Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My ho máme se slepicama a kacenama a nedá na ně dopustit.
scházíme kuřata a nemůžeme nikde sehnat. říkali jsme, že by jsme koupili i Emu…nevíte kde sehnat?
@JanaPris - my jsme taky sháněli dlouho. Jáju kterého máme - máme zdaleka a tak jsme hledali někoho v okolí a našli. Najela jsem si na Bazos.cz a hledala v inzerátech a našla si kontakty lidí, co nabízeli. Pokud tam byl tel. a nebo mejl, tak jsem napsala dotaz a povedlo se. Máme zamluvené dva EMU, co jsou ještě v líhni…
Jinak naši pštrosi jedí taky všechno. Mají granule pro pštrosy, dostávají tvrdé pečivo. Venku se pasou na trávě a kořínkách, když jsou na zemi spadlé jablka nebo hrušky tak si taky poďobou a myslím že jsou spokojení. Rostou krásně a blbnou jako malé děcka ![]()
Kachnicko jemu stačí pouhý chleba jako pamlsek pro vývin mu námačejte pšenici 24h ve vodě a další den mu to dejte nebo ryba pro vývin kostí znám vaší situaci máme také pštrosa
@Kachnicka25 mate pstrosa spolu s konmi nebo zvlast? A jak velky vybeh cca potrebuje? Uvazujem ze si Emu poridime tak studuji co a jak dekuji ![]()
Partner prisel s myslenkou chovu pstrosu…mame veliky pozemek, ale pry jsou nachylni k leknuti a muzou nasledkem toho umrit?
Ahoj, manžel dostal pštrosa emu jako dárek od kamarádů. Máme velký pozemek, žije tam se slepicemi a vypadá spokojeně. Ale přemýšlím, zda může být takto sám, nebo musíme pořídit dalšího? Chová někdo jednoho pštrosa? A jak je to s vejci, pokud by to byla samice? Snáší ikdyz je sama? Četla jsem, že hnízdo postaví samec. Náš pštros má cca rok a neměl vyšetření dna z krve, takže nevíme pohlaví, čekáme co z něj vyroste.