Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.8.14 21:21
@terinka4444 píše:
Těžko můžeme laskavě vynechat citace z deníků, když jaksi jediné informace jsou citace z deníků…

bylo již několik reportáží v televizi, všude říkali jedno, fagani psy terorizovali delší dobu a bratr toho kluka sám řekl, že se nediví co se stalo atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.14 21:22
@kočička Evička píše:
kde to ten pán říká?

na novinkách ho citovali
http://www.novinky.cz/…riticky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
28.8.14 21:23
@kočička Evička píše:
aha, takže ti lidé byli fotomontáž, jo? Vycházím jen z toho, co říká ten, koho se to týká, né co píše bůhví kdo v novinách

jak píšu, zprávy jsem neviděla, ale s nováckými reportéry jsem měla co do činění a vím, jak jsou schopni tu kterou událost překroutit. A trošku schopný střihač ti dokáže z natočeného materiálu po písmenkách složit jakoukoliv hlášku a dát ji do pusy člověku tak, že to nepoznáš. A nova má dost schopné střihače. ;) Netvrdím, že to udělali v tomhle případě, jen říkám, že to umí. A čas od času i použijí. Třeba když potřebují zkrátit dlouhý proslov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.8.14 21:23
@kočička Evička píše:
bylo již několik reportáží v televizi, všude říkali jedno, fagani psy terorizovali delší dobu a bratr toho kluka sám řekl, že se nediví co se stalo atd atd

No a proto mi kluka líto není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 21:24

@Crystal87 Tak 6ti lety dite by to melo vedet, je ale otazka, jestli to bude za vsech okolnosti dodrzovat. A to si zase myslim, ze ruku do ohne muze dat za svoje dite fakt malokdo. Staci particka zpovykanych harantu a prusvih je na svete. Ja si teda iluze nedelam.

Nam treba dobre vychovavany soused v puberte strilel po psovi ze vzduchovky. Vyrostl z nej fajn chlap. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 21:25
@jája428 píše:
asi tak. samozrejme že neschvaluju, aby deti hazeli sutrama po psech, ale majitel měl mít takový plot, aby mu psi neutíkali.

a nebylo by lepší říct, že kdyby ty svině nic nedělaly, majitel nemusel mít vysokej plot? Proč to má odskákat ten, co nic nedělal a litovanej být ten, co to způsobil, vzpamatujte se holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
28.8.14 21:25
@neumisa píše:
jak píšu, zprávy jsem neviděla, ale s nováckými reportéry jsem měla co do činění a vím, jak jsou schopni tu kterou událost překroutit. A trošku schopný střihač ti dokáže z natočeného materiálu po písmenkách složit jakoukoliv hlášku a dát ji do pusy člověku tak, že to nepoznáš. A nova má dost schopné střihače. ;) Netvrdím, že to udělali v tomhle případě, jen říkám, že to umí. A čas od času i použijí. Třeba když potřebují zkrátit dlouhý proslov.

Přesně, člověk něco řekne a oni to sestříhají, jak se jim to hodí. Nakonec to vyzní i úplně jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 21:26
@Burj Chalifa píše:
No a proto mi kluka líto není.

mně taky, ne, ještě bych mu nabila hubu až se vrátí dom, jak se to chová vůči okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
28.8.14 21:26

@asha předpokládám ale, že dostal po uších a už to nezopakoval, tomu se totiž říká výchova, která mnohým dnešním malým spratkum chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
28.8.14 21:27

No tak já viděla zprávy na Primě, a z toho vycházím! Nic bokem jsem nečetla a novinkám a blesku atd. fakt nevěřím. A z té rodiny toho kluka je mi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
28.8.14 21:27
@asha píše:
@Crystal87 Tak 6ti lety dite by to melo vedet, je ale otazka, jestli to bude za vsech okolnosti dodrzovat. A to si zase myslim, ze ruku do ohne muze dat za svoje dite fakt malokdo. Staci particka zpovykanych harantu a prusvih je na svete. Ja si teda iluze nedelam.Nam treba dobre vychovavany soused v puberte strilel po psovi ze vzduchovky. Vyrostl z nej fajn chlap. :nevim:

No těžko říct, já kromě sociálně slabších nikdy neviděla, že by děti ubližovali zvířatům nebo šahali na cizí. Svoje děti učím respektu, i od plotu chodí na rkaji chodníku, když ví, že je tam pes. Nejstaršímu je 6 a troufám si říct, že by ho fakt nenapadlo, aby házel po psech kameny 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.8.14 21:28
@kočička Evička píše:
a nebylo by lepší říct, že kdyby ty svině nic nedělaly, majitel nemusel mít vysokej plot? Proč to má odskákat ten, co nic nedělal a litovanej být ten, co to způsobil, vzpamatujte se holky

nic nedělal? Ano to je pravda, že majitel nic nedělal, když nebyl schopný vychovat psi, aby neútočili na jiné. A pok by to byl opravdu vychovaný pes, tak by kluka kousl v sebeobraně, ale nepotrhal na více místech.

• Citovat
  • Upravit
69235

Jsi právník, víš přeci, jak to je. Fakani jsou fakani, to je jasný, jejich rodiče by potřebovali zrovna tak natrhnout zadel…ale ti psi utekli a napadli dítě, rvali ho tak, že je policajti museli zastřelit, tedy jednoho. Navíc opakovaně zaútočili…odnese si to

@kočička Evička píše:
bylo již několik reportáží v televizi, všude říkali jedno, fagani psy terorizovali delší dobu a bratr toho kluka sám řekl, že se nediví co se stalo atd atd
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@brulinka píše:
No tak já viděla zprávy na Primě, a z toho vycházím! Nic bokem jsem nečetla a novinkám a blesku atd. fakt nevěřím. A z té rodiny toho kluka je mi na :poblion:

zato zprávy na primě jsou fakt seriozní :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
28.8.14 21:29
@kočička Evička píše:
a nebylo by lepší říct, že kdyby ty svině nic nedělaly, majitel nemusel mít vysokej plot? Proč to má odskákat ten, co nic nedělal a litovanej být ten, co to způsobil, vzpamatujte se holky

Podivej, pokud mu psi utikali a dochazelo k napadeni jinych psu, byla jen otazka casu, kdy se stane neco horsiho. Je to jednoznacne chyba majitele psa. :nevim: 6ti lety decko tezko muzes hnat k odpovednosti, at uz provedlo cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný