi to nějak uklidnilo, bolel mě celej spodek, pořád jsem lítala na WC čůrat, pak jsem měla zácpu a do toho jsem v termínu měla rýmu a kašel. Jak ráda jsem vzpomínala na první trimestr!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
9.7.13 14:30

Prestan se prohlizet ;-)
Me nebylo vubec nic. Ani jsem nevedela, ze jsem tehotna!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
9.7.13 14:35

Do 8 tt jsem neměla nic a pak jsem jen začala blít :poblion: kdykoliv a kdekoliv :poblion: jinak žádné jiné příznaky jsem neměla
prsa a tak až později (okolo 20tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.7.13 14:42

V prvním těhotenství mi nic nebylo. ve druhém mi bylo zle nějak od 7tt obě těhotenství jsou OK. příznaky a jejich (ne)přítomnost nemusí nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.7.13 15:35

O prosperitě těhotenství hlavně nevypovídají nic příznaky. Někdo blije jak šakal, někoho bolí břicho, někomu není vůbec nic… a je to úplně normální, protože každý organismus reaguje na změny jinak. Je to velice subjektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
9.7.13 15:56

Presne jak se tu rika, vubec se netrap, ja az do 20 tydne kdyz jsem zacala citit pohyby miminka jako bych ani tehotna nebyla. I brisko jsem skoro zadne nemela, nic mi nebylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí