Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kate02 píše:
Já asi byla divný dítě, když jsem zvířatům nikdy neubližovala…![]()
Já taky ne. Patrně jsem byla dobře vychovaná.
@kate02 píše:
A co potom, když se jich někdo zastane, je divnej na entou ![]()
má to být nadsázka, prostě komu není shůry dáno…
@kate02 píše:
Nebyla jsi divné dítě. Co je na tom divného neubližovat zvířatům? Proč to schválně posouváš do jiné roviny?
@Burj Chalifa píše:
Já taky ne. Patrně jsem byla dobře vychovaná.
patrně tě rodiče nezplodili pouze za účelem příjmu sociálních dávek ![]()
@Rolin píše:
Nebyla jsi divné dítě. Co je na tom divného neubližovat zvířatům? Proč to schválně posouváš do jiné roviny?
Poněvadž to do této roviny tady sklouzlo - v nadsázce dítě je bůh a pes si to měl nechat líbit.
@ZItu píše:
Proč sem pořád taháte barvu pleti? O to tady vůbec nejde - je jedno, jestli hajzlík měl rudou, bílou, černou, fialovou barvu. Choval se prostě tak, jak neměl.
Ale no tak, z některých příspěvků to tady jen čiší…
@Rolin píše:
Ze kterých konkrétně, prosím?
Jsem možná krapet nevšímavá, ale žádných rasových útoků jsem si tu nevšimla.
@kate02 píše:
A kdyby se včely naprdly, pobodaly dítě a to třeba pak na následky umřelo… Kdo by za to mohl? Asi majitel těch úlů, že?
Ne. Ale bylo by mi líto dítěte i včel.
@Rolin píše:
proč to pořád nadhazuješ a vmetáváš všem do obličeje, přestaň s tím laskavě, ničeho tím nedocílíš, nikomu to nepodsuneš
@kočička Evička píše:
proč to pořád nadhazuješ a vmetáváš všem do obličeje, přestaň s tím laskavě, ničeho tím nedocílíš, nikomu to nepodsuneš
Ale snaží se holka, snaží.
![]()
@ZItu píše:
Ze kterých konkrétně, prosím?
Jsem možná krapet nevšímavá, ale žádných rasových útoků jsem si tu nevšimla.
Nepíšu o přímých (slovních) rasových útocích. Třeba „kočička Evička“ mi ale nenamluví, že zrovna ona není z těch, u nichž by to hrálo roli… Přeber si to jak chceš… Číst celou tuhle diskuzi znovu, abych ti sem dala odkaz na konkrétní příspěvky, fakt nebudu. Z některých příspěvků je mi totiž blivno.
Příspěvek upraven 29.08.14 v 19:04
@Rolin píše:
Protože mi přijde, že je tady prezentovaný jako normální chování dětí ve věku kolem 6 let to, že trápí zvířata… A docela mě to děsí… ![]()
@Rolin píše:
Ne. Ale bylo by mi líto dítěte i včel.
Ale to mně je taky líto dítěte, psů, majitele… Jedinej, koho mi líto není jsou rodiče dítěte, protože podle mě jediným viníkem celé té tragédie jsou oni… Nikdo jinej. ![]()
Protože jednak nenaučili děti jak se chovat ke zvířatům, druhak očividně nějak zvlášť nepátraj po tom, co jejich děti dělají…
Házet vinu na majitele psů mi prostě v tomhle případě přijde krajně nefér… On k tomu totiž přišel jak slepej k houslím. Jen proto, že má psy…
@kočička Evička píše:
Petře, už x krát jsme dávali podněty poslancům, petice apodo…nikoho to nezajímá, táhne se to už roky, prosili o změnu zákonů…
kdysi jsme se snažili v jiné oblasti a měli jsme pocit, že to k nim ani nedojde, že to ztopí hned ve vrátnici…
ale tohle je běžný, bohužel běžný život a bude to horší a horší. zvlášť pokud se to ze strachu před světem hodí na majitele, nebo na psa. Tedy před světem, aby nás nepomluvili za rasizmus, jak bývá zvykem. Mám jen obavu, že za chvíli nebudeme mít kam ustupovat. A to nemluvím o tom, co připraví příbuzenstvo tomu pánovi nebo psům z okolí. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale to se měl odstěhovat jen proto, že mu tam do sousedství přistěhujou hordu nevychovanech blbů - všiměte si nepíšu cikánů nebo romů, prostě blbů, i bílí nebo jiný dokážou být zlí a tak mě třeba hned za to napadněte, to je fuk.
Když vezmu kořeny českého národa a dnešek, je mi ztoho dost zle.
@kate02 píše:
já taky.. a divnost mi vydržela doteď ![]()