Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucenka píše: úplatky jsou vyzkoušená praxeurčité lidi, které jsem potkala, tak v blízkosti cikánského gheta mohou mít venku poměrně lepší auto a nemusí se obávat jít na hřiště (dokonce ráno hřiště není plné odpadků).
právě úplatek, proč je máme uplácet, abychom si u baráku mohli zaparkovat auto? Proč nám jejich nevychovanost a aroganci a hloupost a nadřazenost dalších států z jejich rádoby utlačovanosti měli diktovat, kdy můžejme jít s dětmi na hřiště, nebo jestli můžeme mít zaparkovaná auta na veřejném prakovišti?
Před dvěma lety jsme chodili na krásné nové hřiště, dneska se bojíme do té ulice vůbec odbočit a vysvětlujte dětem, že tam už chodit nebudeme, že tam parta výrostků z houpaček a kolotoče udělala doupě zla…
@lucenka píše: žádný rodič si nemůže být jisou svou výchovou
a může, jasně nastavený hranice, důvěra, pravidla, jistota… léty ověřená skutečnost, některé věci jsou halt k nezaplacení ![]()
Příspěvek upraven 29.08.14 v 19:49
@lucenka píše: žádný rodič si nemůže být jisou svou výchovou
To je jen fráze.
@Petr-Klic píše:
právě úplatek, proč je máme uplácet, abychom si u baráku mohli zaparkovat auto? Proč nám jejich nevychovanost a aroganci a hloupost a nadřazenost dalších států z jejich rádoby utlačovanosti měli diktovat, kdy můžejme jít s dětmi na hřiště, nebo jestli můžeme mít zaparkovaná auta na veřejném prakovišti?
Před dvěma lety jsme chodili na krásné nové hřiště, dneska se bojíme do té ulice vůbec odbočit a vysvětlujte dětem, že tam už chodit nebudeme, že tam parta výrostků z houpaček a kolotoče udělala doupě zla…
Mluvíš mi z duše. ![]()
Ustupuje se jim ze všech stran a stejně to k ničemu dobrému nevede. Naopak jsou drzejší a dovolují si čím dál více. ( Nemluvím o určitém etniku - ustupujeme tu všem lumpům, zlodějům, parazitům, atd. - bez rozdílu barvy pleti, vzdělání, vyznání a já nevím, čeho všeho dalšího. )
@ZItu píše:Tleskám, souhlasím!!!
Mluvíš mi z duše.
Ustupuje se jim ze všech stran a stejně to k ničemu dobrému nevede. Naopak jsou drzejší a dovolují si čím dál více. ( Nemluvím o určitém etniku - ustupujeme tu všem lumpům, zlodějům, parazitům, atd. - bez rozdílu barvy pleti, vzdělání, vyznání a já nevím, čeho všeho dalšího. )
@Burj Chalifa píše: Tleskám, souhlasím!!!
Já si nemůžu pomoct, ale nemůžu souhlasit s názorem, že teroristům a parchantům budu ustupovat nebo je uplácet. Potažmo, chtějí-li mě jakkoliv omezovat na mém vlastním pozemku…
Toho pána se psy je mi líto víc než toho malého kluka.
@radúna píše:
Já si nemůžu pomoct, ale nemůžu souhlasit s názorem, že teroristům a parchantům budu ustupovat nebo je uplácet. Potažmo, chtějí-li mě jakkoliv omezovat na mém vlastním pozemku…
opět souhlasím!
@ZItu @Burj Chalifa @Petr-Klic
děcka nejhorší je opravdu to, co píšete, každej darebák má tady v tom systému svá „lidská práva“ a bůhví co ještě, a kde jsou práva těch, komu ublížili či ubližují? Celá společnost se bortí a jedním z důvodů je právě tohle. Na FB např. dneska byl článek, že muslimové u nás, prý když nemůžou nosit burky do školy atd., že trvají na tom, aby motorkáři neměoi na hlavě helmy - všechno je postavený na hlavu a to jsem nechtěla pouzazovat na něco konkrétního, ale tady si vyskakuje kde kdo a slušnej čloěk tu za chvíli vymře-bude vyhozen, donucen odstěhovat se, zabit, okraden atd atd.
@radúna píše:
@lucenka píše: úplatky jsou vyzkoušená praxeurčité lidi, které jsem potkala, tak v blízkosti cikánského gheta mohou mít venku poměrně lepší auto a nemusí se obávat jít na hřiště (dokonce ráno hřiště není plné odpadků).
Takže radíš podplácet hajzlíky abys měla klid? To snad né
![]()
@Petr-Klic píše:
A dyť oni to jejich rodiče moc dobře vědí a přístě jim řeknou, že mají házet větší kameny nebo rovnou výbušninu… kde žijete
někde byl příspěvek o ruce v ohni, když si nejsi jistá svou výchovou, tak to asi taky není ideál, co?
Znám případy kdy jim byl rodič říct že takhle se k jeho dítěti chovat nebudou.. mělo to úplně opačný účinek
![]()
@kočička Evička píše:
@ZItu @Burj Chalifa @Petr-Klicděcka nejhorší je opravdu to, co píšete, každej darebák má tady v tom systému svá „lidská práva“ a bůhví co ještě, a kde jsou práva těch, komu ublížili či ubližují? Celá společnost se bortí a jedním z důvodů je právě tohle. Na FB např. dneska byl článek, že muslimové u nás, prý když nemůžou nosit burky do školy atd., že trvají na tom, aby motorkáři neměoi na hlavě helmy - všechno je postavený na hlavu a to jsem nechtěla pouzazovat na něco konkrétního, ale tady si vyskakuje kde kdo a slušnej čloěk tu za chvíli vymře-bude vyhozen, donucen odstěhovat se, zabit, okraden atd atd.
No právě, proto by se s tím mělo začít něco dělat a ve velkým, nechci, abysme takhle skončili, ale díky lidem kteří žijí v utopii, že se poznáváte
, to tak zřejmě skončí. i malé zlo, pokud se mu nezatne tipec, přeroste a zničí co se dá…
Jak dlouho je chceš uplácet a do jaké míry?
Jak porostou, nebude jim jako úplatek lízátko stačit - budou chtít víc a víc a když nedáš, dostaneš Ty ( ovšem ne úplatek, ale po úsměvu ).