Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
28.8.14 21:45
@kočička Evička píše: á, opět oblíbená větička, že se staví zvíře na úroveň člověka, něco ti řeknu, pes má daleko větší „úroveň“ než spousta lidí všude kolem nás a ano, společnost je zdegenerovaná a víš čím? Jak tady furt ustupujeme hajzlíkům co všem škodí a držíme hubu a krok, jen se schováváme v koutě a bojíme se s tím něco udělat. Kžadej, kdo škodí by neměl ve společnosti co dělat, ale omyl, nkěteré si ještě hýčkáme,.,protože se jich bojíme :cert:

MOhla bys být trochu konkrétnější? Který hajzlíky myslíš? Politiky? Nebo cikány? Cikánů bych se zastala, znám hodně slušných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
28.8.14 21:46
@kočička Evička píše: á, opět oblíbená větička, že se staví zvíře na úroveň člověka, něco ti řeknu, pes má daleko větší „úroveň“ než spousta lidí všude kolem nás a ano, společnost je zdegenerovaná a víš čím? Jak tady furt ustupujeme hajzlíkům co všem škodí a držíme hubu a krok, jen se schováváme v koutě a bojíme se s tím něco udělat. Kžadej, kdo škodí by neměl ve společnosti co dělat, ale omyl, nkěteré si ještě hýčkáme,.,protože se jich bojíme :cert:

v tom tebou souhlasím - ale to neznamená, že je v pořádku, aby ty hajzlíky trhali psi. Už nejsme ve středověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966

Ja lituju tech psu. Majitel je pred tema harantama dostatecne nebranil. Rodice zase nebranili harantum psi tyrat. Tak se pes rozhodl, ze sebe - svoje stenata - bude branit sam a po svem.

Selhanim rodicu je vubec to, ze tak male deti zvirata tyraji. Zvirata se branit nemuzou, a kdyz to udelaji, tak jsou zestreleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@jája428 píše:
kdyby mu bylo patnact, tak jo, ale bylo mu sest at to byl cikán nebo ne. majitel mel mít lepsi plot, sam přiznal, že ti psi pres nej skákali

Presne, kdyby mu bylo 15… Tady si asi nektery diskutujici neuvedomujou, ze 6ti lety dite je fakt maly, s malym mozeckem, ktery nedomysli za roh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@Burj Chalifa píše:
Věcí už není - naštěstí, je postaveno na vyšší úroveň - živý tvor.

Ano, věc už to není. To je určitě správně. Je to živý tvor. Není to ale člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 21:47
@Lette píše:
Ja lituju tech psu. Majitel je pred tema harantama dostatecne nebranil. Rodice zase nebranili harantum psi tyrat. Tak se pes rozhodl, ze sebe - svoje stenata - bude branit sam a po svem.Selhanim rodicu je vubec to, ze tak male deti zvirata tyraji. Zvirata se branit nemuzou, a kdyz to udelaji, tak jsou zestreleni.

Presne, je to sileny a muzou za to jen ty dospely lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.8.14 21:48

Chudák děcko, bude mít následky na celej život, ale i poučení doufám. a chudák majitel, toho lituju nejvíc. děcka psy zřejmě terorizovali delší dobu, k tomu fena měla štěňata a tak se není čemu divit, že to tak dopadlo :( je to tragédie pro obě strany a určitě to majiteli není jedno a kdoví co ho od zbytku rodiny a okolí ještě čeká. to je tak na to, aby se odstěhoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
28.8.14 21:48

Tak nevím, viděla jsem sice zprávy na Nově, ale ukazovali tam velkou klec, něco jako v útulcích, zvenku jen zaklapnutá. Ten pes prý na tu klec tak dorážel, že se to prostě otevřelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
28.8.14 21:49

@olííva

a co dělal majitel, když se to opakovalo častěji? jak své psy chránil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 21:49
@Cuarentena píše:
MOhla bys být trochu konkrétnější? Který hajzlíky myslíš? Politiky? Nebo cikány? Cikánů bych se zastala, znám hodně slušných.

hajzlíky co skodí druhým lidem, jedno kdo to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 21:53
@neumisa píše:
v tom tebou souhlasím - ale to neznamená, že je v pořádku, aby ty hajzlíky trhali psi. Už nejsme ve středověku.

ano, to máš pravdu, já jen vyjadřuju názor na to, koho je mi v této kaude líto a líto je mi vždy obětí, nikoliv útočníků, ty děcka byly v tomto případě útočníci, tak ať jdou k čertu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Bude označen za hajzlíka, ty za blbého rodiče a nikdo nad váma nezapláče
@jája428 píše:
muj dvouletak bere sutry do ruky porad, nehází je teda po psech, ale co kdyz to zrovna udelá před plotem nekoho takového a pes si to spoji a sup bude na něm :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091

@jája428 je trochu rozdíl mezi dítětem 2 roky a 6 let. To 6 leté by už mělo vědět, že tohle se prostě nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
28.8.14 21:54
@kočička Evička píše:
ano, to máš pravdu, já jen vyjadřuju názor na to, koho je mi v této kaude líto a líto je mi vždy obětí, nikoliv útočníků, ty děcka byly v tomto případě útočníci, tak ať jdou k čertu

no kéž by šli - ale ne touto cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.8.14 21:56

No ano. Vysledkem selhani dospelich je mrtve zvire a pokousane dite.

Dospelych = vsech dospelych - rodicu v prve rade a majitele hned vzapeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný