Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je mi lito, ze to kluk az takhle odskakal, ale ty decka tam nemeli co delat a hazet sutry k fene co ma stenata, je naprosto na hlavu. Kazda mama brani sve,,deti,,
@lucenka píše:
zato zprávy na primě jsou fakt seriozní![]()
určitě, vždyť se tam po personální čistce přelila půlka Novy ![]()
@kočička Evička píše:
mně taky, ne, ještě bych mu nabila hubu až se vrátí dom, jak se to chová vůči okolí
taky by si to u mě ještě slizl, teda nepřeju mu žádné trvalé následky, ale pár jizev mu možná připomene jak se chovat ke zvířatům
@kočička Evička píše:
a nebylo by lepší říct, že kdyby ty svině nic nedělaly, majitel nemusel mít vysokej plot? Proč to má odskákat ten, co nic nedělal a litovanej být ten, co to způsobil, vzpamatujte se holky
Vzpamatuj se ty…ten kdo má psi, má mít vysokej pořádnej plot! Taky jsem jako malá zažila blbečka, co měl NO a plot měl sotva půl metru! Pes běžně vyjížděl po lidech, po psech a majitel s tím nic nedělal! A toho psa NIKDO neprovokoval, jenže bydlel u silnice, kudy se chodila k obchodu a k autobusu, jinudy to nešlo!
@terinka4444 píše:
Jsi právník, víš přeci, jak to je. Fakani jsou fakani, to je jasný, jejich rodiče by potřebovali zrovna tak natrhnout zadel…ale ti psi utekli a napadli dítě, rvali ho tak, že je policajti museli zastřelit, tedy jednoho. Navíc opakovaně zaútočili…odnese si to
ale jdi, vidíš jak nemáš informace, pes není zastřelenej jen jen odehnali výstřelem…pak bylo jasně řečeno, že se neví jak se dostali ven, co když je ti grázli pustili? Hmmmm, bys čučela co dokážou, o opakovaném útočení není nikde ani zmínka. ![]()
@kam2 píše:
Je mi lito, ze to kluk az takhle odskakal, ale ty decka tam nemeli co delat a hazet sutry k fene co ma stenata, je naprosto na hlavu. Kazda mama brani sve,,deti,,
Přesně ted jsem to chtěla naspat. Fena bránila mladé.
Ještě by mě zajímalo, co majitel dělal, když mu haranti házeli kameny na plechový kotec. to musel být takový kravál, že by to vzbudilo mrtvého. A pokud se to dělo opakovaně, proč se nepostaral, aby to ti haranti nedělali?
Příspěvek upraven 28.08.14 v 21:32
@neumisa píše:
určitě, vždyť se tam po personální čistce přelila půlka Novy
tak to se těm zprávám musí věřit ![]()
@variska píše:
taky by si to u mě ještě slizl, teda nepřeju mu žádné trvalé následky, ale pár jizev mu možná připomene jak se chovat ke zvířatům
přesně tak, aspoň má ponaučení do budoucna, jojo, chybami se člověk učí
@variska píše:
@asha předpokládám ale, že dostal po uších a už to nezopakoval, tomu se totiž říká výchova, která mnohým dnešním malým spratkum chybí.
Nedostal. A pravidelne se tim bavil, my to zjistili nahodou. Ale o to nejde. Mas pravdu, jsou to spratci, ale presto je to tragedie a toho kluka je mi lito. Fakt tohle nechapu, jde o maly dite! Mam 5ti letyho, mozna proto vim, jak snadno se muze cokoliv semlit.
@kočička Evička píše:
přesně tak, aspoň má ponaučení do budoucna, jojo, chybami se člověk učí
hlavně že majitel čokla se poučil
@kočička Evička pardon za OT, už jsem zjistila, jak se dá vykličkovat z toho odebrání řidičáku
![]()
@kočička Evička píše:
a nebylo by lepší říct, že kdyby ty svině nic nedělaly, majitel nemusel mít vysokej plot? Proč to má odskákat ten, co nic nedělal a litovanej být ten, co to způsobil, vzpamatujte se holky
Já budu stát vždy na straně dítěte. Jediný případ kdy bych stála na straně majitele by bylo, že dítě ke psovi schválně vlezlo. Jednou má dotyčný psy, tak má povinnost je zabezpečit, aby neutíkaly. Neberu žádné výmluvy. Jestli mu po psech házeli často kameny a plechovky (navíc pokud věděl o koho jde) nechápu proč to aspoň nehlásil na policii nebo to jinak neřešil. Navíc nikde není psáno, že ono pokousané dítě po něm přímo házelo plechovky. Majitele bych zavřela až zčerná a psy bez milosti utratila (a to jsem pejskařka)
@neumisa píše:
Ještě by mě zajímalo, co majitel dělal, když mu haranti házeli kameny na plechový kotec. to musel být takový kravál, že by to vzbudilo mrtvého. A pokud se to dělo opakovaně, proč se nepostaral, aby to ti haranti nedělali?Příspěvek upraven 28.08.14 v 21:32
hele, zajdi do cigánské komunity vysvětlovat a pak mi dojdi říct, jak jsi pochodila, dojdeš-li vůbec ještě někdy