Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
29.8.14 18:42

Prosím,
kde najdu info, jak se ta kauza vyvíjí? Někdo tu psal o vyjádření právníka a to mě zajímá
Souhlasím s názorama, že oko za oko… trápils, nes si následky.
Jak je to s tou fenkou a štěnaty, co ten pán? Ví někdo?
Díky za odkaz a moc se nehádejte, spíš by bylo dobré se spojit a podat podnět na příslušná místa o zpřísnění trestů těch, co se neumí chovat a myslí si, že jejich práva a chování jsou neomezené a dát větší možnost bránit si svoje soukromí, pozemek a svá zvířata, děti, majetky… V podstatě by šlo o novelizaci trestního řádu. Pokud se lidi nespojí a nepodají podnět pánům tvůrcům zákonů, oni s tím sami nic dělat nebudou, protože se jich to netýká a ty ploty mají dost vysoký a bytelný i proti nám slušným a spořádaným lidem.
Ustupovat se nesmí žádnými hajzlíkovi. Každého právo končí tam, kde začíná právo druhého, to by měli mlátit některým do hlavy už v porodnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 18:42
@kate02 píše:
Možná, kdyby se držel staršího bráchy i po tom, co ti psa vylítli, nic by se mu nestalo, ten totiž jako jedinej zůstal stát na místě a psi si ho ani nevšimli… ;)

Asi zpanikařil. Mně se to jednou taky stalo, když se proti mně rozběhl vlčák.

Příspěvek upraven 30.08.14 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.8.14 18:43
@lucenka píše:
tak pro mě jsou rádoby pejskaři ti, co si psa neokřiknou, když se k někomu žene a zečně někoho cizího očuchávat nedejbože zaútočí, ti kteří si po psech neuklízí a ti co staví psa na úroveň člověka.

Mně teda přijde, že jseš to hlavně ty, co očkává u psů „lidskej“ úsudek a nejseš ochotná připustit, že sebelepší výcvik v krizové situaci nemůže převálcovat pudovou a hormonama ovlivněnou reakci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@lucenka píše:
tak pro mě jsou rádoby pejskaři ti, co si psa neokřiknou, když se k někomu žene a zečně někoho cizího očuchávat nedejbože zaútočí, ti kteří si po psech neuklízí a ti co staví psa na úroveň člověka.

Tak osobně mám raději psy než některé lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79

Jinak, syn, 10let, je odmalinka veden k tomu, že ho jednou uvidím ubližovat komukoliv, člověku, zvířeti, dostane pořádnej kartáč ode mě, pak od majitele zvířete v mé přítomnosti.. Taky ví moc dobře, že jakékoliv zranění způsobené kvůli týrání zvířete se zásadně nebude ošetřovat.. A ejhle.. ono to jde pochopit.. :nevim:
Takže nesoudím ostatní, dokud v tomhle nemám pořádek doma ;)

• Citovat
  • Upravit
19388
29.8.14 18:44

Dobre, mozna ho poslouchali, ale jasne rekl, ze psi zdrhali pres plot- chyba ve vychove, socializaci? proc si nezvysil plot?
Haranty jsem videla i bily hazet kameny po zviratech.
Ja neschvaluju chovani kluka. Majitel je ale vul. A fenu mel mit doma. A vubec, proc je mel v kotci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
@lucenka píše:
no babička brala psa zvyklého žít celý život na dvoře do paneláku (nebyl to žádný malý ratlík a už poměrně starý). Jak říkám, když se chce, tak se řešení dá najít.Příspěvek upraven 29.08.14 v 18:43

jenže ona tam toho psa chtěla mít už pořád, že? ;) Já furt nechápu, proč by někdo na svým pozemku měl cokoliv někam stěhovat jen proto, že někdo si neumí vychovat vlastní děcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Petr-Klic píše:
Prosím,
kde najdu info, jak se ta kauza vyvíjí? Někdo tu psal o vyjádření právníka a to mě zajímá
Souhlasím s názorama, že oko za oko… trápils, nes si následky.
Jak je to s tou fenkou a štěnaty, co ten pán? Ví někdo?
Díky za odkaz a moc se nehádejte, spíš by bylo dobré se spojit a podat podnět na příslušná místa o zpřísnění trestů těch, co se neumí chovat a myslí si, že jejich práva a chování jsou neomezené a dát větší možnost bránit si svoje soukromí, pozemek a svá zvířata, děti, majetky… V podstatě by šlo o novelizaci trestního řádu. Pokud se lidi nespojí a nepodají podnět pánům tvůrcům zákonů, oni s tím sami nic dělat nebudou, protože se jich to netýká a ty ploty mají dost vysoký a bytelný i proti nám slušným a spořádaným lidem.
Ustupovat se nesmí žádnými hajzlíkovi. Každého právo končí tam, kde začíná právo druhého, to by měli mlátit některým do hlavy už v porodnici…
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 18:45

Když se do diskuze zapojí „slušní a spořádaní lidé“, je vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
@Burj Chalifa píše:
Tak osobně mám raději psy než některé lidi.
:palec: Ztotožňuji se. ( A budu za to ukamenována. :mrgreen: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.8.14 18:46
@g.sandova píše:
Dobre, mozna ho poslouchali, ale jasne rekl, ze psi zdrhali pres plot- chyba ve vychove, socializaci? proc si nezvysil plot?
Haranty jsem videla i bily hazet kameny po zviratech.
Ja neschvaluju chovani kluka. Majitel je ale vul. A fenu mel mit doma. A vubec, proc je mel v kotci?

My se tady taky nezastáváme bílých zmetků, nebo hajzlů jakékoli barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
@sissi79 píše:
Jinak, syn, 10let, je odmalinka veden k tomu, že ho jednou uvidím ubližovat komukoliv, člověku, zvířeti, dostane pořádnej kartáč ode mě, pak od majitele zvířete v mé přítomnosti.. Taky ví moc dobře, že jakékoliv zranění způsobené kvůli týrání zvířete se zásadně nebude ošetřovat.. A ejhle.. ono to jde pochopit.. :nevim:
Takže nesoudím ostatní, dokud v tomhle nemám pořádek doma ;)

Proto taky většina dětí vyvádí blbosti, když je rodiče nevidí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@ZItu píše: :palec: Ztotožňuji se. ( A budu za to ukamenována. :mrgreen: )

Nebudeš, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.8.14 18:47
@kate02 píše:
jenže ona tam toho psa chtěla mít už pořád, že? ;) Já furt nechápu, proč by někdo na svým pozemku měl cokoliv někam stěhovat jen proto, že někdo si neumí vychovat vlastní děcka…

ne, ten trávil část roku v paneláku a část roku na zahradě. Tak má toho psa skutečně rád, tak pro jeho pohodlí udělá vše - a to podle mého není ponechání psa v místě, kde ho někdo terorizuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný