Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
29.8.14 22:21

:oops: :oops: šmarjá.. vy jste tak staří už :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26093
29.8.14 22:22

http://nekonecnaslapka.blog.cz/…necna-slapka

pravidla, ale my jsme teda neběhali, jen skákali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.8.14 22:23
@sissi79 píše: :oops: :oops: šmarjá.. vy jste tak staří už :roll: :mrgreen: :mrgreen:

8o :mrgreen: :mrgreen: Já se zasekla na věku, kdy jsem měla první dítě :mrgreen: Od té doby jsem se rozhodla, že nestárnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 22:24
@kate02 píše:
8o :mrgreen: :mrgreen: Já se zasekla na věku, kdy jsem měla první dítě :mrgreen: Od té doby jsem se rozhodla, že nestárnu :mrgreen: :mrgreen:
:think: to mi bylo 25 :think: to by se ještě dalo :jazyk: :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26093
29.8.14 22:24

http://nekonecnaslapka.blog.cz/…sicka-slapka

tohle je uplně ono… :mrgreen: (Když teda pominu tu šílenou češtinu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.8.14 22:25
@sissi79 píše: :think: to mi bylo 25 :think: to by se ještě dalo :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

Mně 22 :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 22:27
@kate02 píše:
Mně 22 :think: :mrgreen:
:zed: :zed: sakra :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2562
29.8.14 22:31

Hele, jen se trochu vrátím k tématu… až bude pár sekund nestřežený šestiletý děcko v zoo šťourat přes mříž klackem do tygra, co si ho vtáhne do klece a sežere ho, (nebo nějak uteče a sežere ho)… bude vám líto tygra, nebo děcka? A budete osočovat vedení zoo, co nezajistí výběhy, nebo dítě? Jen malá anketa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 22:33
@Agnesita píše:
Hele, jen se trochu vrátím k tématu… až bude pár sekund nestřežený šestiletý děcko v zoo šťourat přes mříž klackem do tygra, co si ho vtáhne do klece a sežere ho, (nebo nějak uteče a sežere ho)… bude vám líto tygra, nebo děcka? A budete osočovat vedení zoo, co nezajistí výběhy, nebo dítě? Jen malá anketa.

tak v dnešní době jsou výběhy ZOO natolik zabezpečený že se to stát nemůže.. Aspoň tam kam chodíme my.. a nikde není přístup do bezprostřední blízkosti jakkoliv nebezpečněho zvířete ;)

• Citovat
  • Upravit
2562
29.8.14 22:36
@sissi79 píše:
tak v dnešní době jsou výběhy ZOO natolik zabezpečený že se to stát nemůže.. Aspoň tam kam chodíme my.. a nikde není přístup do bezprostřední blízkosti jakkoliv nebezpečněho zvířete ;)

To bylo hypoteticky, v pár zoo už se to stalo. Ale z tvé odpovědi mírně dovozuju, že je dobré, aby k nebezpečným zvířatům byl prostě zamezen přístup. Jenže dneska může chovat kdeco kdejakej pologramot. Od bojových plemen po jedovatý pavouky a hady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.14 22:37

Tak co holky, nechá nás Rolin zablokovat? Já jdu plnit svoje povinosti. hranice, důslednost a důvěra už spí, tak ať doma nezahálím.
všem posílám :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 22:39
@Petr-Klic píše:
Tak co holky, nechá nás Rolin zablokovat? Já jdu plnit svoje povinosti. hranice, důslednost a důvěra už spí, tak ať doma nezahálím.
všem posílám :* :mavam:
:mrgreen: jen to ne, tolik příspěvků tady a tááák :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
29730
29.8.14 22:39
@Gosi píše:
no prostě jesltiže ten kotec tam není tejden, ael roky a fena je tam zvyklá, měla už tam třeba i dřív štěnata, tak mi nepříjde normální jí stěhovat protože banda harantů se baví velmi nevhodným zpusobem, kterýmu by ve svým věku měli už rozumnět, to že zdrhne a dopadne to takhle chápu že je nenapadlo, ale už jen podle reakce jim mohlo dojít, že to jak si hrajou těm psům trochu vadí… respektivě by mě to ani nenapadlo jako řešení… to už je za hranicí ústupku… a proč na kotec dávat zámek, když si normálně neotevřou zástrčku, nebo je možný že tam ten zámek byl a prostě se pes naštval a „vyrazil dveře“… to už se dá říct jen nechovat psy preventivně vůbec…

Ja teda zas nechapu, jak nekdo muze nechat svoje psy takhle terorizovat. Ja v tomhle zadny ustupek nevidim, jde mi o psy. :nevim: Ale to uz jsem tu psala. Reseni se najit da vzdycky, kdyz se hleda.

Panejo, uplne jsem prehlidla, kolik je tu novych stranek… Takze nic, nema to uz smysl, mota se to v kruhu :mavam:

Příspěvek upraven 29.08.14 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 22:40
@Agnesita píše:
To bylo hypoteticky, v pár zoo už se to stalo. Ale z tvé odpovědi mírně dovozuju, že je dobré, aby k nebezpečným zvířatům byl prostě zamezen přístup. Jenže dneska může chovat kdeco kdejakej pologramot. Od bojových plemen po jedovatý pavouky a hady.

Každý si za své zvíře ručí sám.. To ale není tenhle případ, tady šlo o to že pes byl stresován a bránil se ;)

• Citovat
  • Upravit
26093
29.8.14 22:41
@Agnesita píše:

teď jsme to řešili s manželem… :mrgreen: Podle něj by za to mohla ZOO, podle mě rodiče dítěte, kteří ho nepohlídaj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný