Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jedině zamlaskat, stejně jako u lidí. To na chvíli pomůže. Jinak nic, operace nosní přepážky by to asi teda vyřešila no ![]()
U většiny psů typu bull způsobuje chrápání měkké patro a zkrácená čenichová partie, s tím nic neuděláš. Kdybys měla psa s normálním dlouhým čumákem, chrápat nebude.
Hm super já mám malé plemeno a chrápe taky, i když ne teda pořád
Babička má voříška x mixů a chrápe jak dospělej chlap
![]()
Zacpi si usi
nas pes chrape jako kdyz reze pila. nemuze za to, tak se NEZLOBIME.
@Baslerinda Pitbulové nemají krátký čumák, ne? ![]()
Nám chrápal vlčí špic, naštěstí v boudě venku, tak to bylo jedno
jen na dovolených jsme trpěli, to spal s náma v chatce/někde…
@Baslerinda - my máme labradorku, takže s klasickým dlouhým čumákem a taky chrápe
.
Já mám bíglici, zkrácenej čumec nemá a chrápe jak starej dědek ![]()
Ano ale všichni tihle psi s mohutnou těžkou hlavou mají měkké patro - chrápou.
Kolii, barzoje apod. chrápat neuslyšíte, ti spí normálně potichu.
Nám v noci chrápe i 10 letý perský kocour, když si zkroutí hlavičku až někam pod zadek - mlaskání nepomáhá, musím vylézt z postele a probudit ho ![]()
To je tedy „problém“. Ba ne, my to známe taky, nám chrápou všichni psi, máme kokry. A na věku fakt nezáleží!!! Zpočátku mlaskáme, pak nadáváme a pak psa nemilosrdně vyženeme co nejdál od ložnice ![]()
Mě chrápe roční kokr, doplňují se s manželem, takže já vyklízím pole a jdu si ustlat do obyváku na gauč ![]()
Náš kříženec pita taky děsně chrápe a holky hovawartice? Děs! Holky spěj venku, ale pokojový kříženec ne. Někdy je chci i s manželem vystěhovat ven, ale co zmůžu, jednou už jsem si je pořídila a pustila do ložnice ![]()
Máme Čau Čaua a chrápe tak, že je to slyšet i přes zavřené dveře, takže jsme ho „vyhostili“ už od štěněte z ložnice a je to
![]()
Ahoj holky
máme doma 11letou fenu a pitbula a když jde večer spát tak děsně chrápe až je to nesnesitelné
máte s tím někdo zkušenosti a víte o nějakém řešení??