Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Rolin píše:
Kolikrát hodil on tím kamenem? Víš to? Já ne. Ale odsoudit lze někoho hrozně rychle. Znovu připomínám, že se jedná o šestileté dítě. Jak může mít rozum, když dospělí ho nemají?
aha, takže tento „chlapeček“ píchne kudlu do břicha tvému a zabije jej, budeš pořád opakovat, že nemůže mít rozum? K čemu ti to jako bude dobrý? Tohle by mě vážně zajímalo, jestli by ti jej i poté bylo líto, protože on chudáček je malinkej a nevinnej. ![]()
@Rolin píše:
Kolikrát hodil on tím kamenem? Víš to? Já ne. Ale odsoudit lze někoho hrozně rychle. Znovu připomínám, že se jedná o šestileté dítě. Jak může mít rozum, když dospělí ho nemají?
Pokud si vzpomínám, zaznělo, že to dělali opakovaně. Tzn. že on se toho opakovaně účastnil a opakovaně se dopouštěl něčeho, co dělat neměl.
Nedělej z šestiletého dítěte naprostého idiota. V šesti letech má dítě rozum a ví, co je dobré a špatné chování. Mmch, učí je to i ve školce/škole. A pokud ještě nechodil do školy, tak do školky 100% už musel ( poslední rok před nástupem do školy je povinný pro všechny ).
@Rolin píše:
ty jsi ty reportáže vůbec neviděla, že ano…
@Rolin píše:
Ale má rozum
. Mám pětiletou holku a věř, ona ve svých letech přesně ví, že jsou věci, které se nedělají. Týrání zvířat je mimo jiné jednou z nich
. A dokáže mi navíc i zdůvodnit, proč se to nebo támhleto nedělá… ![]()
@ZItu píše:
Pokud si vzpomínám, zaznělo, že to dělali opakovaně. Tzn. že on se toho opakovaně účastnil a opakovaně se dopouštěl něčeho, co dělat neměl.
Nedělej z šestiletého dítěte naprostého idiota. V šesti letech má dítě rozum a ví, co je dobré a špatné chování. Mmch, učí je to i ve školce/škole. A pokud ještě nechodil do školy, tak do školky 100% už musel ( poslední rok před nástupem do školy je povinný pro všechny ).
tohle je ztráta energie a zbytečný vysvětlování, mele furt to samé dokola
@Rolin píše:
Jenom proto, že ty nesouhlasíš s tím, že já soucítím s jedním malým pokousaným klukem (a ano, i s tím postřeleným psem), tak jsem mimo? Nebo v čem? Nebo proto, že jsem toho názoru, že v tom roli hraje i barva pleti?
Bože, kam si to dal duši…proč si ji nedal do otýpky slámy, bylo by čím podestlat…
pleteš si pojmy a dojmy
@Petr-Klic píše:
Bože, kam si to dal duši…proč si ji nedal do otýpky slámy, bylo by čím podestlat…
pleteš si pojmy a dojmy
@Petr-Klic píše:
pleteš si pojmy a dojmy
@Petr-Klic píše:
Opakuješ něco, co bylo mířeno na tebe.
Vím co říkám a proč to říkám
Že by záměna identit? No, ale vážně, je zajímavé, že když něco napíše protistrana, je to bagatelizováno, odpálkováno s tím, že se jedná jen o frázi, teorii apod. Když něco napíše druhá protistrana, je to slovo boží. Přitom to jsou opět jen fráze omílané neustále dokola (povšimni si, že jsem u některých z nich nepopřela jejich pravdivost – výchova začíná v rodině). Pokud jsem podle tebe mimo, no co se dá dělat, ale řečem typu, že moje čtyřleté, pětileté, šestileté dítě … je tak úžasně vychované, že by nikdy neudělalo to či ono, těm prostě neuvěřím. Praxe. Pár takových „úžasných“ synáčků a „dcerušek“ už jsem v životě potkala.
@Rolin píše:
když tohle ví má 3letá dcera a už hodně dlouho, proč by to nemohl vědět jednou tak starý kluk?
@Petr-Klic píše:
pleteš si pojmy a dojmy
Viz můj předchozí příspěvek. Jak koukám, píchla jsem do vosího hnízda, za opačný názor se zde zřejmě upaluje, zesměšňuje.
Mě by spíš zajímalo, jak budou potrestáni rodiče toho kluka…
Oni jsou zodpovědní za jeho chování.
Kluk není plnoletý, ale jeho rodiče by se měli zodpovídat minimálně za opakované ničení cizího majetku.
O tom, že majitel psů bude zřejmě potrestaný, o tom se psalo hned od začátku.
Ano, je velký prů-ser, že psi utekli a pokousali ho na veřejném prostranství. Bohužel pro něj.
@Rolin píše:
Přesně pro tohle se to n edá číst. Protože chudáček nemá rozumný rodiče, tak má trpět náhodný člověk a jeho pes? tohle vážně nemá cenu komentovat…
@Rolin píše:
Viz můj předchozí příspěvek. Jak koukám, píchla jsem do vosího hnízda, za opačný názor se zde zřejmě upaluje, zesměšňuje.
proč by se mělo upalovat?? řekla s svůj názor, my svůj.. Jen se ti snbažíme vyvrátit že 6leté dítě není tupé aby nechápalo co se dělat nesmí.. Když už se v té době mimo jiné očí psaát a počítat tak snad zvládne i přemýšlet
A barva pleti s tím nemá co dělat.