Pryč s dudlíkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1557
3.6.19 15:19

Dcera dudlik nechtela, ale vedle svagrova ted taky zjistlila, ze rozkously uz tolik nejede, tak mu jeste trochu pomohla a uz ho nechtel. Jsou bez nej par dni a uz si nevzpomene. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
3.6.19 15:19

Jo a kdo to mate za sebou - neprobehlo nahrazeni jednoho zlozvyku jinym? Dcera dokaze bez dudlika usnout - trva to strasne dlouho a neni to bez revu, ale dokaze - nicmene v noci ji je fakt problem cimkoliv jinym uklidnit, kdyz se budi se spatnyma snama, kope, propina se, mlati sebou v posteli, hladit a chovat nepomuze, ale tak v 70% pripadu flaska s mlike (hoooooodne redenym, nebo i s vodou staci) a dudlik zaberou. Nejake tipy, cim lepsim to nahradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
3.6.19 15:20

@Elzap my strihali az jsme dostrihali tak, ze ho skoro neudrzel v puse. Tak cucal obráceně, okraje nebo ho chtel aspon drzet. Ted je asi 4.den upln bez. Pres poledne pry ok (je v jeslich) a vecer se po nem pta, vetsinou zakecame a usne bez nej. Ale trochu to nahrazuje dudlanim lahvicky s vodou (to poresim jindy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
3.6.19 15:21

Vzala jsem všechny dudlíky, odstřihla špičky a dala do misky volně k dispozici. Syn uznal, že jsou rozbitý a došel je vyhodit do koše na plast. Já je vyndala, umyla a když projevil zájem, zase si mohl vzít. Takhle se to opakovalo asi 5× a konec. Zapamatoval si, že jsou rozbitý a ztratil zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
3.6.19 15:23

@sakota taky by me zajimalo. Starsi dudlik nemel. Mel flasku a na takovehle buzeni ji ma do ted :oops: jsou mu 4. Zatim jsem nemela nerva mu to vzit. Zkouseli jsme a rval jak pominutej. Takze jen omzujem a kdyz je krize, dostane. Bohuzel je to casto, spi blbe. Pres prazdniny to chci zase zkusit, az nebudem v panelaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
3.6.19 15:28

My jsme ho nemohli najit, tak proste smula no xD malymu bylo lehce pres rok a pul. Pak ho za nekolik dni teda nekde objevil, tak jsem ho proste mrskla do koše a čau :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
3.6.19 15:40

@autorka44 Tak to už je těžký hardcore. Mám stejně starou dceru a nedokážu si představit, že má ještě dudlík ač byla šílená závislačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.6.19 15:40

@Ornwen nám pomohlo ve 3 a půl roce zapomenout lahvičku na dovoleném prostě jsme večer všichni běhali a hledali lahvičku a k údivu všech se to obešlo bez řevu, i když dřív jsme se ji snažili nedat, tak dcera strašně ječela a prostě neusnula, tak tentokrát to najednou šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.6.19 15:43

V dubnu 2 roky a dudlík má stále. Strašně je kouše, tak jsme ji nechali ukousat špičku, ale vůbec to nepomohlo. Prostě je na něm závislá stále, i když je bez špičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
3.6.19 15:44

Dcera byla šílený závislák, ale před 2. narozeninama. Jsem jí ho jeden večer nedala a v pohodě usnula. Potom byl každý večer horší a horší. Trvalo to asi týden a byl klid. Musíš vydržet. Vysloveně nebrečela, ale opakovala dudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
3.6.19 15:51

@Martanka92 to nepomuze. Staci jakykoliv kubik nebo podobny, to on vi. Nepotrebuje na usnuti jako takovy, ale při nocnim buzeni s brekem. Jestli blbe sny, nevim. casto pomuze promluvit na nej, uklidnit, psst, ale nekdy ne a to se bez lahvicky stupnuje. Hada se, jeci. Vydrzel asi tyden, kdy jsme se vymlouvali na doktora, to to buzeni nebylo tak zle. A ted jsme u toho zas. Budi se minimalne jednou za noc a tak v pulce pripadu dam vodu. Staci trocha zadudla a spi. Ale priznavam, zatim jsem nemela odhodlani to vydrzet treba tyden, kdyz dve noci za sebou histerak. :oops:

Jen pro upřesnění, starsi nikdy dudlik nemel, ten ma tu nocni lahvicku.
Mladsi si vecer trochu nahrazuje dudlik lahvi, ale na usnuti to nepotrebuje. Pije po koupani. Usina tak dve hodiny po tom :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.6.19 17:04

Holky já potkávám docela často i děcka co už chodí s dudlíkem, to už není ani roztomilé. Nedávno jsem potkala snad 6ti letého romského klučinu s dudlíkem po ulici. No mě to přijde roztomilé do půl roku max, pak rychle pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
3.6.19 18:11

@Ornwen presne. Jsem slaboch, priznavam, ale byldime v panelaku a proste kdyz si mam vybrat, zda dite par minut „zacina“, vrazim dudlik a je ticho, nebo zda hodinu hystericky a neutisitelne rve (ale jako fakt rve, ne place), tak je to jasna volba, kvuli nam i kvuli sousedum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.6.19 12:56

Tak určitě pár rad vyzkouším, dudlikova vila je super a ten nápad s placením za hračku dudlikem je taky vybornej. Já si myslím že ona ho dá v pohodě za tu hračku ale asi by nepochopila že už ho jako nikdy nedostane, určitě se večer bude ptát takže bez pláče to zřejmě nepujde:(nebo ještě vyckam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
4.6.19 13:03

No, to je tak, že dospelí, ke´d sú v strese, si nalejú, alebo si zapália a deti čo majú? Len tú didinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí