Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@g.sandova píše:
Dobre, mozna ho poslouchali, ale jasne rekl, ze psi zdrhali pres plot- chyba ve vychove, socializaci? proc si nezvysil plot?
Haranty jsem videla i bily hazet kameny po zviratech.
Ja neschvaluju chovani kluka. Majitel je ale vul. A fenu mel mit doma. A vubec, proc je mel v kotci?
Řekl, že jo uměli přeskočit… Co když právě proto postavil kotce?
Myslím si, že pokud byla ta fena tak vytočená, že se dokázala dostat ven z toho kotce, tak by ani zvýšenej plot ničemu nepomohl… Jen by děcka měly možná o něco větší náskok…
@Burj Chalifa píše:
Tak osobně mám raději psy než některé lidi.
jsi můj člověk ![]()
@g.sandova píše:
Dobre, mozna ho poslouchali, ale jasne rekl, ze psi zdrhali pres plot- chyba ve vychove, socializaci? proc si nezvysil plot?
Haranty jsem videla i bily hazet kameny po zviratech.
Ja neschvaluju chovani kluka. Majitel je ale vul. A fenu mel mit doma. A vubec, proc je mel v kotci?
Proč sem pořád taháte barvu pleti? O to tady vůbec nejde - je jedno, jestli hajzlík měl rudou, bílou, černou, fialovou barvu. Choval se prostě tak, jak neměl.
@lucenka píše:
ne, ten trávil část roku v paneláku a část roku na zahradě. Tak má toho psa skutečně rád, tak pro jeho pohodlí udělá vše - a to podle mého není ponechání psa v místě, kde ho někdo terorizuje.
A co když ta fena byla vevnitř nešťastná a chtěla být venku se zbytkem psů?
@Petr-Klic píše:
Prosím,
kde najdu info, jak se ta kauza vyvíjí? Někdo tu psal o vyjádření právníka a to mě zajímá
Souhlasím s názorama, že oko za oko… trápils, nes si následky.
Jak je to s tou fenkou a štěnaty, co ten pán? Ví někdo?
Díky za odkaz a moc se nehádejte, spíš by bylo dobré se spojit a podat podnět na příslušná místa o zpřísnění trestů těch, co se neumí chovat a myslí si, že jejich práva a chování jsou neomezené a dát větší možnost bránit si svoje soukromí, pozemek a svá zvířata, děti, majetky… V podstatě by šlo o novelizaci trestního řádu. Pokud se lidi nespojí a nepodají podnět pánům tvůrcům zákonů, oni s tím sami nic dělat nebudou, protože se jich to netýká a ty ploty mají dost vysoký a bytelný i proti nám slušným a spořádaným lidem.
Ustupovat se nesmí žádnými hajzlíkovi. Každého právo končí tam, kde začíná právo druhého, to by měli mlátit některým do hlavy už v porodnici…
Petře, už x krát jsme dávali podněty poslancům, petice apodo…nikoho to nezajímá, táhne se to už roky, prosili o změnu zákonů…
@Rolin píše:
Proto taky většina dětí vyvádí blbosti, když je rodiče nevidí…
to je výchovou..
ví co by ho čekalo kdyby na tohle býť jen pomyslel.. Ale on by to neudělal, chodí do těch útulků se mnou ![]()
@sissi79 píše:
to je výchovou..ví co by ho čekalo kdyby na tohle býť jen pomyslel.. Ale on by to neudělal, chodí do těch útulků se mnou
Já asi byla divný dítě, když jsem zvířatům nikdy neubližovala…
![]()
@lucenka píše:
ne, ten trávil část roku v paneláku a část roku na zahradě. Tak má toho psa skutečně rád, tak pro jeho pohodlí udělá vše - a to podle mého není ponechání psa v místě, kde ho někdo terorizuje.
Tak ještě jeden příklad. V rodině máme kavkazáka. Je to dost chlupaté plemeno, v zimě spí nejraději na sněhu. Přes léto je schovaný pod stromy. Do baráku ho nedostaneš ani za flák masa. Řádili nám tu traviči psů, tak se pes zavřel do baráku - skoro se proboural ven. Prostě vevnitř nechtěl být za žádnou cenu.
Co když ta fena na tom byla podobně?
@kočička Evička píše:
Petře, už x krát jsme dávali podněty poslancům, petice apodo…nikoho to nezajímá, táhne se to už roky, prosili o změnu zákonů…
Zákony ti nahoře nezmění, protože by to ohrozilo je samotné. Bohužel.
@kočička Evička píše:
jwžiši „chlapeček“ nechceš se nad ním rozbrečet?
Ano.
@kate02 píše:
Já asi byla divný dítě, když jsem zvířatům nikdy neubližovala…![]()
Právě. Asi máme v rodině divné děti, my jsme byli také divní a měla jsem divné kamarády. Od mala nás učili, že zvířata nejsou hračka, nesmí se jim ubližovat, nechat je v klidu, když jsou na svém místě, atp.
@sissi79 píše:
do jakékoliv.. v hodně školkách mají sezení s policií, psovodem, názorně se ukazuje..
Tak ta naše byla sto let za opicema.
@Rolin píše:
Tak ta naše byla sto let za opicema.
Zkus dát podnět řediteli školky. U nás to v některých školkách byla běžná praxe, v některých bylo třeba si o to říci.