Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, má někdo zkušenost s tzv. teddy králíčkem??? Jak je zhruba velký??? Jakou potřebuje klec, prostě celkově nějaké info, jakou mají povahu atd…
Díky za reakce
@Callipo90 já měla Teddyho, pročti si nějaké webovky o nich např.: http://teddyzhk.webnode.cz/…zacatecniky/ najdes tam vse co te zajima.
Ten můj byl moc hodný, nenáročný, a narozdil od mych znamych byl opravdu malicky-zakrsly a neprerostl mi, takze jsem mela opravdu teddyho.
Nemám tedíka ale tohodle miláčka. Myslím, že povaha je dost individuální. Tohle je mazlíček. Klec má velkou zhruba metr na půl metru, přesto přemýšlím o větší. U králíčka je super, že se naučí na záchod, přiběhne na přivolání, dá se vycvičit, že například nesmí do kuchyně apod. Přesto je potřeba do králíčka investovat, ať už jde o veterinární ošetření, kvalitní granule, acidomit do vody…
Máme teddy beránka. Klec nám byla doporučena nejméně 80 cm, my koupili 1,2 m (občas jezdíme na víkendy pryč, tak ať to nemá mco stísněné). Umí na záchod, všude leze a nejraději, kde je hodně kabelů
. Chodíme s ním 2× ročně na očkování a několikrát ročně na zastřihnutí drápků.
Kupujume ji jen krmivo a občas nějaký pamlsek, ale ja ten stačí i zelenina nebo suchý chleba. Seno nám suší naši ze zahrádky.
Beránka jsem právě měla taky a byl úžasnej, naučil se na záchod, tulil se, prostě na to, že to je králík, tak byl skvělej, kam se hrabou kočky.
Teď právě přemýšlím o pořízení, ale ptám se na teddy, protože jsem četla, že je menší a to by nám vyhovovalo
hlavně kvůli kleci, přeci jen ten beránek potřebuje opravdu velkou klec.
Mám teddyho. Povahově super je to mazlík. Jinak klec máme velkou aby měl prostor. Jinak jsme ho měli v menší kleci u našich když jsme byli na dovolené a taky mu to stačilo
@Veveruska87 píše:
Mám teddyho. Povahově super je to mazlík. Jinak klec máme velkou aby měl prostor. Jinak jsme ho měli v menší kleci u našich když jsme byli na dovolené a taky mu to stačilo
Tak ten je dokonalej
můžu si ho vzít??? ![]()
@Callipo90 nedám
.Takoví drobek to byl když jsem si ho dovezla domu
@Veveruska87 píše:
@Callipo90 nedám.Takoví drobek to byl když jsem si ho dovezla domu
Achjooooooooooooo, pořád váhám jestli pořídit nebo ne, u nás je problém s klecí, asi by se nám nikam nevešla, ale musim to nějak vymyslet ![]()
My máme beránka, ale je taky boží, klec teda vůbec nezavírám. tam chodí jen jíst a na záchod jinak je na volno. Kabely má opravdu hrozně rád, už dva nám přehryzal. Jinak je fakt milej, přítulnej. Nechá se hladit a zbožňuje různý pochoutky, to sí vezme i z ruky. Prostě člen rodiny.
@fifinkaa píše:
My máme beránka, ale je taky boží, klec teda vůbec nezavírám. tam chodí jen jíst a na záchod jinak je na volno. Kabely má opravdu hrozně rád, už dva nám přehryzal. Jinak je fakt milej, přítulnej. Nechá se hladit a zbožňuje různý pochoutky, to sí vezme i z ruky. Prostě člen rodiny.
Králíčci jsou nedoceněný zvířata
… a toho necháváte i na noc??? Všechny jsou kouzelný, asi bych si je vzala všechny holky, fakt jsem pro něj rozhodnutá, ale pak se vrátím do reality a přemýšlím kam s klecí… achjooooooo ![]()
@Callipo90 i na noc. zavřu dveře a má pro sebe dvě místnosti. jen se nesmí nic nechat na zemi. Knížky a tak… jsou skvělí. klec máme 70tku ale opravdu tam chodí jen když potřebuje na záchod nebo se napít, najíst. jinak má svůj pelíšek pod gaučem. Tam odpočívá.
Kryšpín náš ![]()
Mohu se zeptat? Jak se naučí na ten záchod?
nebo se musí nějak učit? ![]()
Doporucuju precist tady: http://www.kralici.cz/pages.asp?… Je tam i vychova kralika na toaletu;)
Uvažuji o koupi, ale Chtěla bych se zeptat, jestli je králíček doma „cítit“? ![]()