Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26245
28.8.14 22:59
@sissi79 píše:
chceš slyšet moji první reakci? 8) A ubylo by jich?? ;)
Ne, teď vážně.. Řešit to přímo s fakanama, chytit při činu.

no moje první reakce byla „jen aby těm chudinkám nebylo špatně od žaludku“ :mrgreen: a ano, souhlasím s tvým řešením - ale k tomu bych přidala to zabezpečení. Minimálně fenu se štěňaty bych přestěhovala do bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 23:01

@Vertiline Tak ono je to vicemene jedno, ja verim tomu, ze haranti psy drazdili a ty si to s nima vyridili. Ale at to bylo jak chce, prusvih ma proste majitel. Z toho duvodu je mi lito psu, ktery zijou ve stresujicich podminkach a je mi lito i toho hloupyho nevychovanyho smradete, protoze to sakra zle odneslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.8.14 23:02
@sissi79 píše:
chceš slyšet moji první reakci? 8)ubylo by jich?? ;)
Ne, teď vážně.. Řešit to přímo s fakanama, chytit při činu.

Ne…množej se dělením :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 23:03

@neumisa Chytit pri cinu…no pokud ma chlap dva metry a vazi aspon metrak, tak by to mozna vyslo. Ja bych je ale mohla chytat pri cinu, jak bych chtela dlouho a pochybuju, ze by si z toho neco delaly. Spis bych to nakonec odnesla ja, protoze by si to se mnou vyridili jejich rodicove :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@neumisa píše:
no moje první reakce byla „jen aby těm chudinkám nebylo špatně od žaludku“ :mrgreen: a ano, souhlasím s tvým řešením - ale k tomu bych přidala to zabezpečení. Minimálně fenu se štěňaty bych přestěhovala do bezpečí.

tak fenu se štěňatama určitě, jen vím z vlastní zkušenosti že čím víc se těm hajzlíkům ustupuje tím jsou horší.. a zas by si našli jiné psy apod.. není správné házet vinu na psy, sama vím jak reagují když jim smradi hází schválně petardy k nim apod…

• Citovat
  • Upravit
sissi79
@Catus píše:
Ne…množej se dělením :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: a ku*evsky rychlím :roll: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26245
28.8.14 23:05

@asha

nemám 2 metry ani metrák živé váhy a přesto to jde. Asi šířím nějakou auru :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
28.8.14 23:07
@sissi79 píše: Řešit napadání stejnou bo podobnou formou? :think: A víš co udělaj tyto orgány se stížnostmi? :lol: :lol: vůbec nic, nejsou svědci, nechce se jim do sporu s „menšinama“ apod.. výsledek žádnej.. Ale ty kvůli jejich nevychování budeš stěhovat kotce jinam kde si taky najdou cestu.. né každej má takovou možnost prostoru..

Měl by dneska zápis o tom, že se to dělo a minimálně by to byl důkaz o tom, že dítě provokovalo.
Prostor se většinou najde, když má zahradu :nevim: Je to první řešení, které by mělo každýho napadnout.
To není napadání…nebo možná je…slovní vysvětlení drsné reality…Nedělali jsme to jen kvůli psovi, ale z velké části kvůli tomu dítěti. I jeho rodiče dostali drsnou přednášku o tom co se stane, jestli to takhle bude pokračovat a pes náhodou uteče (mmch. neutekl, to byla pro nás priorita-než řešit takovýhle prů. ser)…Po dobrém to nešlo, šlo to trochu po zlém…ale šlo. Lepší než přihlížet a pak všechno svádět na děcko, které je blbě vychované a nechat si šikanovat psa.

Prostě nesouhlasím s tím sedět na zadku a pak se divit, že pes někoho napadne(a třeba uplně jiné dítě než které mu ubližovalo)…pak to odnese napadený, pes i majitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@asha píše:
@neumisa Chytit pri cinu…no pokud ma chlap dva metry a vazi aspon metrak, tak by to mozna vyslo. Ja bych je ale mohla chytat pri cinu, jak bych chtela dlouho a pochybuju, ze by si z toho neco delaly. Spis bych to nakonec odnesla ja, protoze by si to se mnou vyridili jejich rodicove :roll:

mám pudla s vrozenou agresivitou.. Dlouho si hajzlíci frkali.. dokud nepotřebovali kolem něho projít v mé přítomnosti.. Seděl na rohožce, cenil zuby a vrčel.. Stačil můj sebemenší pohyb.. Už si na něho nikdy netroufli.. POdotýkám že můj pes nikdy nevydrží ani chvilku sedět a rozhodně mě nikdy takhle neposlechl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a je to mazel :srdce:

• Citovat
  • Upravit
29730

@sissi79 Podle mne nejde o ustupovani. Ustupovani by to bylo, kdyby chodili curat na muj zivy plot a ja bych kvuli tomu vysazela nejaky odolnejsi. Tady jde o zvirata, ktery by nemeli trpet jen proto, ze ja nechci „ustoupit“. Nejde o ustupovani, jde o zajisteni jejich bezpeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
28.8.14 23:09
@sissi79 píše:
tak fenu se štěňatama určitě, jen vím z vlastní zkušenosti že čím víc se těm hajzlíkům ustupuje tím jsou horší.. a zas by si našli jiné psy apod.. není správné házet vinu na psy, sama vím jak reagují když jim smradi hází schválně petardy k nim apod…

Bohužel, čím více se jim ustupuje, tím více oni přitvrzují.
S petardama nás taky místní haranti sej. í. Feny se toho bojí, pes by jim s chutí natrhl pozadí. Řešení neznám - vyhýbáme se jim seč můžeme, ale nelze to dělat pořád ( nemohli bychom vystrčit nos ).

Fenu se štěňaty bych také tedy nenechávala venku, o tom žádná. Potřebuje klid, ticho a stabilní teplotu ( alespoň v prvních týdnech ).

Příspěvek upraven 28.08.14 v 23:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 23:09
@neumisa píše:
@ashanemám 2 metry ani metrák živé váhy a přesto to jde. Asi šířím nějakou auru :pankac: :mrgreen:

Tak to jsi dobra. Ja bych se rodicu bala a na svoji auru bych se asi rychle prestala spolihat. Ale nemam zkusenost, treba by mi to taky slo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
28.8.14 23:10
@asha píše:
@neumisa Chytit pri cinu…no pokud ma chlap dva metry a vazi aspon metrak, tak by to mozna vyslo. Ja bych je ale mohla chytat pri cinu, jak bych chtela dlouho a pochybuju, ze by si z toho neco delaly. Spis bych to nakonec odnesla ja, protoze by si to se mnou vyridili jejich rodicove :roll:

Proto jsem psala, pozvat kamaráda, syna, známého…velkého, silného, který umí zapůsobit na dětskou představivost…Jasně, že jim neublíží, ale vysvětlí jim to.Pro jejich vlastní dobro a ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
28.8.14 23:14

@asha

chodím se psem, co by sežral každou menšinu v dohledu :mrgreen: a svého času, když jsem byla ještě mladší, procházela jsem jejich sídlištěm 2× týdně s baseballovou pálkou (naprosto nevinně, musela jsem tamtudy domů a když trenér zjistil, kde bydlím, tak mi tu pálku dal příkazem). :pankac: Mám klid, stačí se podívat do očí, oni vycítí strach a jak jsou ve skupině, tak mají silné stádní pudy. Sami o sobě jsou srabi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 23:15
@sissi79 píše:
mám pudla s vrozenou agresivitou.. Dlouho si hajzlíci frkali.. dokud nepotřebovali kolem něho projít v mé přítomnosti.. Seděl na rohožce, cenil zuby a vrčel.. Stačil můj sebemenší pohyb.. Už si na něho nikdy netroufli.. POdotýkám že můj pes nikdy nevydrží ani chvilku sedět a rozhodně mě nikdy takhle neposlechl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a je to mazel :srdce:

No ja nevim, a to chodis vsude se psem? :lol: Ja si takhle troufala v noci do rokle, pes mel pres 35 kilo a budil hruzu. A pak jsem jednou vencila cubu, ktera mela sotva 20 a s kazdym byla kamos nejvetsi. A ja si to uvedomila az v rokli, tesne pred pulnoci. Asi nemusim rikat, ze jsem trhla rekord a uz jsem ji pak vzdycky vencila jen za svetla lamp a na dohled baraku…on to byl sakra rozdil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný