Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sissi79 píše:
A lidi to zvíře můžou napadat??
Ne, majitel to měl řešit, stěžovat si, klidně oficiálně když by to nepomohlo jinak.Psi měl zajistit, aby neutíkali a dát jim kotce jinam, aby na ně děcka nemohli…
A na děti si někoho pozvat, syna, synovce, známého, kdo je účinně zastraší a „vysvětlí“ jim, že tohle dělat nebudou…Nemyslím je zmlátit, aby si někdo nemyslel, ale zastrašit je.
@asha Právě že prý taky ne. Děti jsou prý z velmi problémové rodiny, jsou nevychovaný, drzý… Nevím, jestli jsou z nějaké menšiny, to se nezmiňovala, ale prý prostě dělají bugr všude. Naopak psy popisovala jako klidné jak zavřené, tak i na vycházce… Jako ona je chyba na obou stranách, děcka nemají provokovat, pes měl být zabezpečený… Dítěte mi je samozřejmě líto, jen je třeba si uvědomit, že i za to, co se stalo mohou rodiče toho dítěte…
@sissi79 píše:
ok.. ale v čem všem a jak dlouho budeš ustupovat..
Ty to porad nechapes! To neni ustupovani, to je zajisteni bezpeci psu. Nenechala bych zadny smrady, aby mi hazeli sutry po fene se stenaty, to je snad na prvnim miste, ne?
Nebo ty si reknes, ze nebudes ustupovat a nechas svoje psy sikanovat?
Protoze ty jsi prece v pravu? A co ti psi?
@ulice píše:Řešit napadání stejnou bo podobnou formou?
Ne, majitel to měl řešit, stěžovat si, klidně oficiálně když by to nepomohlo jinak.Psi měl zajistit, aby neutíkali a dát jim kotce jinam, aby na ně děcka nemohli…
A na děti si někoho pozvat, syna, synovce, známého, kdo je účinně zastraší a „vysvětlí“ jim, že tohle dělat nebudou…Nemyslím je zmlátit, aby si někdo nemyslel, ale zastrašit je.
@asha píše:
Ty to porad nechapes! To neni ustupovani, to je zajisteni bezpeci psu. Nenechala bych zadny smrady, aby mi hazeli sutry po fene se stenaty, to je snad na prvnim miste, ne?
Nebo ty si reknes, ze nebudes ustupovat a nechas svoje psy sikanovat?Protoze ty jsi prece v pravu? A co ti psi?
ne, psi by zůstali kde jsou.. spíš by se fakani ztratili ![]()
@Vertiline Tak pochopitelne, ze za to muzou rodice, o tom zadna. Ale tem je to asi fuk, jako vzdycky v takovych pripadech. To uz tu bylo mockrat, pes pokousal dite, byl utraceny, i kdyz se vedelo, ze dite ho dlouhodobe tyranizovalo pres plot. A podle rodicu ditete to byla samozrejme chyba psa a jeho majitele… nikdy ne ditete, potazmo jejich.
Mne by spis zajimalo, jestli je pravda, ze byla pokousana i ta zenska, cetla jsem, ze nesla v naruci svyho psa, na kteryho utocil tenhle. Myslim, ze to uz se asi poradne nedovime, protoze ted si obe strany budou shanet opacny svedectvi. ![]()
@sissi79 píše:
ne, psi by zůstali kde jsou.. spíš by se fakani ztratili
No, zanechme lakavych predstav… trochu realismu by to chtelo ![]()
@sissi79 píše:
ne, psi by zůstali kde jsou.. spíš by se fakani ztratili
to je těžká sci-fi a všichni to víme…
@kočička Evička píše:
@ulicepes není zastřelen, vidíš jak bulvár oblbne informacema ostatní
A ty případ znáš osobně nebo jen z médií?
Já ty články ani nečetla, jen jeden, kde byla citace pána, že psi mu utíkali, byli dva a jednoho PČR zastřelila.
Kdyby utekli poprvé, ok, nemělo by se to stát, ale stalo.
Ale poprvé to nejspíš nebylo, ostatně známe svoje lidi, ti, kterým utíkají psi, to většinou příliš neřeší…
Já uznávám chybu na straně dítěte pokud provokovalo a i vím, jak je to od něj hnusný a od rodičů chujovina, že to dovolili, pokud to věděli…ALE jako majitel psa mám za něj zodpovědnost, když něco provede, jde to na moje bedra, to si musí uvědomit každý majitel zvířete…Nám nedávno krávy od známých poničily majetek a vymlouvali se, že poprvé takhle daleko utekly
Jasně, poprvé takhle daleko, ale kolem baráku jim chodí na volno pořád ![]()
Prostě pes nemá sám na volno co dělat venku, pán mohl zabránit minimálně téhle situaci a nejspíš i týrání psa, pokud o něm věděl.
@neumisa píše:
@sissi79a co teda navrhuješ? hodit je lvům?
Příspěvek upraven 28.08.14 v 22:54
@ulice píše:
A ty případ znáš osobně nebo jen z médií?
Já ty články ani nečetla, jen jeden, kde byla citace pána, že psi mu utíkali, byli dva a jednoho PČR zastřelila.
Kdyby utekli poprvé, ok, nemělo by se to stát, ale stalo.
Ale poprvé to nejspíš nebylo, ostatně známe svoje lidi, ti, kterým utíkají psi, to většinou příliš neřeší…
Já uznávám chybu na straně dítěte pokud provokovalo a i vím, jak je to od něj hnusný a od rodičů chujovina, že to dovolili, pokud to věděli…ALE jako majitel psa mám za něj zodpovědnost, když něco provede, jde to na moje bedra, to si musí uvědomit každý majitel zvířete…Nám nedávno krávy od známých poničily majetek a vymlouvali se, že poprvé takhle daleko uteklyJasně, poprvé takhle daleko, ale kolem baráku jim chodí na volno pořád
Prostě pes nemá sám na volno co dělat venku, pán mohl zabránit minimálně téhle situaci a nejspíš i týrání psa, pokud o něm věděl.
Moje rec.
@asha Jo, to mě nejvíc štve, že se kouká jenom na to, že bylo pokousaný dítě, automaticky se z toho vyvodí, že za to může pes, ale na lidský faktor, který v tom hraje největší roli se už nekouká…
O té ženské nic nevím, nečetla jsem to ani na netu, jen jsem zběžně koukla na zprávy, ale Nova to vždycky přikrášlí, takže ani nevím, čemu věřit ![]()
ok.. ale v čem všem a jak dlouho budeš ustupovat..