Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
29.8.14 18:47
@g.sandova píše:
Dobre, mozna ho poslouchali, ale jasne rekl, ze psi zdrhali pres plot- chyba ve vychove, socializaci? proc si nezvysil plot?
Haranty jsem videla i bily hazet kameny po zviratech.
Ja neschvaluju chovani kluka. Majitel je ale vul. A fenu mel mit doma. A vubec, proc je mel v kotci?

Řekl, že jo uměli přeskočit… Co když právě proto postavil kotce? :think: ;) Myslím si, že pokud byla ta fena tak vytočená, že se dokázala dostat ven z toho kotce, tak by ani zvýšenej plot ničemu nepomohl… Jen by děcka měly možná o něco větší náskok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Tak osobně mám raději psy než některé lidi.

jsi můj člověk :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
@g.sandova píše:
Dobre, mozna ho poslouchali, ale jasne rekl, ze psi zdrhali pres plot- chyba ve vychove, socializaci? proc si nezvysil plot?
Haranty jsem videla i bily hazet kameny po zviratech.
Ja neschvaluju chovani kluka. Majitel je ale vul. A fenu mel mit doma. A vubec, proc je mel v kotci?

Proč sem pořád taháte barvu pleti? O to tady vůbec nejde - je jedno, jestli hajzlík měl rudou, bílou, černou, fialovou barvu. Choval se prostě tak, jak neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 18:48
@ZItu píše: :palec: Ztotožňuji se. ( A budu za to ukamenována. :mrgreen: )
:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
26093
29.8.14 18:48
@lucenka píše:
ne, ten trávil část roku v paneláku a část roku na zahradě. Tak má toho psa skutečně rád, tak pro jeho pohodlí udělá vše - a to podle mého není ponechání psa v místě, kde ho někdo terorizuje.

A co když ta fena byla vevnitř nešťastná a chtěla být venku se zbytkem psů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.14 18:49
@Petr-Klic píše:
Prosím,
kde najdu info, jak se ta kauza vyvíjí? Někdo tu psal o vyjádření právníka a to mě zajímá
Souhlasím s názorama, že oko za oko… trápils, nes si následky.
Jak je to s tou fenkou a štěnaty, co ten pán? Ví někdo?
Díky za odkaz a moc se nehádejte, spíš by bylo dobré se spojit a podat podnět na příslušná místa o zpřísnění trestů těch, co se neumí chovat a myslí si, že jejich práva a chování jsou neomezené a dát větší možnost bránit si svoje soukromí, pozemek a svá zvířata, děti, majetky… V podstatě by šlo o novelizaci trestního řádu. Pokud se lidi nespojí a nepodají podnět pánům tvůrcům zákonů, oni s tím sami nic dělat nebudou, protože se jich to netýká a ty ploty mají dost vysoký a bytelný i proti nám slušným a spořádaným lidem.
Ustupovat se nesmí žádnými hajzlíkovi. Každého právo končí tam, kde začíná právo druhého, to by měli mlátit některým do hlavy už v porodnici…

Petře, už x krát jsme dávali podněty poslancům, petice apodo…nikoho to nezajímá, táhne se to už roky, prosili o změnu zákonů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 18:49
@Rolin píše:
Proto taky většina dětí vyvádí blbosti, když je rodiče nevidí… ;)

to je výchovou.. ;) ví co by ho čekalo kdyby na tohle býť jen pomyslel.. Ale on by to neudělal, chodí do těch útulků se mnou 8)

• Citovat
  • Upravit
26093
29.8.14 18:50
@sissi79 píše:
to je výchovou.. ;) ví co by ho čekalo kdyby na tohle býť jen pomyslel.. Ale on by to neudělal, chodí do těch útulků se mnou 8)

Já asi byla divný dítě, když jsem zvířatům nikdy neubližovala… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
29.8.14 18:51
@lucenka píše:
ne, ten trávil část roku v paneláku a část roku na zahradě. Tak má toho psa skutečně rád, tak pro jeho pohodlí udělá vše - a to podle mého není ponechání psa v místě, kde ho někdo terorizuje.

Tak ještě jeden příklad. V rodině máme kavkazáka. Je to dost chlupaté plemeno, v zimě spí nejraději na sněhu. Přes léto je schovaný pod stromy. Do baráku ho nedostaneš ani za flák masa. Řádili nám tu traviči psů, tak se pes zavřel do baráku - skoro se proboural ven. Prostě vevnitř nechtěl být za žádnou cenu.
Co když ta fena na tom byla podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
29.8.14 18:51
@kočička Evička píše:
Petře, už x krát jsme dávali podněty poslancům, petice apodo…nikoho to nezajímá, táhne se to už roky, prosili o změnu zákonů…

Zákony ti nahoře nezmění, protože by to ohrozilo je samotné. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 18:52
@kočička Evička píše:
jwžiši „chlapeček“ nechceš se nad ním rozbrečet? :zed:

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
29.8.14 18:53
@kate02 píše:
Já asi byla divný dítě, když jsem zvířatům nikdy neubližovala… :nevim: :think:

Právě. Asi máme v rodině divné děti, my jsme byli také divní a měla jsem divné kamarády. Od mala nás učili, že zvířata nejsou hračka, nesmí se jim ubližovat, nechat je v klidu, když jsou na svém místě, atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 18:54
@sissi79 píše:
do jakékoliv.. v hodně školkách mají sezení s policií, psovodem, názorně se ukazuje..

Tak ta naše byla sto let za opicema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.14 18:54
@Rolin píše:
Ano.

akorát brečíš na blbým hrobě, tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
29.8.14 18:55
@Rolin píše:
Tak ta naše byla sto let za opicema.

Zkus dát podnět řediteli školky. U nás to v některých školkách byla běžná praxe, v některých bylo třeba si o to říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný