Psí hotel a očkování

Anonymní
23.7.23 22:56

Psí hotel a očkování

Ahoj,
je tu někdo, kdo pracuje v psím hotelu? Potřebovala bych radu. Zítra dáváme pejska do hotelu, teď jsem si připravila očkovací průkaz a zjistila jsem, že očkování (vzteklina + psí nemoci) má platné do srpna 2023. Pejsek bude v hotelu do 4.8. Myslíte si, že to bude problém? Nebo je to prostě platné očkování? Díky. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3745
24.7.23 00:10
@Anonymní píše:
Ahoj,
je tu někdo, kdo pracuje v psím hotelu? Potřebovala bych radu. Zítra dáváme pejska do hotelu, teď jsem si připravila očkovací průkaz a zjistila jsem, že očkování (vzteklina + psí nemoci) má platné do srpna 2023. Pejsek bude v hotelu do 4.8. Myslíte si, že to bude problém? Nebo je to prostě platné očkování? Díky. :palec:

Sice neprovozuji psí hotel, ale od veterinářky vím, že ta vakcína má několik měsíců přesah, takže Váš pes bude chráněný před vzteklinou minimálně do října až listopadu, takže prakticky u něj žádné nebezpečí nehrozí, ale těžko říct, jaké podmínky má daný psí hotel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15167
24.7.23 06:19
@Beckyttine5 píše:
Sice neprovozuji psí hotel, ale od veterinářky vím, že ta vakcína má několik měsíců přesah, takže Váš pes bude chráněný před vzteklinou minimálně do října až listopadu, takže prakticky u něj žádné nebezpečí nehrozí, ale těžko říct, jaké podmínky má daný psí hotel..

Tak vzteklina v Čechách není už přes 20 let ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
24.7.23 07:24
@karkarka píše:
Tak vzteklina v Čechách není už přes 20 let ne?

Ano, napsala jsem to špatně, bylo to myšleno, že je tam ten přesah a pejsek proto nikoho nijak neohrozí, ani potenciálně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
24.7.23 07:47

Do srpna, takže včetně srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
24.7.23 11:32

To by mělo projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.23 11:35

Holky, díky za odpovědi, nebyl s tím vůbec žádný problém. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný