Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Spíš, než nad večerním venčení s prckem, bych se pozastavila nad tím, že máš doma dva psy zvyklé na zahradu a k nim batole. ![]()
@Aduš8 Nemám. Mám psy, kteri odjakziva ziji doma, jen mohli jit na zahradu. A ano, batole a jsou spolu od jeho narození.
Opravdu zakládáš diskuzi, abyses zeptala, jestli v půl osmý večer nebudeš vypadat venku s dítětem blbě?
Jako fakt?? Né, já tomu nevěřím
a s kajděním poradit nepotřebuješ?
Nevidím nic vadného na dítěti o půl 8 venku. Ale někdo by třeba informoval ospod.
Psi ven musí. Proč OSPOD? a v létě je pul 8 uplne jiny čas, to jak je ted brzo tma se to zdá.
Také s kočárkem a i se starším dítětem chodíme často v 7, 8 hodin večer venku (v zimě, i v létě) a nikdy mě nenapadlo nad tím přemýšlet, jestli je to divné nebo ne… Zrovna nedávno jsme si s dětmi hráli venku se sněhem, sáňkovali až do 20:30. Dětem to nevadí, nám také ne, venku se jim líbí, tak v tom nevidím problém. Kolemjdoucím je to jedno. ![]()
Příspěvek upraven 07.02.21 v 23:43
To je preci tvoje soukroma vec ne? Nebudes se ptat sousedu, jestli muzes jit vencit psy s ditetem… zij jak uvazis za vhodne.
Tvým psům stačí vyvenčit naposled v půl 8…?? Já kdysi v paneláku musela až po 10, jinak nevydržel…
Každopádně jestli budeš za blbce nebo ne ti může být víš kde. Nikoho to zajímat nebude.
To bydlíš někde na vesnici? Si neumím představit, jak tohle někdo řeší ve městě. Každopádně by mi byli lidé kolem jedno.
Dnes jsme s dětmi bobovali do 20;30. Na kopcích už tedy lidí nebyli od 17:30 (nechápu proč), ale aspoň jsme měli všechny kopce pro sebe. Co si myslí okolí je mi jedno. Pokud by přeci jen někdo ospod zavolal, ráda si s nimi popovidam ![]()
Proč bys nemohla jít venčit psi ve 20 hodin s dětmi? Kde bydlíte?
Neřešila bych to. My byli se 4letou na večerním sáňkování a viděla nás paní učitelka že školky a ještě říkala jací jsme dobrodruzi. Ano, nikdo jiný tam nebyl a jsme na malé vesnici, ale je mi to jedno. Bylo to fajn a určitě to v dnešní době prospělo všem
. Já dokonce jezdila ve 3 ráno s kočárkem venku, jo zuby dokáží potrápit ![]()
Ja venčím psa naposled až mezi 10:30 a půlnocí a když nebyl chlap doma, což bylo sice výjimečně, ale stane se, tak jsem počkala, až se dítě probudí na kojení, šoupla ho do nosítka, šla se projít a dítě pak přeložila do postele. Když už se děti nebudily na kojení, tak jsem chodila bez nich, měla jsem chůvičku na telefonu a nechodila moc daleko, kdyby se dítě probudilo. To se mi stalo jen jednou, ten telefon, co je u dítěte ti zavolá a když to zvedneš, můžeš s ním normálně mluvit, takže jsem na dítě mluvila přes telefon a za ty 3 minuty, než jsem došla domů, zase spalo.
Ahoj, jak to delate se psy v byte a malymi detmi?
spat chodi stejne az kolem 9té a víc. Ale budu asi první, nikoho jsem takhle jeste nevidela a proto se ptám.
to opravdu nechá nekdo batole takhle bez dozoru?
Mam dva nemecke ovcaky a budeme ted na cas v byte, takze casteji vencit.
Na baraku jsem je rano pustila na zahradu a vencila az odpoledne.
Kazdopadne, budu muset mit syna v nositku nebo kocarku, pohoda, zvladne se… ale me trapí to vecerni venceni, myslite, ze nebudu za blbce v pul 8 vecer s deckem venku? kdyz chlap nebude doma, musim.
Me i nekdo rikal, ze venci, kdyz dite spí nebo ho da do ohradky..