Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@asha píše:
@Gosi No ale ktery majitel by po necem takovym priznal, ze psi nejen, ze preskoci plot, ale dostanou se i z kotce?
Jinak s tim hlasenim…ja nikdy nehlasila, kdyz moje psy napadl jiny pes.Na sidlisti to byl celkem bezny folklor
Takze co se toho tyce, bylo taky vsechno jen udajne, nikdy se nic nehlasilo, ale vesele se to tam rezalo skoro denne…
no a jak tady zaznělo že to měl řešit a měl by aspoň zápis, že si na ty smráďata stěžoval… není to podobně zbytečná ztráta energie? tak teoreticky by snad jakýkoli tvoje připomínky měli zapsat, ael prakticky co z toho? a naopak jestli jsou agresivní a psi a každej na nějáký hlášení kašle, tak sice právní zodpovědnost jde za majitelem, ale mě by asi štval ten pocit, že to muselo „dojít až sem“ aby se to něják řešit začlo… ![]()
@asha píše:
Nechapu, jak to myslis
no prostě jesltiže ten kotec tam není tejden, ael roky a fena je tam zvyklá, měla už tam třeba i dřív štěnata, tak mi nepříjde normální jí stěhovat protože banda harantů se baví velmi nevhodným zpusobem, kterýmu by ve svým věku měli už rozumnět, to že zdrhne a dopadne to takhle chápu že je nenapadlo, ale už jen podle reakce jim mohlo dojít, že to jak si hrajou těm psům trochu vadí… respektivě by mě to ani nenapadlo jako řešení… to už je za hranicí ústupku… a proč na kotec dávat zámek, když si normálně neotevřou zástrčku, nebo je možný že tam ten zámek byl a prostě se pes naštval a „vyrazil dveře“… to už se dá říct jen nechovat psy preventivně vůbec…
@Gosi píše:
no řekl, že zvládli přeskočit plot… o tom, že by si sami otevírali kotec, kde byli tou dobou zajištění neřekl nic…
Včera říkali, že pes byl v kotci který byl zavřeny na západku ovšem bez zámku a pes jak narážel do stěny toho kotce tak to po opakovaném skoku vyskočilo…
@adelina3 píše:
Včera říkali, že pes byl v kotci který byl zavřeny na západku ovšem bez zámku a pes jak narážel do stěny toho kotce tak to po opakovaném skoku vyskočilo…
i tak mi příjde ta západka dostačující… není normální se jistit proti každýmu potenciálnímu nápadu… to je jako ohřívat doma věci pouze v mikrovlnce, sporák jsme vyhodili aby náhodou se o něj nepopálilo dítě… mít zámek tam mohl, ale do týhle akce k němu nejspíš nebyl důvod…
a i ten zámek se dá tímhle zpusobem vyrazit, jen by se děcka bavila o chvíli dýl, ale výsledek by byl stejnej… nepředpokládám, že by kotec měl bezpečnostní dveře, i když samozřejmě měl udělat bydlení pro psy z betonu a nějáký kvalitní fabky ve dveřích a nic by se neřešilo ![]()
Zkrátím to a zopakuji - tohoto zlýho fakana mi líto není. Ti psi jsou možná jediní, kdo mu udělili výchovnou lekci, když to neuměli rodiče.
@ZItu píše:
Bojová plemena neexistují. Opět je to jen výmysl médií, aby z toho udělaly větší senzaci, protože když se někde řekne boj, atak, útok - tak hned většina lidí zbystří a začnou vnímat, o co jde.
Jinak souhlasím.
Bojová plemena jsou plemena šlechtěná pro boj (mezi psy), ne? To je jako kdyby někdo začal tvrdit, že žádná lovecká plemena neexistují, protože se mu to označení nelíbí a jeho ohař je mazlík největší, který zbožňuje vše živé, nejvíc zajíce. ![]()
@Bábrdl píše:
Bojová plemena jsou plemena šlechtěná pro boj (mezi psy), ne? To je jako kdyby někdo začal tvrdit, že žádná lovecká plemena neexistují, protože se mu to označení nelíbí a jeho ohař je mazlík největší, který zbožňuje vše živé, nejvíc zajíce.
