Prý super přivýdělek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prý super přivýdělek?
Ahojda, jsem na nemocenské a přítel pozval nějakého pána dnes na pátou, prý supr přivýdělek.„Určitě nás to bude bavit“,no, já teda nevím. Ale je to asi Amway, nevíte něco víc, mám pocit, že ta firma už je za zenitem
Měli jsme nějaké soukromé trable, asi mě chce lehce někam nasměrovat, ale zrovna tohle???Tak jestli jste to někdo dělal, tak písněte. Mám pocit, že se jedná o čistící prostředky
Jo a hlavně jsem alergická na předváděčky, je to něco podobného? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Amway jak říkáš, vyrábí čistící prostředky, aviváže, prací prostředky atd. Kdo nezná, řekne další reklamní tah, ale já i mamča to používáme a je to super. Jen je málo lidí, kdo to prodává. Ty přípravky jsou báječné. Ale o prodeji nebo tom přivýdělku nic nevím. Podle mě to bude něco jak Avon, nebo tak. Prostě katalog a objednáváš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať je to cokoli, ty si musíš uvědomit, že budeš muset sehnat lidi na ty své výrobky..Jak, to už je na tobě. Neměla bych chuť takto otravovat lidi, do tohodle přivýdělku bych osobně nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bože Amway, to bych radši nedělala nic, než tohle
Přesvědčovat lidi o něčem čemu sotva sám věříš, je hnus
Známý tam dělá, ale nic moc zajímavého stejně nenabízejí
- Citovat
- Upravit
Chlap má třeba u nich registraci, ale neberu to jako přivýdělek, objednáváme jen pro sebe a nějaké tety a spol.
Což si tím rozhodně nepřivyděláš, buď bys toho musela prodat za měsíc fakt hodně nebo pod sebe naregistrovat dalších plno lidí.
Ale ty výrobky jsou většinou dobré.
(jinak to bude klasika náborové vymývání mozků předpokládám
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak produkty prodávají fakt super - přítel má registraci a neperu, nemyji nádobí a neuklízím v ničem jiným, stejně tak sprchový gel a mýdlo super. Ale co se přívýdělku týká, tak teda nic moc. Klasický MLM, žádná výhra. To běž radši na pokladnu do supermarketu, jestli si potřebuješ vydělat nějaké peníze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit