Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ariadne
28.8.14 21:08

Zprávy jsem neviděla, jen četla na idnesu, že to nebyl první útok, že byl nízký plot. Pak taky, že děcka je měly dráždit či co. Kluka je mi líto - bude mít následky po celý život

• Citovat
  • Upravit
69235
28.8.14 21:09
Takže věděl, že mu psi běžně utíkají, přiznal, že běžně útočí na jiné psy a nic neudělal. Doufám, že to odnese, myslivec nemyslivec.
@lucenka píše:
http://www.novinky.cz/…riticky.html
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Burj Chalifa píše:
Co je to za výchovu dítěte, které hází po zvířatech kameny? Líto je mi psů a jejich majitele.

tobě je taky líto majitele, který nebyl schpný vycvičit své psy, aby mu neutíkali a nenapadali jiné psy? 8o Kam ten svět spěje, že je tohle normální.

• Citovat
  • Upravit
29730
@brulinka píše:
@neumisa Ano, děcka psy provokovaly, házely po nich kameny. Všichni co tam „vypovídali“ říkali, že je to myslivec tělem i duší, že ti psi jsou hodní, že kolem nich denně chodí atd. že byli vycepovaní.. Tak nevím… Takhle to tam aspon říkali a podle tohoto bráním ty psy a majitele

oprava chyby

Příspěvek upraven 28.08.14 v 21:06

Ale ten pes neutekl poprve a uz nekolikrat nekoho napadl. Sel tedy po psech, ale minimalne jeden clovek uz to taky odnesl. Vycepovanyho psa si predstavuju jinak, vycepovany pes neutoci na jiny psy. :nevim: Zautocit na dite, ktery ho vyprovokuje, sice muze, ale sakra pokud vim, ze mi pes muze zdrhnout a nekoho napadnout, neco s tim udelam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.8.14 21:10
@terinka4444 píše:
Takže věděl, že mu psi běžně utíkají, přiznal, že běžně útočí na jiné psy a nic neudělal. Doufám, že to odnese, myslivec nemyslivec.

působí to na mě, že mu došlo, že z toho přiznáná, že mu běžně utíkali, bude mít větší průser. Tak se to teď snaží žehlit.

• Citovat
  • Upravit
3115

No jako vždy když se něco takového stane, těžko soudit, nikdo z nás tam nebyl. Je to velká tragédie, ale když jsem si přečetla třeba toto a ne iDNES, Novinky a jiné bulváry :roll: tak mi je jasné, že pes neútočil jenom proto, že se nudil. Otázkou pořád zůstává jak je možné, že se dostaly z kotců:-(
 http://www.krimi-plzen.cz/…-nezapomenou

Příspěvek upraven 28.08.14 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
@terinka4444 píše:

Tam není ani slovo o tom, že běžně útočí na cizí psi..

To uměli, vždy však šli jen po ostatních psech. Na tom klučinovi museli cítit jiného psa.

Nevím nečtu tam, že by útočili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
28.8.14 21:11
@Burj Chalifa píše:
Co je to za výchovu dítěte, které hází po zvířatech kameny? Líto je mi psů a jejich majitele.

Viděla jsi tu reportáž? Rodinka tam byla a pěkně opálená, tak to mnohé vysvětluje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.8.14 21:12
@brulinka píše:
Tam není ani slovo o tom, že běžně útočí na cizí psi..

To uměli, vždy však šli jen po ostatních psech. Na tom klučinovi museli cítit jiného psa.

Nevím nečtu tam, že by útočili.

tobě přijde normální, aby pes šel po jiných psech  8o

• Citovat
  • Upravit

Můžete mi někdo říct, kde sám majitel prohlašuje, že mu psi už někdy utekli či něco podobného? Opomiňte laskavě citace deníků, chci výslovně jeho slova, protože i on i ostatní lidé s vesnice říkali úplně něco jinéh, než že by někomu již ublížili či zdrhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789

No já myslim, že psi, kteří jsou chování v kotci moc socializovani nejsou, osobně to beru jako týrání zvířat, co na tom že poslouchají při pracovních povinnostech, když jinak nejsou zvyklí na lidi, majitel za to může určitě, ti psi se za žádných okolností neměli dostat že zahrady, stejnou měrou bych ale liskala ty rodiče nevychovanych fracku, co chodí dráždit psy, fakt mám takových fakanu pokrk :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
28.8.14 21:13

Doufam, ze dite se z toho dostane s co nejmensimi nasledky. Nechci hodnotit konkretni situaci, ale musim rict, ze jako majitelka psa mam opravdu spatne zkusenosti s nekterymi detmi a hlavne rodici. Na psa sahaji bez dovoleni, hazeji kameni… A rodice jsou absolutne bez reakce. Takze chapu, ze opravdu muze nastat situace, ze pes zautoci (netvrdim, ze to byla zrovna tato situace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
@kočička Evička píše:
Můžete mi někdo říct, kde sám majitel prohlašuje, že mu psi už někdy utekli či něco podobného? Opomiňte laskavě citace deníků, chci výslovně jeho slova, protože i on i ostatní lidé s vesnice říkali úplně něco jinéh, než že by někomu již ublížili či zdrhali.
:palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730

@brulinka Ja cetla, ze pokousal pani, co nesla v naruci svyho psa, po kterym sel. A nebylo to poprvy, tezko rict, kolikrat napadl jinyho psa a o to ani nejde, proste se to stavalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.8.14 21:14
@brulinka píše:
Viděla jsi tu reportáž? Rodinka tam byla a pěkně opálená, tak to mnohé vysvětluje. :(

U toho, kdo hází po zvířatech kameny, lítost necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný