Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer dámy,
Možná je hloupé o tomhle zakládat diskusi, ale nemůžu jinak, pořád nad tím přemýšlím.
Kdo dnes viděl ve zprávách reportáž o dítěti potrhané psem? Zajímalo by mě na čí straně stojíte? (ano vím, nebyli jsme tam atd. máme to jen přes média) Ale stejně by mě zajímal Váš názor na tohle? Ano já se přiznám hned, bráním ty psi a toho majitele. Samozřejmě i toho kluka mi je líto.
Dítě je chudák, samozřejmě. ALE, pokud psovi neprdne žilka, tak nikdy neudělá nic bezdůvodně. V televizi nikdy neřeknou co útoku předcházelo, takže tak.
Prosím? Ty bráníš majitele, který nezabezpečil své psy? A psy, kteří utekli a vrhli se na malé děcko? ![]()
Zprávy jsem neviděla. Stačilo mi včera si přečíst, že mu psi běžně utíkali a napadali jiné psy
Takže byla jenom otázka času, kdy se stane větší průser. Líto je mi kluka, že bude mít doživotní následky, kvůli neschopnému majiteli čoklů.
Majitel měl zabezpečit psy o tom žádná, asi i před provokací prdlý mládeže, kterážto byla též v reportáži zmíněna.
Je to tragedie, a nevině v tom jsou asi jen ti psi
@neumisa Ano, děcka psy provokovaly, házely po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majitele
oprava chyby
Příspěvek upraven 28.08.14 v 21:06
Je mi lito toho kluka i toho psa. Majiteli bych dala s chuti tecku, pokud to bylo tak, ze to nebylo poprvy.
@brulinka píše:
@neumisa Ano, děcka psi provokovali, házeli po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majitele
a včera zase majitel, alespoň v novinách přiznal, že mu psi běžně utíkali
zprávy jsem neviděla, vycházím i internetu. Ti psi prý utíkali často, problémy s nimi měla i pošťačka. ta je asi neprovokovala. Každopádně ti psi se neměli ven vůbec dostat.
@brulinka píše:
@neumisa Ano, děcka psi provokovali, házeli po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majitele
Nestojím na straně ani jednoho. Děti neměly psa dráždit, ale majitel je mel mít zabezpečené tak, aby neutekli. Chlapečka je mi lito, bude mít doživotní následky.
@brulinka píše:
@neumisa Ano, děcka psy provokovaly, házely po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majiteleoprava chyby
Příspěvek upraven 28.08.14 v 21:06
Co je to za výchovu dítěte, které hází po zvířatech kameny? Líto je mi psů a jejich majitele.