Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.8.14 20:48
@Rolin píše:
Viz můj předchozí příspěvek. Jak koukám, píchla jsem do vosího hnízda, za opačný názor se zde zřejmě upaluje, zesměšňuje.

za opačný názor ne, ale za naivní a směšnej jo, promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 20:50
@Petr-Klic píše:
Přesně pro tohle se to n edá číst. Protože chudáček nemá rozumný rodiče, tak má trpět náhodný člověk a jeho pes? tohle vážně nemá cenu komentovat…

Nemá trpět ani náhodný člověk, ani jeho pes, ani ten šestiletý kluk. Kde jsem psala, že má? A pak, že já jsem mimo :mrgreen:. Co takhle to číst bez těch klapek na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 20:51
@kočička Evička píše:
za opačný názor ne, ale za naivní a směšnej jo, promiň

Soucítění je povahový rys, naivita je o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 20:51
@Rolin píše:
Nemá trpět ani náhodný člověk, ani jeho pes, ani ten šestiletý kluk. Kde jsem psala, že má? A pak, že já jsem mimo :mrgreen:. Co takhle to číst bez těch klapek na očích.

A pes má trpět že ten kluk po něm několikrát házel kamení?? Pojď si to vyzkoušet, schválně za jak dlouho se budeš bránit, skór když budeš „doma“ na svým teritoriu.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.8.14 20:52
@Rolin píše:
Soucítění je povahový rys, naivita je o něčem jiném.

soucítíš s někým kdo si to nezaslouží.

• Citovat
  • Upravit
32
29.8.14 20:52
@Rolin píše: Že by záměna identit? No, ale vážně, je zajímavé, že když něco napíše protistrana, je to bagatelizováno, odpálkováno s tím, že se jedná jen o frázi, teorii apod. Když něco napíše druhá protistrana, je to slovo boží. Přitom to jsou opět jen fráze omílané neustále dokola (povšimni si, že jsem u některých z nich nepopřela jejich pravdivost – výchova začíná v rodině). Pokud jsem podle tebe mimo, no co se dá dělat, ale řečem typu, že moje čtyřleté, pětileté, šestileté dítě … je tak úžasně vychované, že by nikdy neudělalo to či ono, těm prostě neuvěřím. Praxe. Pár takových „úžasných“ synáčků a „dcerušek“ už jsem v životě potkala.

vem si prášek na neurozu. nikdo ti nic nevnucuje, ty máš pocit, že jediná ty jsi spravedlivá a ty přehnaný reakce -upalování ap. :andel:
skutečnost je taková že opravdu tříleté dítě v pohodě dokáže zvládnout fakt, že se po nikom kamení neháže. jestli to nepobere tvé dítě, je něco někde špatně. a to je bohužel fakt. za to na nás nemusíš prskat. a upřímně, myslím, že si jich zase tolik nepotkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 20:53
@kočička Evička píše:
aha, takže tento „chlapeček“ píchne kudlu do břicha tvému a zabije jej, budeš pořád opakovat, že nemůže mít rozum? K čemu ti to jako bude dobrý? Tohle by mě vážně zajímalo, jestli by ti jej i poté bylo líto, protože on chudáček je malinkej a nevinnej. :zed:

A pak, že já jsem mimo. Tomuhle se říká demagogie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
29.8.14 20:53

@Rolin Tak ještě jinak. Pokud byl kluk průměrné inteligence, tak věděl, že dělá něco, co nemá a může se mu to vymstít. Pokud byl inteligenčně hluboce pod průměrem, neměl být venku bez rodičů. ( V druhém případě bych pochopila, že by nedokázal domyslet důsledky a nevěděl, co dělá. Ovšem bylo by na místě, aby nebyl venku bez dospělého dozoru. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 20:54
@Petr-Klic píše:
vem si prášek na neurozu. nikdo ti nic nevnucuje, ty máš pocit, že jediná ty jsi spravedlivá a ty přehnaný reakce -upalování ap. :andel:
skutečnost je taková že opravdu tříleté dítě v pohodě dokáže zvládnout fakt, že se po nikom kamení neháže. jestli to nepobere tvé dítě, je něco někde špatně. a to je bohužel fakt. za to na nás nemusíš prskat. a upřímně, myslím, že si jich zase tolik nepotkala
:palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
19388
29.8.14 20:56

Ja teda myslim, ze je zbytecny se tady urazet, ne? Mne je taky lito toho kluka. Za svou chybu zaplatil. Myslivec je dle meho taky vul, kdyz mu psi utikali a napadali mensi psy!
Kluka muzu litovat i proto, ze ve svym veku se chova jako zmetek a asi neni dobre ueden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 20:57
@Petr-Klic píše:

Myslím si, že prskám oprávněně, viz tvé příspěvky týkající se mé osoby. Takže si prášky na neurózu schovej na dobu, až budeš navrhovat další změnu zákonů :mrgreen:.

No, ale máš pravdu v tom, že jsem jich tolik nepotkala. Ale zajímavé bylo, že jejich rodiče se vždycky dušovali, jak jejich děti nic, protože ony jsou ty nejhodnější, nejslušnější, co by ani mouše neublížili ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 21:00
@ZItu píše:
@Rolin Tak ještě jinak. Pokud byl kluk průměrné inteligence, tak věděl, že dělá něco, co nemá a může se mu to vymstít. Pokud byl inteligenčně hluboce pod průměrem, neměl být venku bez rodičů. ( V druhém případě bych pochopila, že by nedokázal domyslet důsledky a nevěděl, co dělá. Ovšem bylo by na místě, aby nebyl venku bez dospělého dozoru. )

To ale vysvětluj jeho rodičům, nebo terénním sociálním pracovníkům (pokud tam nějací fungují), neklaď to za vinu tomu klukovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 21:01
@sissi79 píše:
soucítíš s někým kdo si to nezaslouží.

Kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 21:03
@sissi79 píše:
A pes má trpět že ten kluk po něm několikrát házel kamení?? Pojď si to vyzkoušet, schválně za jak dlouho se budeš bránit, skór když budeš „doma“ na svým teritoriu.

Nemá trpět ani ten pes, vždyť jsem to napsala 8o 8o 8o. Kolikrát to mám ještě napsat. Ani ten pes, ani ten pes, ani ten pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.8.14 21:03
@Rolin píše:No, ale máš pravdu v tom, že jsem jich tolik nepotkala. Ale zajímavé bylo, že jejich rodiče se vždycky dušovali, jak jejich děti nic, protože ony jsou ty nejhodnější, nejslušnější, co by ani mouše neublížili ;).

A to je ten zásadní rozdíl mezi těmi rodiči, kteří učí svá děcka slušnosti, ohleduplnosti atd. A mezi těmi rodiči, kteří slepě uznávají kult svého dítěte.

Ti první, mnou zmiňovaní, jsou schopní uznat, že jejich parchantě přestřelilo a vyvedou z toho důsledky pro to své nevyvedené mládě.

Ti druzí ne. Naopak napadnou své okolí, protože si myslí, že jejich děťátko je anděl a ubližují mu ti druzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný