Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucenka píše:
ano mimo ohrožení života, ale v umělým spánku. A jaké následky si odnesedo budoucna.
ponaučení, že se má chovat normálně a neubližovat druhým ![]()
@lucenka píše:
tak to měl ten majitel řešit a ne nechat terorizovat své psy
A neměli by rodiče řešit výchovu svých dětí, aby se to nestalo? ![]()
A vy všechny, které jste rády, že to kluk takhle odnesl, tak vám přeju, aŤ vaše dítě nikdy nejde nikam s partou, která dostane nějaký „inteligentní“ nápad. V partě se i z andílků mnohdy stávají pěkní syčáci. A nenarazí na nějakýho špatně zabezpečenýho psa.
@Catus píše:
A neměli by rodiče řešit výchovu svých dětí, aby se to nestalo?
a věděli rodiče těch dětí, že terorizují psa?
@kočička Evička píše:
ponaučení, že se má chovat normálně a neubližovat druhým
jizvy, operace, psychiku naprosto v prde.li
@lucenka píše:
to je věc druhá, tohle nevíme, jak a co tomu všemu předcházelo a co majitel dělal či nedělal pro odvrácení terorizování svých psů, možná už neměl jinou možnost kam víc či dál je „odklidit“, nicméně pokud by psiska jen tak bezdůvodně přeskočila plot a někomu něco udělala, považovala bych to za špatného zabepečení psů s tím, že bezdůvodně napadají druhé, ovšem tohle je zcela jinej případ.
@lucenka píše:
a věděli rodiče těch dětí, že terorizují psa?
Nevím…věděli vůbec, že mají nějaké děti? ![]()
Prosím tě, to jsou kecy v kleci
Budeš litovat zloděje, kterého popálí vysoké napětí, protože tam kradl a nejspíš neviděl upozornění? A že to běžně dělají nezletilí???
@lucenka píše:
evidentně nedostatečně zabezpečené, když se z nich ti psi dostali
Zajímalo by mě, jak vysokej máte plot kolem pozemku?
Psi se totiž dokážou dostat přes relativně vysokou překážku… A naštvanej pes půjde určitě za hranici toho, co udělá „jen tak“ na povel…
takže to chce u velkejch plemen plot minimálně 2,5 metru vysokej… ![]()
@lucenka píše:
A vy všechny, které jste rády, že to kluk takhle odnesl, tak vám přeju, aŤ vaše dítě nikdy nejde nikam s partou, která dostane nějaký „inteligentní“ nápad. V partě se i z andílků mnohdy stávají pěkní syčáci. A nenarazí na nějakýho špatně zabezpečenýho psa.
tady nikdy nikdo neřekl, že je rád, co se klukovi stalo ![]()
@lucenka píše:
No tak tohle je o výchově. Já zrovna do slušný party nepatřila, ale nikdy jsem se nepřipojila do těch,,akciček" mých kamarádů jelikož jsem měla svůj rozum. Asi jsem dobře vychovaná. ![]()
@kočička Evička píše:
to je věc druhá, tohle nevíme, jak a co tomu všemu předcházelo a co majitel dělal či nedělal pro odvrácení terorizování svých psů, možná už neměl jinou možnost kam víc či dál je „odklidit“, nicméně pokud by psiska jen tak bezdůvodně přeskočila plot a někomu něco udělala, považovala bych to za špatného zabepečení psů s tím, že bezdůvodně napadají druhé, ovšem tohle je zcela jinej případ.
no ale podle toho jeho vyjádření mu před tím ten plot bezdůvodně přeskakovali
@kočička Evička píše:
ponaučení, že se má chovat normálně a neubližovat druhým
Možná mu tato životní lekce i následky v budoucnosti připomenou, že ubližovat komukoli se nemá a nevyplácí. Ať dělám co dělám, empatii a soucit v tomto případě ze sebe nevydoluji.
@kate02 píše:
Zajímalo by mě, jak vysokej máte plot kolem pozemku?Psi se totiž dokážou dostat přes relativně vysokou překážku… A naštvanej pes půjde určitě za hranici toho, co udělá „jen tak“ na povel…
takže to chce u velkejch plemen plot minimálně 2,5 metru vysokej…
pokud jde o klasickej plot drátěnej, pes jej přeleze - přešplhá bez ohledu na výšku, tudíž by si každej majite psa měl asi pořídit kamenej či betonovej plot, aby se na teroristy a hajzlíky pes nedostal.
@lucenka píše:
jizvy, operace, psychiku naprosto v prde.li
Může jít poděkovat svým rodičům za výchovu a dohled.