Psí hotel Praha

2674
25.2.15 09:48

Psí hotel Praha

V létě budeme na týden pryč a já zvažuji co se psem, kterého si s sebou nebereme. Buď mám možnost ho nechat doma s tím, že mi sousedka nabídla, že ho během dne vezme vyvenčit, ale u ní by nebyl, celou dobu mimo venčení by byl doma sám. Sama s pejsky zkušenost nemá. Nebo zaplatit nějaký psí hotel (školku nebo jak se tomu různě říká). Pes nikdy nebyl mimo domov, tak nevím jak by to snášel. Bude mu 8 let.

A dá se pejsek na takový pobyt nějak připravit? Někdo píše že se mu má dát s sebou oblíbená hračka, pelíšek, někdo zase že ne, aby neměl pocit že je někam vystrčený i se svými věcmi a už si ho nevyzvedneme :nevim:.

Máte někdo doporučení na takové zařízení v Praze? Ideálně okolí Jižního města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
25.2.15 10:28

Než psí hotel, tak se radši mrknu po inzerátech (třeba na FB nabízejí hlídání malých pejsků ). Já to řeším tak, že mi psa hlídá babička. Jelikož k moři ho sebou nebereme. Jinak ho bereme vždy.
Pokud bych to brala podle svého psa, tak se na pobyt připravit nedá. Můj už jak vidí kufry a tuší, že se někam jede, tak je nervózní do poslední chvíle a čeká jestli pojede. :-)
Píšeš, že je mu 8 let, určitě je na vás hodně fixovaný, tak bych se snažila najít někoho, kdo už třeba doma pejska má, aby mu to tak nepřišlo. Ale za mě bych se těm hotelům vyhla…

https://www.facebook.com/…035864633725?… jen tak namátkou jsem našla třeba toto…

• Citovat
  • Upravit
8142
25.2.15 10:48

www.prazskyklenot.estranky.cz Doporucuji tento psi hotel. Je to sice mimo Prahu, ale kousek. Mame s tim zkusenosti. Nas tam byl uz 3× a i letos ho tam dame. Zadnou ujmu z toho nikdy nemel a myslim, ze se mu tam i libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
25.2.15 10:56

Já měla loni tady:
http://www.dogs-service.cz/

mají jorkšíra a maltezaka nebo něco takového, rodinný dům, pejsci jsou s nimi celý den.
Soukromou osobu z inzerátu bych nebrala, může to být kdokoliv, psům ani nebude rozumět a navíc ani nebude mít třeba pojištění, kdyby se náhodou něco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
20.11.15 16:09

Ahoj,

nemůžete mi prosím někdo poradit. Zítra brzo ráno odjíždíme na celý den pryč a vypadlo nám hlídání pro pejska (malá čivava). Nevíte někdo o nějakém psím hotelu nebo o někom kdo hlídá pejsky z Prahy a byl by ochotný ho pohlídat od dnešního večera do nedělního rána? Děkuji. Se psím hotelem nemám žádné zkušenosti…Budu ráda za každou radu. Nikdo ze známých nemůže a už jsme celkem bezradní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29644
20.11.15 16:21

Zkušenosti s tím nemám, ale u nás jeden hotel je. Jezdíme kolem do Prahy.:) Je to kousek za Prahou, 10 minut z Dejvic. Odkaz mně nejde vložit, stránky jsou dogpark.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
20.11.15 17:12

My davame bud do psi skolky Happy dog v dolnich pocernicich nebo do psiho hotelu v nehvizdech. Ale nevim, jestli takhle nahonem budou ochotni nekde psa vzit, vzdycky potrebuji cas k adaptaci psa…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.24 20:22

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s psím hotelem v Praze a okolí? Pes není zvyklí být sám- majitelka už nepracuje. A přijde jí pro něj stresující, že by musel být přes den sám doma - buď cca 9 hodin pres den, než se tam zvládnu otočit před a po práci. A nebo bych ho mohla vzít k sobě, tam to pes nezná, ale mohla bych se tam otočit z práce i na obedovou vychazku. Co myslíte vy? Dovolená takhle narychlo není možná a všichni rodini příslušníci pracuji +- podobně.
Jedná se předběžně o 2 dny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný