Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kočička Evička píše:
tady normální zákony prosadit nejdou, to už jsi asi zjistila sama
já se taky nesnažím řešit haranty ve velkém. Řeším ty, co mám kolem sebe, to mi docela stačí.
@kočička Evička píše:
tady normální zákony prosadit nejdou, to už jsi asi zjistila sama
Tak o cem se bavis? Pak je teda na miste zabezpecit svy zvire, ne? Pokud teda nechces nest nasledky.
@sissi79 píše:
Nevím co furt řešíte.. Pes se vystresuje opakovanými útoky na něho dřív než člověk.. Ten by měl mít rozum a používat ho.. Psů je mi líto, když už byli k něčemu takovýmu donuceni, určitě to nebylo v reakci na malé kamínky.. Ten pes se jinak nemůže bránit.. To samé i v jiných případech.. Psy mám odmala, ale nikdy nedovolím ať je to sebe větší mazel aby ho děcko tahalo za ocas, za chlupy, pískalo mu imrvére hračkou u ucha.. Kolikrát se dospalej ohradí na děcko už mě nech, nezlob bo cokoliv.. Zvíře jinou možnost nemá když je stresováno, je to jeho obrana.. A že v bulváru psali.. sorry, ale tam nevěřím ani předpovědi počasí!!
pes není zastřelen, vidíš jak bulvár oblbne informacema ostatní
@sissi79 píše:
ty budeš na svém pozemku řešit tohle?? To bych chtěla vidět kdybys měla psy![]()
tvůj pozemek, tvůj hlídač.. brání jeho území.. za chvílu bych ho před těma hajzlíkama nemohla mít ani doma..
Tak pokud by mi skutečně záleželo na psech, tak je nenechám dlouhodobě týrat.
@Catus píše:
Dokážeš si představit, jak vysoký plot přeskočí vystresly pes? Já ano a na takový plot fakt nemám, přesto bych si psa pořídila.
Ale jo, my takovy plot meli. Jenze v soucasny dobe to neni „in“.
@asha píše:
Aha. No ja nenecham tyrat ani ty psy…
Dost těžko se domluvís s menšinou z ubytovny ![]()
Kamarádka je v té vesnici, kde se to stalo jako doma, majitele od vidění zná a psala, že psi jsou hodní, přátelský k ostatním lidem i dětem a taky zná tu partičku dětí a že jsou to opravdu spratci, kteří dělají bugr po celý vesnici, provokují kde koho… Na druhou stranu uznávám, že psy měl mít majitel lépe zabezpečený…
@Catus píše:
Dost těžko se domluvís s menšinou z ubytovny
Furt dokola. Ja neresim mensinu, ja bych poresila svoje psy. Jak jsem psala, nikomu nezabranis, aby kamenem nehodil. Ale muzes zabranit tomu, aby mel vubec prilezitost.
@lucenka píše:
Tak pokud by mi skutečně záleželo na psech, tak je nenechám dlouhodobě týrat.
takže si ohradíš barák zděným plotem, uděláš maximum ale ti hajzlíci si najdou cestu.. ono udělá svoje i kámen hozenej naslepo za plot.. Skor dlouhodobě..
@Vertiline píše:
Kamarádka je v té vesnici, kde se to stalo jako doma, majitele od vidění zná a psala, že psi jsou hodní, přátelský k ostatním lidem i dětem a taky zná tu partičku dětí a že jsou to opravdu spratci, kteří dělají bugr po celý vesnici, provokují kde koho… Na druhou stranu uznávám, že psy měl mít majitel lépe zabezpečený…
Jo a o to tady jde. To fakt neni sranda a agresivita je prenosna, tzn. ze to muze ve finale odnest nekdo jiny, staci podnet.
Nicmene jak to maji s jinymi spy, napadaji je?
@asha píše:
Furt dokola. Ja neresim mensinu, ja bych poresila svoje psy. Jak jsem psala, nikomu nezabranis, aby kamenem nehodil. Ale muzes zabranit tomu, aby mel vubec prilezitost.
urazíš jim ruk? jedině.. protože pak by stačilo je potkat při venčení..
@sissi79 píše:
urazíš jim ruk? jedině.. protože pak by stačilo je potkat při venčení..
Tak znova: budu psy drzet na miste, kam se kamenem nestrefi nebo to zajistim, aby se nedalo. A mam vyssi plot. To kazdopadne. Psi jsou holt draha stranda.
ty budeš na svém pozemku řešit tohle?? To bych chtěla vidět kdybys měla psy
tvůj pozemek, tvůj hlídač.. brání jeho území.. za chvílu bych ho před těma hajzlíkama nemohla mít ani doma..