Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
28.8.14 22:07
@kočička Evička píše:
k čertu bylo přirovnání, kdybych napsala do háje, bylo by to lepší?

A pro tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 22:08
@Cuarentena píše:
Kočička Evička tu v jiné diskuzi psala, že dítě nemá a nikdy mít nebude. Takže se do toho asi neumí vcítit.

já se nepotřebuju do ničeho podobného vciťovat, vyhodnocuji konkrétní situaci a ta s tím nemá pranic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.8.14 22:09

Já bych tomu psovi, který je týraný, srovnat účty přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 22:10
@kočička Evička píše:
já se nepotřebuju do ničeho podobného vciťovat, vyhodnocuji konkrétní situaci a ta s tím nemá pranic společného.

Ale ma, nedovedes si predstavit, ceho jsou schopny i normalni, dobre vychovany deti. On si to nedovede predstavit kolikrat ani ten, kdo ty deti ma a ja mu jen preju, aby to tak zustalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 22:10
@asha píše:
A pro tebe?

pro je to stejné, prostě přeloženo: ať si nestěžuje když prováděl co neměl, už je to jasný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
28.8.14 22:11
@kočička Evička píše:
a majitel blboně, kterej házel šutry není povinen k ničemu? Proč se pořád musí bránit nevinní lidé proti těm vinným? Nepochopím

Nevinny? Podle zakona je VINEN! Malem neprimo zpusobil smrt diteti! Pes nema co delat bez majitele venku!!!A nic ani hazeni kamenu(udajne) neomlouva toho majitele, ze nechal ponekolikate zdrhnout sva zvirata.Tim ohrozil nejen deti(mmch. i ty ktere nic neudelali),ale i jine psi-na to bys mohla slyset :nevim: Nezodpovednym chovanim ohrozil spoustu nevinnych lidi, zvirat a i sve vlastni zvirata, ktere ted na jeho debilitu doplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 22:11
@Burj Chalifa píše:
Já bych tomu psovi, který je týraný, srovnat účty přála.

A ja ti preju, abys zrovna nesla okolo a nedala mu podnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.8.14 22:12
@asha píše:
A ja ti preju, abys zrovna nesla okolo a nedala mu podnet.

Po zvířatech kameny neházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
28.8.14 22:13
@kočička Evička píše:
pro je to stejné, prostě přeloženo: ať si nestěžuje když prováděl co neměl, už je to jasný?

Ale děti často provádějí, co nemají. Je to špatné, jestli děti chodily psy provokovat. Ale majitel je za psy prostě zodpovědný a ponese důsledky, ať se ti to líbí, nebo ne. Nesmí dopustit, aby se psi dostali ven z kotce a potrhali dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@ulice píše:
Nevinny? Podle zakona je VINEN! Malem neprimo zpusobil smrt diteti! Pes nema co delat bez majitele venku!!!A nic ani hazeni kamenu(udajne) neomlouva toho majitele, ze nechal ponekolikate zdrhnout sva zvirata.Tim ohrozil nejen deti(mmch. i ty ktere nic neudelali),ale i jine psi-na to bys mohla slyset :nevim: Nezodpovednym chovanim ohrozil spoustu nevinnych lidi, zvirat a i sve vlastni zvirata, ktere ted na jeho debilitu doplatili.

ÁMEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341

Holky, oháníte se tu tím, že majitel měl zabránit opakovaným útokům oněch dětí. Jak toho měl docílit? Jednalo-li se o děti naší menšiny, s nimi řeč není a přijít za nimi s tím, že mi jejich děti dráždí psy, při nejmenším se vám vysmějí a pošlou do míst, kde slunce nesvítí. Nahlásit na policii. A co s tím policie udělá? Nic. Děti nejsou ještě právně odpovědné, max. to při nějakém osvícení oznámí jejich rodičům a ti si s tím lámat hlavu nebudou.
Budu ukamenována, ale i já jsem na straně majitele. Ze svých zkušeností si troufám tvrdit, že dobře socializovaný pes ( pokud je to pes s výcvikem pro myslivost, tak u nich je výchova dost důkladná ) bez příčiny neútočí - kor ne na dítě. Pokud byl pes opakovaně drážděn, provokován, cítil se v ohrožení. Tím spíš, když měla fena štěňata. Bránila jak je, tak sebe.
Noviny a televize z toho vždy udělají senzaci - to je v naší vlasti už takový folklor. Neřeší se příčina, proč pes napadl. Řeší se jen to, jak z toho udělat co největší skandál a jak vyvolat v lidech co největší nesnášenlivost vůči sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 22:14
@kočička Evička píše:
pro je to stejné, prostě přeloženo: ať si nestěžuje když prováděl co neměl, už je to jasný?

No jak jsem psala, ono je uplne jedno, kam by eventualne to tvoje dite v takovym pripade slo. Mne je to uplne jasny, ale ja si to asi narozdil od tebe lip dokazu predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.8.14 22:14
@ZItu píše:
Holky, oháníte se tu tím, že majitel měl zabránit opakovaným útokům oněch dětí. Jak toho měl docílit? Jednalo-li se o děti naší menšiny, s nimi řeč není a přijít za nimi s tím, že mi jejich děti dráždí psy, při nejmenším se vám vysmějí a pošlou do míst, kde slunce nesvítí. Nahlásit na policii. A co s tím policie udělá? Nic. Děti nejsou ještě právně odpovědné, max. to při nějakém osvícení oznámí jejich rodičům a ti si s tím lámat hlavu nebudou.
Budu ukamenována, ale i já jsem na straně majitele. Ze svých zkušeností si troufám tvrdit, že dobře socializovaný pes ( pokud je to pes s výcvikem pro myslivost, tak u nich je výchova dost důkladná ) bez příčiny neútočí - kor ne na dítě. Pokud byl pes opakovaně drážděn, provokován, cítil se v ohrožení. Tím spíš, když měla fena štěňata. Bránila jak je, tak sebe.
Noviny a televize z toho vždy udělají senzaci - to je v naší vlasti už takový folklor. Neřeší se příčina, proč pes napadl. Řeší se jen to, jak z toho udělat co největší skandál a jak vyvolat v lidech co největší nesnášenlivost vůči sobě.

Mluvíš mi z duše. Máš moji plnou podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 22:16
@Burj Chalifa píše:
Mluvíš mi z duše. Máš moji plnou podporu.

moji taky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 22:16

@ZItu A ty predchozi uteky a utoky na jiny psy? Tak se dobre vychovany pes nechova.
A nezlob se, ale v pripade, ze mam problemy s mensinou, nebudu mit plot pul metru vysoky a psy mam nejmin za dvoumetrovou zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný