Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jasně, majitel ti určitě přizná, že jeho pes je dement a kouše lidi.
ty budeš hodně chytrá… ![]()
Já četla o výpovědích ostatních lidí…
Ale pravda může být jinde, to nepopírám, ale podle toho co se četlo, byla chyba prostě na obou stranou, ale litovat pejsky a dítě vubec mi přijde dost mimo.
@divine_d píše:
@brulinka
TO SNAD ANI NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ NE?Upřímně je mi z pejskařů a psů, jak jsou úplně všude, na blití…
Ještě tak psi, ok.. někteří jsou v pohodě, ale drtívá většina pejskařů jsou nezodpovědní idioti, kteří nedokáží pochopit, že ne každý zbožnuje ty smradlavé tvory a je nadšenej z toho, když na něj slintají… hnus.A pokud si na straně psů, kteří potrhají malé děcko ve stylu jako toho malého kluka, tak to je už vážně moc. Jasně, kluk je mohl provokovat, ale taky nemusel, a pokud pes je mimo pozemek majitele, tak je něco špatně na straně majitele a psů, nikoliv malýho chudáka dítěte…
Bohužel lidé jako ty si nezaslouží nic jiného než to, aby je nějaký čokl pořádně kousl do prdele…
Samozřejmě, proto všude potkávám psy a jejich výkaly a je mi z toho smutno
![]()
No víc mi vadí pejskaři, co svý psy neumí vychovat.
Nevím, co je na tom divnýho…
Kočky jsou lepší. Nejsou tak otravné a čistotnější ![]()
@divine_d píše:
@sissi79No víc mi vadí pejskaři, co svý psy neumí vychovat.
Kočky jsou lepší. Nejsou tak otravné a čistotnější
Nevím, co je na tom divnýho…
ti haranti co prali po psovi šutry evidentně moc vychovaní taky nejsou a srovnávat kočku se psem mi příjde taky trochu mimo ![]()
@madeto
informaci že děcka házely po psovi šutry bych brala stejně vážně, jako informaci, že psi utíkali a napadali lidi častěji.
Jestli ty šutry házely - ok, může si za to, ale kluk, co sem viděla fotky vypadal teda hůř než ten chudák pes kterýho ukamenovaly.. taky si moh zalezt do boudy (jestli nejakou měl), ale jasně, na to je odpoved, „dyt je to jen pes, ten nema rozum…“
@divine_d no nechtěla jsem psát, ale musím, fena - chránila svá štěňata, jako ty chráníš tvoje dítě když po něm někdo ty šutry bude házet. Vina je na majiteli, že neměl dostatečně zabezpečené kotce. Víc bych to nerozebírala, není co. A diskuse je od toho aby si každý napsal co chtěl, ty nemáš ráda psi někdo ano - to je život.
@Mišela1
Rozumný názor, já to tu nečetla uplně celé, třeba, že to byla fena co bránila štěňata jsem teda nevěděla, reagovala jsem na to co napsala slečna, co založila diskuzi „bráním ty psi a toho majitele“. Ještě kdyby psy, ale majitele?
Jinak, pokud to bylo tak, že ten kluk ty psy provokoval, tak to byla určitě i jeho vina a zasloužil by pohlavek, ale prostě tyhle věci se dějí, bohužel, ale potrhání si nezasloužil.
Btw. když mi bylo 8, uhnala se po mně kobyla a málem mi přerazila klíční kost, protože měla strach o hříbě (prej) na které jsem se ovšem (dle instrukcí) ani nepodivala, hladila sme si jen jí… Některá zvířata jsou nevyspitatelná.
Ale jak tu spoustu lidí psalo a házelo vinu na jen kluka - to mi přijde mimo..
@divine_d píše:
@brulinka
TO SNAD ANI NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ NE?Upřímně je mi z pejskařů a psů, jak jsou úplně všude, na blití…
Ještě tak psi, ok.. někteří jsou v pohodě, ale drtívá většina pejskařů jsou nezodpovědní idioti, kteří nedokáží pochopit, že ne každý zbožnuje ty smradlavé tvory a je nadšenej z toho, když na něj slintají… hnus.A pokud si na straně psů, kteří potrhají malé děcko ve stylu jako toho malého kluka, tak to je už vážně moc. Jasně, kluk je mohl provokovat, ale taky nemusel, a pokud pes je mimo pozemek majitele, tak je něco špatně na straně majitele a psů, nikoliv malýho chudáka dítěte…
Bohužel lidé jako ty si nezaslouží nic jiného než to, aby je nějaký čokl pořádně kousl do prdele…
Smradlavá jsi spíše ty, svými výlevy vůči zvířatům plnými nenávistného puchu.
@Burj Chalifa
Ne vůči zvířatům, vůči nevychovaným psům a bezohledným pejskařům.