Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím,
kde najdu info, jak se ta kauza vyvíjí? Někdo tu psal o vyjádření právníka a to mě zajímá
Souhlasím s názorama, že oko za oko… trápils, nes si následky.
Jak je to s tou fenkou a štěnaty, co ten pán? Ví někdo?
Díky za odkaz a moc se nehádejte, spíš by bylo dobré se spojit a podat podnět na příslušná místa o zpřísnění trestů těch, co se neumí chovat a myslí si, že jejich práva a chování jsou neomezené a dát větší možnost bránit si svoje soukromí, pozemek a svá zvířata, děti, majetky… V podstatě by šlo o novelizaci trestního řádu. Pokud se lidi nespojí a nepodají podnět pánům tvůrcům zákonů, oni s tím sami nic dělat nebudou, protože se jich to netýká a ty ploty mají dost vysoký a bytelný i proti nám slušným a spořádaným lidem.
Ustupovat se nesmí žádnými hajzlíkovi. Každého právo končí tam, kde začíná právo druhého, to by měli mlátit některým do hlavy už v porodnici…
@kate02 píše:
Možná, kdyby se držel staršího bráchy i po tom, co ti psa vylítli, nic by se mu nestalo, ten totiž jako jedinej zůstal stát na místě a psi si ho ani nevšimli…
Asi zpanikařil. Mně se to jednou taky stalo, když se proti mně rozběhl vlčák.
Příspěvek upraven 30.08.14 v 18:13
@lucenka píše:
tak pro mě jsou rádoby pejskaři ti, co si psa neokřiknou, když se k někomu žene a zečně někoho cizího očuchávat nedejbože zaútočí, ti kteří si po psech neuklízí a ti co staví psa na úroveň člověka.
Mně teda přijde, že jseš to hlavně ty, co očkává u psů „lidskej“ úsudek a nejseš ochotná připustit, že sebelepší výcvik v krizové situaci nemůže převálcovat pudovou a hormonama ovlivněnou reakci… ![]()
@lucenka píše:
tak pro mě jsou rádoby pejskaři ti, co si psa neokřiknou, když se k někomu žene a zečně někoho cizího očuchávat nedejbože zaútočí, ti kteří si po psech neuklízí a ti co staví psa na úroveň člověka.
Tak osobně mám raději psy než některé lidi.
Jinak, syn, 10let, je odmalinka veden k tomu, že ho jednou uvidím ubližovat komukoliv, člověku, zvířeti, dostane pořádnej kartáč ode mě, pak od majitele zvířete v mé přítomnosti.. Taky ví moc dobře, že jakékoliv zranění způsobené kvůli týrání zvířete se zásadně nebude ošetřovat.. A ejhle.. ono to jde pochopit.. ![]()
Takže nesoudím ostatní, dokud v tomhle nemám pořádek doma ![]()
Dobre, mozna ho poslouchali, ale jasne rekl, ze psi zdrhali pres plot- chyba ve vychove, socializaci? proc si nezvysil plot?
Haranty jsem videla i bily hazet kameny po zviratech.
Ja neschvaluju chovani kluka. Majitel je ale vul. A fenu mel mit doma. A vubec, proc je mel v kotci?
@lucenka píše:
no babička brala psa zvyklého žít celý život na dvoře do paneláku (nebyl to žádný malý ratlík a už poměrně starý). Jak říkám, když se chce, tak se řešení dá najít.Příspěvek upraven 29.08.14 v 18:43
jenže ona tam toho psa chtěla mít už pořád, že?
Já furt nechápu, proč by někdo na svým pozemku měl cokoliv někam stěhovat jen proto, že někdo si neumí vychovat vlastní děcka…
@Petr-Klic píše:
Prosím,
kde najdu info, jak se ta kauza vyvíjí? Někdo tu psal o vyjádření právníka a to mě zajímá
Souhlasím s názorama, že oko za oko… trápils, nes si následky.
Jak je to s tou fenkou a štěnaty, co ten pán? Ví někdo?
Díky za odkaz a moc se nehádejte, spíš by bylo dobré se spojit a podat podnět na příslušná místa o zpřísnění trestů těch, co se neumí chovat a myslí si, že jejich práva a chování jsou neomezené a dát větší možnost bránit si svoje soukromí, pozemek a svá zvířata, děti, majetky… V podstatě by šlo o novelizaci trestního řádu. Pokud se lidi nespojí a nepodají podnět pánům tvůrcům zákonů, oni s tím sami nic dělat nebudou, protože se jich to netýká a ty ploty mají dost vysoký a bytelný i proti nám slušným a spořádaným lidem.
Ustupovat se nesmí žádnými hajzlíkovi. Každého právo končí tam, kde začíná právo druhého, to by měli mlátit některým do hlavy už v porodnici…
Když se do diskuze zapojí „slušní a spořádaní lidé“, je vymalováno.
@Burj Chalifa píše:
Tak osobně mám raději psy než některé lidi.
@g.sandova píše:
Dobre, mozna ho poslouchali, ale jasne rekl, ze psi zdrhali pres plot- chyba ve vychove, socializaci? proc si nezvysil plot?
Haranty jsem videla i bily hazet kameny po zviratech.
Ja neschvaluju chovani kluka. Majitel je ale vul. A fenu mel mit doma. A vubec, proc je mel v kotci?
My se tady taky nezastáváme bílých zmetků, nebo hajzlů jakékoli barvy.
@sissi79 píše:
Jinak, syn, 10let, je odmalinka veden k tomu, že ho jednou uvidím ubližovat komukoliv, člověku, zvířeti, dostane pořádnej kartáč ode mě, pak od majitele zvířete v mé přítomnosti.. Taky ví moc dobře, že jakékoliv zranění způsobené kvůli týrání zvířete se zásadně nebude ošetřovat.. A ejhle.. ono to jde pochopit..
Takže nesoudím ostatní, dokud v tomhle nemám pořádek doma
Proto taky většina dětí vyvádí blbosti, když je rodiče nevidí… ![]()
@ZItu píše:Ztotožňuji se. ( A budu za to ukamenována.
)
Nebudeš, neboj.
@kate02 píše:
jenže ona tam toho psa chtěla mít už pořád, že?Já furt nechápu, proč by někdo na svým pozemku měl cokoliv někam stěhovat jen proto, že někdo si neumí vychovat vlastní děcka…
ne, ten trávil část roku v paneláku a část roku na zahradě. Tak má toho psa skutečně rád, tak pro jeho pohodlí udělá vše - a to podle mého není ponechání psa v místě, kde ho někdo terorizuje.