Jenže není přesně určená skupina těch plemen… Je to prostě uměle vytvořená skupina, do které se zahrnuje „všechno“, co by mohlo ublížit… Napříč všema oficiálně uznanýma skupinama psů… Prostě to je blbost… Zvlášť když do toho zahrnou třeba dobrmana, rotvajlera, středoasijskýho pasteveckýho psa, rhodezskýho ridgebacka… Atd.
Všechno to jsou „bojový plemena“… ![]()
@ulice píše:
Ne, majitel to měl řešit, stěžovat si, klidně oficiálně když by to nepomohlo jinak.Psi měl zajistit, aby neutíkali a dát jim kotce jinam, aby na ně děcka nemohli…
A na děti si někoho pozvat, syna, synovce, známého, kdo je účinně zastraší a „vysvětlí“ jim, že tohle dělat nebudou…Nemyslím je zmlátit, aby si někdo nemyslel, ale zastrašit je.
Ty jsi docela naivni, ze si myslis, ze nejaky zastrasovaji ci stezovani si na tuhle mensinu necemu pomuze, jednou jim neco reknes, jednou si na ne postezujes na urade a uz aby jsi se bala, aby ti nepodpalili barak, neotravili zvirata nebo nedej boze nekde nepockali na tvoje deti…vetsina lidi se jich proste boji, boji se neco rict, pac ma pak strach o svou rodinu…proto mlci a nechaji si toho hodne libit…
Příspěvek upraven 29.08.14 v 16:58
@Burj Chalifa píše:
Zkrátím to a zopakuji - tohoto zlýho fakana mi líto není. Ti psi jsou možná jediní, kdo mu udělili výchovnou lekci, když to neuměli rodiče.
Asi tak, taky mi ho lito neni, urcite to nedelal poprve, ale po nekolikaty, majitel mel psy na svym pozemku, ve svym kotci a za svym plotem, ze to vzali psy tentokrat do svych „tlam“ je holt osud…si to priste rozmysli spratek i ostatnim meli ty psi ukousnout aspon kus prdele, aby si mesice nesedli ![]()
@Hanka79 píše:
Asi tak, taky mi ho lito neni, urcite to nedelal poprve, ale po nekolikaty, majitel mel psy na svym pozemku, ve svym kotci a za svym plotem, ze to vzali psy tentokrat do svych „tlam“ je holt osud…si to priste rozmysli spratek i ostatnim meli ty psi ukousnout aspon kus prdele, aby si mesice nesedli
@Hanka79 píše:
Asi tak, taky mi ho lito neni, urcite to nedelal poprve, ale po nekolikaty, majitel mel psy na svym pozemku, ve svym kotci a za svym plotem, ze to vzali psy tentokrat do svych „tlam“ je holt osud…si to priste rozmysli spratek i ostatnim meli ty psi ukousnout aspon kus prdele, aby si mesice nesedli
a napadlo tě, že okolo mohl jít někdo normální a příplíst se tomu čoklovi do cesty a odnýst to on?
Je mi líto toho psa, kterýho policie postřelila
To dítě si za to mohlo samo a taky si to bude do konce života pamatovat, že se nemá zvířatům ubližovat a provokovat je. A pokud jde o to, že si je majitel nezajistil, tak byli na jeho pozemku, byl tam i plot a když pes chce tak neni pro něj žádnej plot překážkou. Někteří si asi myslí, že psi musejí být stále v kotci nebo na řetězu (upřímně lituji vaše psy, teda pokud nějaké máte). Prosím abyste se vžili do situace majitele psů ![]()
@lucenka Jo mohl někdo jít kolem a odnýst to (aspoň že se tak nestalo),ale pořád vinu nesou ty děti a ne psi.
@BarunkaB a 6 letý dítě je ještě poměrně dost „blbý“ a nedomýšlí následky svých činů