Z neschopenky na neschopenku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.12 17:52

Z neschopenky na neschopenku?!

Ahojda :mavam: mám takový dotaz…Stal se mi pracovní úraz a jsem stále na neschopence už 7 měsíců, zaměstnavatel mi dal výpověď. TeĎ mi už končí rehabilitace, a nejspíš mě obvodní doktor uschopní..můj dotaz zní..jde z této neschopenky=PRACOVNÍ ÚRAZ navázat na neschopenku=RIZIKOVÉ TĚHOTENSTVÍ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
14.7.12 17:58

Snad jo, a ty uz vypoved mas podepsanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.7.12 18:03

Asi ne, já byla nemocná, a pak těhu, a měla jsem jednu.Jen jsem přešla k jinému doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
14.7.12 18:03
@pipiinka píše:
Snad jo, a ty uz vypoved mas podepsanou?

Podepisovat se nemusí :lol:

• Citovat
  • Upravit
17013
14.7.12 18:05
@levmah28 píše:
Asi ne, já byla nemocná, a pak těhu, a měla jsem jednu.Jen jsem přešla k jinému doktorovi.

To ji fakt nevýjde, fakt nemůže zůstat na pracovním úrazu z důvodu těhotenství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.7.12 18:06

Jinak vzít si novou jistě lze když je to jiná diagnóza, se stejnou by mohl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.7.12 18:08

A kdybych přešla z neschopenky z prac. úrazu ke gynekologovi aby navázal na neschopenku z důvodu rizikového těhu?

• Citovat
  • Upravit
687
14.7.12 18:09

Tak ja byla na neschopence, nejdriv jsem byla nachlazena a jelikoz uz jsem tusila, ze jsem tehu, tak jsem si nechala napsat neschopenku od obvodacky, ale ta mi ji chtela asi po 2,3 tydnech ukoncit, ze neni duvod z jejiho hlediska mi ji nechavat, ale gyndar chtel, abych byla na neschopence z jinych duvodu, tak si tu neschopenku stahnul pod sebe, jen se vyplni nejaky formular, ktery gyndar posle na socialku… ale asi kdyz to mas jako pracovni uraz, tak to nepujde, protoze pri pracovnim urazu ti pojistovna pak doplati nemocenskou do tveho puvodniho platu… ja myslim, ze pokud v neschopence neni den preruseni, tak se ti dal neschopnost bude pocitat za tech vyhodnejsich podminek, ktere ted mas - drive to tak urcite platilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.7.12 18:13

Tak a teď nevím co dělat! :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17013
14.7.12 18:18

@Sandra752 Nejlépe se zeptat doktora, ten to bude vědět, ale dle mého musíš neschopenku z důvodu PÚ ukončit, pokud těhotenství není následek oného pracovního úrazu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.7.12 18:21
@monika32 píše:
@Sandra752 Nejlépe se zeptat doktora, ten to bude vědět, ale dle mého musíš neschopenku z důvodu PÚ ukončit, pokud těhotenství není následek oného pracovního úrazu :pankac:

nemyslim si, ze dr to bude vedet - je to dost specificke (radeji zavolat na socialku)
take si myslim, ze neschopenku budes muset ukoncit, ale neschopnost by sla navazat, pokud bude hned druhy den vystavena neschopenka nova od gynekologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.7.12 18:24
@kajinkac píše:
nemyslim si, ze dr to bude vedet - je to dost specificke (radeji zavolat na socialku)
take si myslim, ze neschopenku budes muset ukoncit, ale neschopnost by sla navazat, pokud bude hned druhy den vystavena neschopenka nova od gynekologa

ja marodila ze zacatku tehu normalne u obv. dr, pak jen donesla tu samou neschopenku na gyndu, gyndar prepsal diagnozu a bylo to, neukoncovala jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.7.12 18:25

Teď jsem zrovna četla, že lze ten den jít ke gynekologovi a hned naváže na tuto neschopenku s diagnozou rizikového těhotenství, tím pádem se mi jen změní diagnoza a automaticky se mi zruší neschopenka z důvodu prac. ůrazu..jen nesmí být odmlka 1 celý den… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17013
14.7.12 18:42
@pipiinka píše:
ja marodila ze zacatku tehu normalne u obv. dr, pak jen donesla tu samou neschopenku na gyndu, gyndar prepsal diagnozu a bylo to, neukoncovala jsem

Byla jsi na pracovním úrazu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.7.12 18:43
@monika32 píše:
Byla jsi na pracovním úrazu? :think:

neeee, byla jsem na chripce, ale prave gyndar se ani neptal, jen abych neschopenku donesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat