Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
28.8.14 23:17
@neumisa píše:
@ashachodím se psem, co by sežral každou menšinu v dohledu :mrgreen: a svého času, když jsem byla ještě mladší, procházela jsem jejich sídlištěm 2× týdně s baseballovou pálkou (naprosto nevinně, musela jsem tamtudy domů a když trenér zjistil, kde bydlím, tak mi tu pálku dal příkazem). :pankac: Mám klid, stačí se podívat do očí, oni vycítí strach a jak jsou ve skupině, tak mají silné stádní pudy. Sami o sobě jsou srabi.

Na to asi nemam. Ale fakt nevim. Nikdy jsem na takovym miste nezila a i ted se jim vyhybam. My tu teda nemame moc tuhle mensinu, mame tu jiny…Balkance, Rumuny atd., nastesti ale celkem daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
28.8.14 23:19
@neumisa píše:
@ashachodím se psem, co by sežral každou menšinu v dohledu :mrgreen: a svého času, když jsem byla ještě mladší, procházela jsem jejich sídlištěm 2× týdně s baseballovou pálkou (naprosto nevinně, musela jsem tamtudy domů a když trenér zjistil, kde bydlím, tak mi tu pálku dal příkazem). :pankac: Mám klid, stačí se podívat do očí, oni vycítí strach a jak jsou ve skupině, tak mají silné stádní pudy. Sami o sobě jsou srabi.

Jakmile jdeš se psem, tak si většinou netroufnou. Oni se jich bojí. S první fenou jsem bydlela v Brně na Cejlu a ač to bylo ještě malé štěně, obcházeli mě uctivým obloukem.
Ano, samostatně jsou srabi a ani se na Tebe nepodívají. Bohužel se dost často pohybují v menších, či větších, skupinkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
28.8.14 23:20

@asha

prostředí by tě nejspíš naučilo, přizpůsobila by ses. ;) Proto mě dost pobavilo, když mě mezi ně poslala kočička evička bydlet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.8.14 23:22
Tebe já se bojím i přes monitor :mrgreen:
@neumisa píše:
@ashanemám 2 metry ani metrák živé váhy a přesto to jde. Asi šířím nějakou auru :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
28.8.14 23:23
@terinka4444 píše:
Tebe já se bojím i přes monitor :mrgreen:

proč, jsi příliš opálená? jinak jsem učiněný svatoušek :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 23:23
@neumisa píše:
@ashaprostředí by tě nejspíš naučilo, přizpůsobila by ses. ;) Proto mě dost pobavilo, když mě mezi ně poslala kočička evička bydlet. :mrgreen:

No nastesti nemusim. Tady se da prizpusobit jedine tak, ze po setmeni bud nevychazis, pokud bydlis na jo blbym miste, nebo se proste tem mistum vyhybas. Ale tohle uz je jina liga, tyhle pohledem nezastrasis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 23:24

Co srabi.. Já takhle šla jednou ze střelnice a musela jsem kolem jeich super obydlí.. A pod mostem stahovali pesana z kože na žrádlo.. :pocitac: :pocitac: :pocitac: TAkže víte proč se morgoni bojí psů? Protože je žerou a ti psi to vycítí :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
26244
28.8.14 23:27

@asha

je fakt, že místa, kde se srocují, úmyslně nevyhledávám, takový masochista nejsem. Neprovokuju, ale ani úmyslně nepřecházím ulici, když je vidím. Myslela jsem spíš takové ty náhodné kolemjdoucí, co šmejdí očima, jestli někde neleží nějaký zapomenutý opuštěný okap a tak.

Příspěvek upraven 28.08.14 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@sissi79 píše:
Co srabi.. Já takhle šla jednou ze střelnice a musela jsem kolem jeich super obydlí.. A pod mostem stahovali pesana z kože na žrádlo.. :pocitac: :pocitac: :pocitac: TAkže víte proč se morgoni bojí psů? Protože je žerou a ti psi to vycítí :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Tohle se rikalo pred triceti lety a je teda fakt, ze psu se bali, i kdyz nevim, jestli zrovna z tohohle duvodu.
Protoze treba Asiati je taky maji na jidelnicku a neboji se jich. V CR se obcas prijde na ilegalni jatka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@neumisa píše:
@asha

je fakt, že místa, kde se srocují, úmyslně nevyhledávám, takový masochista nejsem. Neprovokuju, ale ani úmyslně nepřecházím ulici, když je vidím. Myslela jsem spíš takové ty náhodné kolemjdoucí, co šmejdí očima, jestli někde neleží nějaký zapomenutý opuštěný okap a tak.

Příspěvek upraven 28.08.14 v 23:27

Tak pokud nemas okap v baglu, tak dobry, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
28.8.14 23:28
@asha píše:
Tak pokud nemas okap v baglu, tak dobry, ne? :mrgreen:

teleskopický okap? budu se muset kouknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
28.8.14 23:29
@neumisa píše:
@ashaprostředí by tě nejspíš naučilo, přizpůsobila by ses. ;) Proto mě dost pobavilo, když mě mezi ně poslala kočička evička bydlet. :mrgreen:
Čoveče, to jsem asi nepřizpůsobivá, nebo jsem mezi nimi nežila dost dlouho.
To prostředí mě naučilo 1. nevycházet sama po setmění, 2. odpoledne pokud možno jít se psem nebo s mužem ( rána byla v klidu, to ještě spali ), 3. mít u sebe vždy kesr, nebo jiný obranný prostředek, který budu schopna v nouzi použít a za 4. pokud možno se jim prostě vyhnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
28.8.14 23:30
@ZItu píše: Čoveče, to jsem asi nepřizpůsobivá, nebo jsem mezi nimi nežila dost dlouho.
To prostředí mě naučilo 1. nevycházet sama po setmění, 2. odpoledne pokud možno jít se psem nebo s mužem ( rána byla v klidu, to ještě spali ), 3. mít u sebe vždy kesr, nebo jiný obranný prostředek, který budu schopna v nouzi použít a za 4. pokud možno se jim prostě vyhnout.

jistě - ale nemůžeš se jim vyhýbat při každé příležitosti, čas od času je prostě potkáš, až chceš nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
28.8.14 23:32
@neumisa píše:
jistě - ale nemůžeš se jim vyhýbat při každé příležitosti, čas od času je prostě potkáš, až chceš nebo ne.

To samozřejmě. Vzhledem k několika nedobrým zkušenostem se ale snažím, abych větší skupinky fakt nepotkávala, pokud jdu sama. Možná jsem v tomhle srab. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 23:37
@ZItu píše:
To samozřejmě. Vzhledem k několika nedobrým zkušenostem se ale snažím, abych větší skupinky fakt nepotkávala, pokud jdu sama. Možná jsem v tomhle srab. :nevim:

Mam to stejne. Co mam deti, tak teprve, driv by mne to tak nebralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný