Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Burj Chalifa píše:
Vzhledem k okolnostem mi ho opravdu není ani trochu líto.
mě úplně vytáčí jak každej řekne, no co, je to jen pes.. A parchanti se zastaví až před čím
pokud se neumí chovat ke zvířeti, neumí se chovat ani k člověku.. Je mi líto jen psů a jejich majitele. Pes se jen bránil.
@sissi79 píše:
BArva pleti nemá s tím co on dělal co společnýho.. Dvý děti odmalinka učím že se maj k sobě chovat ohleduplně a taktéž ke zvířatům.. Bo zvíře si to nezaslouží??
Ano, barva pleti nemá s tím, co on dělal co společnýho… Ale jak tak koukám, má co do činění s tím, jak se tu o něm některé vyjadřujete, jak na celou situaci nahlížíte a s tím, že vůči tomuto chlapečkovi postrádáte i mizernou kapku soucitu. Takovou snůšku nenávisti jsem tu už dlouho nečetla.
@sissi79 píše:
mě úplně vytáčí jak každej řekne, no co, je to jen pes.. A parchanti se zastaví až před čím![]()
pokud se neumí chovat ke zvířeti, neumí se chovat ani k člověku.. Je mi líto jen psů a jejich majitele. Pes se jen bránil.
hurá…někdo se stejným názorem ![]()
@Rolin píše:
Nemůžu uvěřit tomu, co tu někteří lidé píšou. To vám vážně není toho chlapečka ani trochu líto?Proč mám pořád neodbytný pocit, že tu hlavní roli hraje barva pleti…
aha, vlastně chudáčci hnědočeši, už zase nástin toho, že jenom proto, že je tmavej tak nám to celé vlastně vadí a není nám ho líto, ty to fakt nechápeš, že nejde o xicht, ale o to, co tam ta banda permanentně dělala?
Příspěvek upraven 29.08.14 v 18:00
@lucenka píše:
@kate02 pes má přístup na dvůr ohraničený vjezdovou bránou, Po stranách plaňkový plot a pměrně dost hustá a vzrostlý křoví. A pokud by ho někdo terorizoval, tak se dá zavřít v další části pozemku (plot s takovým tím ostatnatým zakončením nahoře (takže pochybuju, že by to chtěl přelízat). A fenu se štěňatama bych rozhodně nenechala venku.
a jak vysoká je ta brána? ![]()
@kate02 píše:
Jestli on nebude problém i v tom, že tohleto nejsou psi využívaní ve sportovní kynologii, ale maj loveckej výcvik…
takže cíl jasný, co nejvíc ublížit. A proto, když majitel věděl, že mu psy terorizují, tak to měl řešit.
@kočička Evička píše:
aha, vlastně chudáčci hnědočeši, už zase nástin toho, že jenom proto, že je tmavej tak nám to celé vlastně vadí a není nám ho líto, ty to fakt nechápeš, že nejde o xicht, ale o to, co tam ta banda permanentně dělala?
Mluvím o soucitu. Takových bílých parchantů po světě lítá a ani jednomu z nich bych to nepřála.
Příspěvek upraven 29.08.14 v 18:08
@Rolin píše:
Ano, barva pleti nemá s tím, co on dělal co společnýho… Ale jak tak koukám, má co do činění s tím, jak se tu o něm některé vyjadřujete, jak na celou situaci nahlížíte a s tím, že vůči tomuto chlapečkovi postrádáte i mizernou kapku soucitu. Takovou snůšku nenávisti jsem tu už dlouho nečetla.
Věř, že barva pleti v tom fakt roli nehraje. Ale máš-li ten pocit, vyvracet Ti to nebudu. Zpovykaným a nevychovaným frackem bych nazvala jakékoliv dítě, které by se takto chovalo. Protože pokud se toto bere jako norma v chování dnešních šestiletých dětí, děsím se toho, co z nich vyroste.
@ZItu píše:
Dám Ti příklad - máš vycvičeného hlídacího psa na svém pozemku. Někdo Ti na ten pozemek vleze s úmyslem krást. Ty ho tam překvapíš. Předpokládám, že se lekneš, nebudeš vědět, zda má zbraň, úmysl Tě znásilnit, zabít nebo jen „přišel na návštěvu“. Co udělá pes - i sebelépe vycvičený pes Tě bude bránit tak, že po něm skočí.
To, žes na obranách viděla něco - super, tak jsou psi cvičeni. Ale věř, že v krizových momentech Ti pes nebude vyštěkávat zloděje, ale bude reagovat dle toho, zda se bude cítit ohrožen ( nebo zda bude mít pocit, že je ohrožena jeho rodina ) - to jest obranou.
Hlavně obrany ve sportovní kynologii jsou o něčem jiným, než o skutečné obraně majitele… Psi jsou vyloženě po tom rukávu… Ne po tom člověku, kterej ho má na sobě… ![]()
Nám takhle u jedné předváděčky právě říkal figurant, že tam svého služebního psa s sebou nemá, ale ten že nekouše na rukáv, ale musí mít na sobě ten figurant celotělovej oblek, protože ten pes už do toho nejde tak, jak ti sportovní „obranáři“, ale zakousne se tam, kam zrovna dosáhne… ![]()
@kate02 píše:
Jestli on nebude problém i v tom, že tohleto nejsou psi využívaní ve sportovní kynologii, ale maj loveckej výcvik…
lovecký vycvik nemá nic společného s pokousaní hajzlíka..jedine co mě udivuje, že prý ten pes napadal ostatní psi..to si lovecký vedenej pes nemá co dovolit a nemá si co dovolit napadnout jen tak člověka..v případě že ho hajzlík provokuje je to něco jiného a aspoň si to hajzlík zapamatuje
@kate02 píše:
a jak vysoká je ta brána?
netuším… přes 2 metry mít bude, hladká (takže se na ní těřko zachytí). A myslím, že náš pes by nebyl tak blbej, aby stál u plotu a čuměl jak po něm někdo něco hází. Ale stáhl by se někam do ústraní.
@lucenka píše:
takže cíl jasný, co nejvíc ublížit. A proto, když majitel věděl, že mu psy terorizují, tak to měl řešit.
víš vůbec o čem je loveckej výcvik ohaře? ![]()
@lucenka píše:
Tušíš vůbec, jakým způsobem používají myslivci psy?
@lucenka píše:
podle čeho soudíš, že to neřešil?
hurá… někdo se stejným názorem