Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@asha píše:
@ZItu A ty predchozi uteky a utoky na jiny psy? Tak se dobre vychovany pes nechova.
A nezlob se, ale v pripade, ze mam problemy s mensinou, nebudu mit plot pul metru vysoky a psy mam nejmin za dvoumetrovou zdi.
které útoky a útěky? Jedna paní povídala…a plot byl vysokej dost, asi jsi jej neviděla
@kočička Evička píše:
které útoky a útěky? Jedna paní povídala…a plot byl vysokej dost, asi jsi jej neviděla
Tohln včera přiznal sám majitel
v červenci jsem osobně nařezala dvěma menšinovým holčičkám, co se poněkolikáté pokoušely přelézt plot, aby se mohly podívat na rotvajleří štěňátka. několikrát dostaly varování, nepochopily, pak ode mě dostaly na prdeI. Lepší, když jim zmaluju zadek já, než když si to půjde vyřídit ta fena.
@kočička Evička píše:
No evidentne nebyl vysoky dost. Mela bych psy zabezpeceny tak, aby nemohlo k zadnymu teroru dochazet, ale ja mam svoje psy rada ![]()
A jedna pani…tohle bylo v jedny z prvnich zprav a podle vseho to rekl i majitel.
@asha píše:
No evidentne nebyl vysoky dost. Mela bych psy zabezpeceny tak, aby nemohlo k zadnymu teroru dochazet, ale ja mam svoje psy rada
A jedna pani…tohle bylo v jedny z prvnich zprav a podle vseho to rekl i majitel.
ano, podle všeho, předpoklad…
@asha píše:
@ZItu A ty predchozi uteky a utoky na jiny psy? Tak se dobre vychovany pes nechova.
A nezlob se, ale v pripade, ze mam problemy s mensinou, nebudu mit plot pul metru vysoky a psy mam nejmin za dvoumetrovou zdi.
Kdo si dneska může dovolit dvoumetrovou zeď, prosím tě? Běžným lidem stačí klasický plot, on měl ještě kotce.
Copak kvůli tomu, že v dedine udělali ubytovnu, měl děda stavět pevnost? Vždyť to je na hlavu ![]()
@kočička Evička píše:
ano, podle všeho, předpoklad…
A proto věříš tomu, co řekl dneska. Kdy už se jistě stihl poradit s právníkem ![]()
@asha píše:
@lucenka píše:
Tak v tom případě je asi neměl vycvičené, když běžně utíkali a šli po jiných psech.
Nečetla jsem o tom všechny zprávy, ani neviděla všechny reportáže. Je to o tom opravdu „jedna paní povídala“. Média si ze všech informací vycucají i to, co nikdy nikdo neřekl. A to jenom proto, aby zvýšili sledovanost, prodej a již výše zmiňovanou nenávist.
Ona zmiňovaná menšina je schopna přelézt i tu dvoumetrovou zeď a pak Ti říct, že se spletli. ( Mluvím z vlastní zkušenosti. )
@Burj Chalifa píše:
Mluvíš mi z duše. Máš moji plnou podporu.
i já souhlasím
líto je mi jen psů kteří byli kvůli chování nějakých spratků donuceni k takovému činu ![]()
@neumisa píše:
@ZItuv červenci jsem osobně nařezala dvěma menšinovým holčičkám, co se poněkolikáté pokoušely přelézt plot, aby se mohly podívat na rotvajleří štěňátka. několikrát dostaly varování, nepochopily, pak ode mě dostaly na prdeI. Lepší, když jim zmaluju zadek já, než když si to půjde vyřídit ta fena.
Tak tos měla štěstí, že Ti za to nepřišli „nařezat“ jejich příbuzní.
@ZItu píše:
Tak tos měla štěstí, že Ti za to nepřišli „nařezat“ jejich příbuzní.
pak bych asi vypustila tu fenu
nebo myslíš, že jsem to měla nechat tak? Ať si to fena srovná sama? ![]()
Příspěvek upraven 28.08.14 v 22:24
@Catus píše:
Kdo si dneska může dovolit dvoumetrovou zeď, prosím tě? Běžným lidem stačí klasický plot, on měl ještě kotce.
Copak kvůli tomu, že v dedine udělali ubytovnu, měl děda stavět pevnost? Vždyť to je na hlavu
předběhla jsi mě, je to tak…aby tady měl každej málem atomovej bunkr, aby před útočníky měl kam sebe schovat a i zvířata a celkově svůj majetek, vlastně ti bez bunkrů jsou v háji, protože útočníci měli možnost útočit a tímpádem když jim někdo natrhne zadek, může za to obět útoku, no to je na hlavu postavený
@Catus píše:
Copak kvůli tomu, že v dedine udělali ubytovnu, měl děda stavět pevnost? Vždyť to je na hlavu
To je fakt, ono je jednodussi nechat svy psy terorizovat a cekat, az si to vyridi sami, co?
@neumisa píše:
pak bych asi vypustila tu fenu
Pak bys byla ve zprávách jako majitel agresivního plemene, které napadlo „nevinné“ a většina lidu by Tě chtěla zlynčovat.
Tak v tom případě je asi neměl vycvičené, když běžně utíkali a šli po jiných psech.