Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.8.14 20:34
@Rolin píše:
Kolikrát hodil on tím kamenem? Víš to? Já ne. Ale odsoudit lze někoho hrozně rychle. Znovu připomínám, že se jedná o šestileté dítě. Jak může mít rozum, když dospělí ho nemají?

aha, takže tento „chlapeček“ píchne kudlu do břicha tvému a zabije jej, budeš pořád opakovat, že nemůže mít rozum? K čemu ti to jako bude dobrý? Tohle by mě vážně zajímalo, jestli by ti jej i poté bylo líto, protože on chudáček je malinkej a nevinnej. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
29.8.14 20:34
@Rolin píše:
Kolikrát hodil on tím kamenem? Víš to? Já ne. Ale odsoudit lze někoho hrozně rychle. Znovu připomínám, že se jedná o šestileté dítě. Jak může mít rozum, když dospělí ho nemají?

Pokud si vzpomínám, zaznělo, že to dělali opakovaně. Tzn. že on se toho opakovaně účastnil a opakovaně se dopouštěl něčeho, co dělat neměl.
Nedělej z šestiletého dítěte naprostého idiota. V šesti letech má dítě rozum a ví, co je dobré a špatné chování. Mmch, učí je to i ve školce/škole. A pokud ještě nechodil do školy, tak do školky 100% už musel ( poslední rok před nástupem do školy je povinný pro všechny ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.14 20:35
@Rolin píše:

ty jsi ty reportáže vůbec neviděla, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.8.14 20:35
@Rolin píše:

Ale má rozum ;). Mám pětiletou holku a věř, ona ve svých letech přesně ví, že jsou věci, které se nedělají. Týrání zvířat je mimo jiné jednou z nich ;). A dokáže mi navíc i zdůvodnit, proč se to nebo támhleto nedělá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.14 20:36
@ZItu píše:
Pokud si vzpomínám, zaznělo, že to dělali opakovaně. Tzn. že on se toho opakovaně účastnil a opakovaně se dopouštěl něčeho, co dělat neměl.
Nedělej z šestiletého dítěte naprostého idiota. V šesti letech má dítě rozum a ví, co je dobré a špatné chování. Mmch, učí je to i ve školce/škole. A pokud ještě nechodil do školy, tak do školky 100% už musel ( poslední rok před nástupem do školy je povinný pro všechny ).

tohle je ztráta energie a zbytečný vysvětlování, mele furt to samé dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.14 20:36
@Rolin píše:
Jenom proto, že ty nesouhlasíš s tím, že já soucítím s jedním malým pokousaným klukem (a ano, i s tím postřeleným psem), tak jsem mimo? Nebo v čem? Nebo proto, že jsem toho názoru, že v tom roli hraje i barva pleti?

Bože, kam si to dal duši…proč si ji nedal do otýpky slámy, bylo by čím podestlat…
pleteš si pojmy a dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.14 20:37
@Petr-Klic píše:
Bože, kam si to dal duši…proč si ji nedal do otýpky slámy, bylo by čím podestlat…
pleteš si pojmy a dojmy
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
29.8.14 20:39
@Petr-Klic píše:
pleteš si pojmy a dojmy
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.8.14 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 20:44
@Petr-Klic píše:
Opakuješ něco, co bylo mířeno na tebe.
Vím co říkám a proč to říkám :*

Že by záměna identit? No, ale vážně, je zajímavé, že když něco napíše protistrana, je to bagatelizováno, odpálkováno s tím, že se jedná jen o frázi, teorii apod. Když něco napíše druhá protistrana, je to slovo boží. Přitom to jsou opět jen fráze omílané neustále dokola (povšimni si, že jsem u některých z nich nepopřela jejich pravdivost – výchova začíná v rodině). Pokud jsem podle tebe mimo, no co se dá dělat, ale řečem typu, že moje čtyřleté, pětileté, šestileté dítě … je tak úžasně vychované, že by nikdy neudělalo to či ono, těm prostě neuvěřím. Praxe. Pár takových „úžasných“ synáčků a „dcerušek“ už jsem v životě potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 20:45
@Rolin píše:

když tohle ví má 3letá dcera a už hodně dlouho, proč by to nemohl vědět jednou tak starý kluk?

• Citovat
  • Upravit
1986
29.8.14 20:45
@Petr-Klic píše:
pleteš si pojmy a dojmy

Viz můj předchozí příspěvek. Jak koukám, píchla jsem do vosího hnízda, za opačný názor se zde zřejmě upaluje, zesměšňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.8.14 20:46

Mě by spíš zajímalo, jak budou potrestáni rodiče toho kluka… :?: Oni jsou zodpovědní za jeho chování.
Kluk není plnoletý, ale jeho rodiče by se měli zodpovídat minimálně za opakované ničení cizího majetku.
O tom, že majitel psů bude zřejmě potrestaný, o tom se psalo hned od začátku.
Ano, je velký prů-ser, že psi utekli a pokousali ho na veřejném prostranství. Bohužel pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.14 20:47
@Rolin píše:

Přesně pro tohle se to n edá číst. Protože chudáček nemá rozumný rodiče, tak má trpět náhodný člověk a jeho pes? tohle vážně nemá cenu komentovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 20:48
@Rolin píše:
Viz můj předchozí příspěvek. Jak koukám, píchla jsem do vosího hnízda, za opačný názor se zde zřejmě upaluje, zesměšňuje.

proč by se mělo upalovat?? řekla s svůj názor, my svůj.. Jen se ti snbažíme vyvrátit že 6leté dítě není tupé aby nechápalo co se dělat nesmí.. Když už se v té době mimo jiné očí psaát a počítat tak snad zvládne i přemýšlet ;) A barva pleti s tím nemá co dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný