Psi a potrhané dítě

2212
28.8.14 20:58

psi a potrhané dítě

Dobrý večer dámy,
Možná je hloupé o tomhle zakládat diskusi, ale nemůžu jinak, pořád nad tím přemýšlím.
Kdo dnes viděl ve zprávách reportáž o dítěti potrhané psem? Zajímalo by mě na čí straně stojíte? (ano vím, nebyli jsme tam atd. máme to jen přes média) Ale stejně by mě zajímal Váš názor na tohle? Ano já se přiznám hned, bráním ty psi a toho majitele. Samozřejmě i toho kluka mi je líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.8.14 21:00

Mně je líto pouze psů a jejich majitele :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
28.8.14 21:02

Dítě je chudák, samozřejmě. ALE, pokud psovi neprdne žilka, tak nikdy neudělá nic bezdůvodně. V televizi nikdy neřeknou co útoku předcházelo, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26243

@brulinka

Prosím? Ty bráníš majitele, který nezabezpečil své psy? A psy, kteří utekli a vrhli se na malé děcko? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Zprávy jsem neviděla. Stačilo mi včera si přečíst, že mu psi běžně utíkali a napadali jiné psy :cert: Takže byla jenom otázka času, kdy se stane větší průser. Líto je mi kluka, že bude mít doživotní následky, kvůli neschopnému majiteli čoklů.

• Citovat
  • Upravit
10248
28.8.14 21:04

Majitel měl zabezpečit psy o tom žádná, asi i před provokací prdlý mládeže, kterážto byla též v reportáži zmíněna.
Je to tragedie, a nevině v tom jsou asi jen ti psi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Ty bláho 8o 8o fakt někomu není líto potrhaného dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212

@neumisa Ano, děcka psy provokovaly, házely po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majitele

oprava chyby

Příspěvek upraven 28.08.14 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 21:05

Je mi lito toho kluka i toho psa. Majiteli bych dala s chuti tecku, pokud to bylo tak, ze to nebylo poprvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.8.14 21:06
@brulinka píše:
@neumisa Ano, děcka psi provokovali, házeli po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majitele

a včera zase majitel, alespoň v novinách přiznal, že mu psi běžně utíkali

• Citovat
  • Upravit
26243

@brulinka

zprávy jsem neviděla, vycházím i internetu. Ti psi prý utíkali často, problémy s nimi měla i pošťačka. ta je asi neprovokovala. Každopádně ti psi se neměli ven vůbec dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@brulinka píše:
@neumisa Ano, děcka psi provokovali, házeli po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majitele
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.8.14 21:07
  • Citovat
  • Upravit
1394
28.8.14 21:07

Nestojím na straně ani jednoho. Děti neměly psa dráždit, ale majitel je mel mít zabezpečené tak, aby neutekli. Chlapečka je mi lito, bude mít doživotní následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.8.14 21:08
@brulinka píše:
@neumisa Ano, děcka psy provokovaly, házely po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majitele

oprava chyby

Příspěvek upraven 28.08.14 v 21:06

Co je to za výchovu dítěte, které hází po zvířatech kameny? Líto je mi psů a jejich majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný