Teddy králíček - má někdo zkušenosti?

3677
25.8.14 16:14

Teddy králíček - má někdo zkušenosti?

Ahoj holky, má někdo zkušenost s tzv. teddy králíčkem??? Jak je zhruba velký??? Jakou potřebuje klec, prostě celkově nějaké info, jakou mají povahu atd…

Díky za reakce

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
25.8.14 16:37

@Callipo90 já měla Teddyho, pročti si nějaké webovky o nich např.: http://teddyzhk.webnode.cz/…zacatecniky/ najdes tam vse co te zajima.
Ten můj byl moc hodný, nenáročný, a narozdil od mych znamych byl opravdu malicky-zakrsly a neprerostl mi, takze jsem mela opravdu teddyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
25.8.14 16:39

Nemám tedíka ale tohodle miláčka. Myslím, že povaha je dost individuální. Tohle je mazlíček. Klec má velkou zhruba metr na půl metru, přesto přemýšlím o větší. U králíčka je super, že se naučí na záchod, přiběhne na přivolání, dá se vycvičit, že například nesmí do kuchyně apod. Přesto je potřeba do králíčka investovat, ať už jde o veterinární ošetření, kvalitní granule, acidomit do vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
25.8.14 17:25

Máme teddy beránka. Klec nám byla doporučena nejméně 80 cm, my koupili 1,2 m (občas jezdíme na víkendy pryč, tak ať to nemá mco stísněné). Umí na záchod, všude leze a nejraději, kde je hodně kabelů :D. Chodíme s ním 2× ročně na očkování a několikrát ročně na zastřihnutí drápků.
Kupujume ji jen krmivo a občas nějaký pamlsek, ale ja ten stačí i zelenina nebo suchý chleba. Seno nám suší naši ze zahrádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.8.14 07:10

Beránka jsem právě měla taky a byl úžasnej, naučil se na záchod, tulil se, prostě na to, že to je králík, tak byl skvělej, kam se hrabou kočky.
Teď právě přemýšlím o pořízení, ale ptám se na teddy, protože jsem četla, že je menší a to by nám vyhovovalo :) hlavně kvůli kleci, přeci jen ten beránek potřebuje opravdu velkou klec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
26.8.14 08:35

Mám teddyho. Povahově super je to mazlík. Jinak klec máme velkou aby měl prostor. Jinak jsme ho měli v menší kleci u našich když jsme byli na dovolené a taky mu to stačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.8.14 08:41
@Veveruska87 píše:
Mám teddyho. Povahově super je to mazlík. Jinak klec máme velkou aby měl prostor. Jinak jsme ho měli v menší kleci u našich když jsme byli na dovolené a taky mu to stačilo

Tak ten je dokonalej :srdce: můžu si ho vzít??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
26.8.14 09:38

@Callipo90 nedám :mrgreen:.Takoví drobek to byl když jsem si ho dovezla domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.8.14 12:07
@Veveruska87 píše:
@Callipo90 nedám :mrgreen:.Takoví drobek to byl když jsem si ho dovezla domu

Achjooooooooooooo, pořád váhám jestli pořídit nebo ne, u nás je problém s klecí, asi by se nám nikam nevešla, ale musim to nějak vymyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
27.8.14 00:00

My máme beránka, ale je taky boží, klec teda vůbec nezavírám. tam chodí jen jíst a na záchod jinak je na volno. Kabely má opravdu hrozně rád, už dva nám přehryzal. Jinak je fakt milej, přítulnej. Nechá se hladit a zbožňuje různý pochoutky, to sí vezme i z ruky. Prostě člen rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
28.8.14 18:20
@fifinkaa píše:
My máme beránka, ale je taky boží, klec teda vůbec nezavírám. tam chodí jen jíst a na záchod jinak je na volno. Kabely má opravdu hrozně rád, už dva nám přehryzal. Jinak je fakt milej, přítulnej. Nechá se hladit a zbožňuje různý pochoutky, to sí vezme i z ruky. Prostě člen rodiny.

Králíčci jsou nedoceněný zvířata :-)… a toho necháváte i na noc??? Všechny jsou kouzelný, asi bych si je vzala všechny holky, fakt jsem pro něj rozhodnutá, ale pak se vrátím do reality a přemýšlím kam s klecí… achjooooooo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
28.8.14 19:28

@Callipo90 i na noc. zavřu dveře a má pro sebe dvě místnosti. jen se nesmí nic nechat na zemi. Knížky a tak… jsou skvělí. klec máme 70tku ale opravdu tam chodí jen když potřebuje na záchod nebo se napít, najíst. jinak má svůj pelíšek pod gaučem. Tam odpočívá. :D Kryšpín náš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.5.17 09:23

Mohu se zeptat? Jak se naučí na ten záchod? :) nebo se musí nějak učit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
21.5.17 21:01

Doporucuju precist tady: http://www.kralici.cz/pages.asp?… Je tam i vychova kralika na toaletu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
9.12.17 21:22

Uvažuji o koupi, ale Chtěla bych se zeptat, jestli je králíček doma „cítit“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný