Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Klára-z-Prahy
noooo, dobře, nechám to v záloze na víkend na výběh ![]()
Takhle nám jednou druhá čubinka zbaštila jen Bůh ví co a tedy do toho nadělení jsme nevěděli, kudy se pustit. Opravdu si to dovedu živě představit. Měla jsem i nutkání ten obývák raději zapáli ![]()
@Klára-z-Prahy píše:
No, čubu nedávno hlídala mamka tak bedlivě, že ji ponechala v přímém kontaktu se stydnoucím dýňovým koláčem. Než jí to došlo, čuba vyluxovala půlku plechu. To, jak to tu osmikilovou čubu protáhlo přes noc, na to asi mamka dlouho nezapomene…Takže ještě teplý dýňový koláč funguje stoprocentně:-D
No to vite holky, ja jsem zacala jist dyni teprve pred par lety. Netusic nic o jejich laxativnich ucincich jsem si doprala 2 talire dynove polevky a pak jsem mela napinave zazitky na zachode. Nejdrive jsem si to nedala do souvislosti, ale kdyz s mi to stalo podruhe, zacala jsem tusit. Uvazovala jsem, zda ta dyne pusobi pouze na mne takto, nebo ten problem ma vice lidi. Tak jsem nakopla google a vypadla mi hromada vysledku na me hledani… ovsem skoro vsechny byly neco v duchu „kdyz vas pes trpi na zacpu“.
![]()
Dle vseho se psi zacpa leci dyni docela bezne. Odzkousene to nemam, ale jak rikam, na lidi to pusobi stejne. Moji mamce dynova polevka taky chutnala, vyptala si recept… no varovana byla.
Jinak psík už je v pohodě, o víkendu se krásně rozhýbala, ve všech smyslech slova ![]()
Můj táta našim holkám upekl psí sušenky z vloček, jater a masa, takže se krásně srovnaly
a namlsaly
![]()
@puntice to je dobře
přítelova mamka zase pořádá našim psům piškotovou soutěž: rozhází piškoty po zemi a počítá kolik který sežere. No pes vždycky vyhraje, fenka chuděta nestíhá
. Když je to jednou za čas a oba dobře žerou svoje žrádlo tak to neřeším. Piškoty jim kupuje bez lepku takže pohoda.
@puntice píše:
@warita![]()
![]()
![]()
Jinak psík už je v pohodě, o víkendu se krásně rozhýbala, ve všech smyslech slova
Můj táta našim holkám upekl psí sušenky z vloček, jater a masa, takže se krásně srovnalya namlsaly
![]()
tak to rada slysim ![]()
@epsice Piškot by se užraly k prasknutí obě
![]()
U nás je co se jídla týče vždy hbitější a hlavně agilnější naše „bábinka“ a ta mladá jenom čučí, jak jí vyžírá misku
Takže je to někdy dost boj, aby jedna nebyla jak meloun a druhá vyhládlá.