Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
29.8.14 21:36

A chování těch kluků opravdu neschvaluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.14 21:37
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: jo.. mě se líbí jak @Petr-Klic @Rolin posílá :* ( :mrgreen: :mrgreen: ) a ona ho pro léky :lol: :lol: :lol:

Láska přes celou obrazovku ;) schválně co ona na to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.8.14 21:38

A nechápu některé urážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 21:39
@Petr-Klic píše:
Tak nečti jednou, ale minimálně dvakrát a pomalu…chceš se akorát hádat…trp si se spratkem a jeho kamarády… klukoviny jsou jedna věc, tohleto je ale o něčem jiném, to s dětskou nerozvážností nemá nic společnýhoa trestnou hranici bych posunul na 6 let, aby i ty 7 letý neušli trestu :pankac:

A že se vlastními radami neřídíš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Člověče, jestli budeme pokračovat tímhle tempem, tak to tu administrátoři uzamknou. Stačí, když nás někdo nahlásí, že se tu hádáme :mrgreen:

„Když kolem sebe budete házet zaklínadly, jako kdyby už zítra nemělo vyjít slunce, je tady poměrně velká pravděpodobnost, že už skutečně nevyjde.“
(ctihodný Vzoromil Výsměšek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@g.sandova píše:
A nechápu některé urážky

které?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@Petr-Klic píše:
Láska přes celou obrazovku ;) schválně co ona na to :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi si šla zobnout, léky myslím :P :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26246

Ještě mě tak napadlo… víte, jak daleko je schopno hodit kamenem šestileté dítě? podle fotek by vůbec nemělo být schopné ze země přehodit plot a ten kotec zasáhnout, na tak malé děcko je to vysoko a daleko. To jen tak k zamyšlení. On to totiž ten malý nejspíš schytal za ty starší a rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 21:41
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi si šla zobnout, léky myslím :P :P :mrgreen:

Jo, jo, takové laktobacily, jsou dobré na trávení kdejakých nechutností :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.8.14 21:41
@Rolin píše:
A že se vlastními radami neřídíš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Člověče, jestli budeme pokračovat tímhle tempem, tak to tu administrátoři uzamknou. Stačí, když nás někdo nahlásí, že se tu hádáme :mrgreen:

„Když kolem sebe budete házet zaklínadly, jako kdyby už zítra nemělo vyjít slunce, je tady poměrně velká pravděpodobnost, že už skutečně nevyjde.“
(ctihodný Vzoromil Výsměšek)

Nehádáme, diskutujeme.Na to, jak je téma kontroverzní, tak i velmi slušně. A pokud někomu vadí živá diskuse s odlišnými názory a emocemi, tak se může celé EM rovnou zavřít pro zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
29.8.14 21:42
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: jo.. mě se líbí jak @Petr-Klic @Rolin posílá :* ( :mrgreen: :mrgreen: ) a ona ho pro léky :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: hlavne je to tu porad dokola, kdyby na nektery deti rodice nekaslali a venovali se jim a vysvetlili, jim ze co neni v dome neni pro me…tak se to tu tedka nemusi resit a 6ti-lete dite nemuselo lezet v nemocnici…ja kdyz byla mala, tak jsme taky meli partu, bylo nas asi cca 10 a nikdy nas nikoho nenapadlo nekomu cizimu nekam lezt, nekde neco brat, nekomu hazet cimkoliv po psech nebo kockach apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 21:42
@Rolin píše:
Jo, jo, takové laktobacily, jsou dobré na trávení kdejakých nechutností :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: tož třeba @Petr-Klic je k sežrání a neležel by ti v žalůdku :nevim: co ty víš :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
29.8.14 21:43

A já žádné hádky nevidím :nevim: asi musím na oční :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
29.8.14 21:44
@sissi79 píše:
A já žádné hádky nevidím :nevim: asi musím na oční :think:

Já taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
@Hanka79 píše: :lol: :lol: hlavne je to tu porad dokola, kdyby na nektery deti rodice nekaslali a venovali se jim a vysvetlili, jim ze co neni v dome neni pro me…tak se to tu tedka nemusi resit a 6ti-lete dite nemuselo lezet v nemocnici…ja kdyz byla mala, tak jsme taky meli partu, bylo nas asi cca 10 a nikdy nas nikoho nenapadlo nekomu cizimu nekam lezt, nekde neco brat, nekomu hazet cimkoliv po psech nebo kockach apod.

a proč? protože hrozilo, že dostaneme od kolemjdoucího pár facek a dalších pár doma, až se to domáknou. Dneska se ten kolemjdoucí radši otočí, aby nebyl nařčen z toho, že przní ubohou dětskou duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
@sissi79 píše: :mrgreen: tož třeba @Petr-Klic je k sežrání a neležel by ti v žalůdku :nevim: co ty víš :mrgreen: :mrgreen:

Ze mě by ho asi trefil šlak a mě z něj :mrgreen:. Stačí kdybych na něj vytáhla své názory ohledně nucené sterilizace romských žen ;).

Příspěvek upraven 29.08.14 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný