Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
29.8.14 18:22
@kočička Evička píše:
a o té tvé nenávisti, co jsi řekla, jsi se dočetla kde?

V této diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
@sissi79 píše:
jako líto někoho kdo tyranizuje zvíře ať už jakékoliv mi líto není.. |Chodím venčit do útulku, viděla jsem následky chování těchto skvělých dítek.. Ať už napůl upálenou kočku bo psy v takovém stavu že tohle normální člověk nedokáže..

Ano, zvířata útočí v sebeobraně, člověk vesměs proto, že se tím baví.
Také jsem viděla hodně zvířat, které byly dány napospas takovýmto frackům - ten pohled si budu pamatovat do smrti. Ani ne tak pohled na ty rány, ale pohled těch zvířat, kdy z jejich výrazu bylo znát - proč, za co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
@lucenka píše:
tak si měl tu fenu zabezpečit… měl ji vzít domů, když měla štěňata.A já bych se snažila těm napadajícím vyhnout, řešila bych to s příslušnými orgány, v krajním případě přestěhováním.

A kdybys tu možnost neměla? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 18:23
@sissi79 píše:
učí se to ve školkách.. obraná pozice při napadnutí psem.. Ale kdyby ho nedráždil tak by ju nepotřeboval.. Tohle není plemeno na canisterapii kdy si se psem může dítě dělat cokoliv.

A kde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
29.8.14 18:23
@lucenka píše:
tak si měl tu fenu zabezpečit… měl ji vzít domů, když měla štěňata.A já bych se snažila těm napadajícím vyhnout, řešila bych to s příslušnými orgány, v krajním případě přestěhováním.

Takže vlastně radíš těm smradům pořád ustupovat. Výborný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.8.14 18:24

https://www.youtube.com/watch?…

ani nevim, proč mě napadla tahle písnička… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.8.14 18:26
@Rolin píše:
V tom případě by v „děcáku“ skončilo tak 70% VŠECH dětí, protože skoro každé dítě udělá v životě nějakou blbost, jen se náhodou nic nestane. Jen pro vysvětlenou: řečem o tom, jak tu všechny mají skvěěěěle vychované děti, nevěřím ani za mák. Nespadla jsem z Marsu, takže vím, co chodí po ulicích.

Trápit zvířata je trochu jiná kategorie než běžné dětské zlobení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Rolin píše:
Ten chlapeček toho psa chtěl upálit?

jwžiši „chlapeček“ nechceš se nad ním rozbrečet? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
@ZItu píše:
Takže vlastně radíš těm smradům pořád ustupovat. Výborný nápad.

To je teď asi v módě no, já teda, když na hřišti šel jeden chlapeček po mým prckovi, dlouho čekala, co udělá matka, jak to ustojí můj prcek… A nakonec jsem (ač jsem jinak člověk fakt nekonfliktní a nerada něco řeším) za dotyčným chlapečkem šla a zeptala jsem se ho, jak by se mu líbilo, kdyby mu někdo udělal to stejný… Kupodivu toho pak nechal… I když čučel jak puk… :nevim:

Správně jsem teda asi měla sebrat svoje děti a jít domů, no… Ať to těm agresivním haj. líkům patří… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.14 18:27
@Burj Chalifa píše:
Trápit zvířata je trochu jiná kategorie než běžné dětské zlobení.

přesně, tam u má ten člověk v palici něco hodně špatně, začne to týráním zvířat a mnohdy to pokračuje aplikací na lidech, je to zvrácenost a tito lidé by měli být zavření někde na psychině :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
29.8.14 18:28
@kate02 píše:
https://www.youtube.com/watch?…ani nevim, proč mě napadla tahle písnička… :jazyk:
:palec: Mám ráda tuto písničku. Je v ní kopa pravdy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.8.14 18:28
@kate02 píše:
A kdybys tu možnost neměla? ;)

když se chce, tak se vždy nějaká možnost najde

• Citovat
  • Upravit
4341
29.8.14 18:29
@kate02 píše:
To je teď asi v módě no, já teda, když na hřišti šel jeden chlapeček po mým prckovi, dlouho čekala, co udělá matka, jak to ustojí můj prcek… A nakonec jsem (ač jsem jinak člověk fakt nekonfliktní a nerada něco řeším) za dotyčným chlapečkem šla a zeptala jsem se ho, jak by se mu líbilo, kdyby mu někdo udělal to stejný… Kupodivu toho pak nechal… I když čučel jak puk… :nevim:Správně jsem teda asi měla sebrat svoje děti a jít domů, no… Ať to těm agresivním haj. líkům patří… :roll:

Ty sis mu dovolila něco říct? To sis teda dovolila moc - omezovat jeho vývoj. Jsi ho měla pohladit po hlavičce, dát mu lízátko, sebrat dítko a odejít. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.8.14 18:30
@kate02 píše:
To je teď asi v módě no, já teda, když na hřišti šel jeden chlapeček po mým prckovi, dlouho čekala, co udělá matka, jak to ustojí můj prcek… A nakonec jsem (ač jsem jinak člověk fakt nekonfliktní a nerada něco řeším) za dotyčným chlapečkem šla a zeptala jsem se ho, jak by se mu líbilo, kdyby mu někdo udělal to stejný… Kupodivu toho pak nechal… I když čučel jak puk… :nevim:Správně jsem teda asi měla sebrat svoje děti a jít domů, no… Ať to těm agresivním haj. líkům patří… :roll:

a přizabila jsi to dítě? Ne… v tom je dost velký rozdíl. Majitel toho psa měl udělat to co ty… jít si „došlápnout“ na děti, případně jejich rodiče.

• Citovat
  • Upravit
29.8.14 18:31
@lucenka píše:
a přizabila jsi to dítě? Ne… v tom je dost velký rozdíl. Majitel toho psa měl udělat to co ty… jít si „došlápnout“ na děti, případně jejich rodiče.

tyjo, už tě vidím, jak si jdeš došlápnou na tu bandu z tý ubytovny, chacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný