Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Agnesita píše:
A není to vymytý mozek z faktu, že tyto psy občas chová magor, nebo se kvůli penězům množí bez papíru? Já proti psům nic nemám a pokud nadávám na psí ho_na na chodníku, pokousané dítě či jiný problém, tak nadávám jedině majitelům. Pes za to nemůže, ale ten chlap, co mu psi nejenže otevřeli kotec, ale ještě přeskočili plot, by to měl hodně moc vysvětlit. Oboje je velikánská náhoda, natož dohromady v jednu minutu.
To, že se někde vyskytne nějaký magor a bude množit za účelem zbohatnutí, tomu se asi neubráníme. Ale v tom případě bych reakci na tyto psy potom viděla jako ojedinělou. Bohužel tyto reakce jsou časté a častější jsou tehdy, když média rozmáznou nějaký „pěkný“ případ.
@Agnesita píše:
Dle mého omyl…pes byl venku, protože se dostal z kotce a přeskočil plot. Takže hned dvě dost vážná pochybení majitele. Dospělého člověka, co zodpovídá za sebe i své psy. Ten spratek by zasloužil nařezat, ale ten útok byla bohužel nedbalost jen a jen majitele psů.
Souhlasím, jen v tomhle případě bych také vzala v potaz co tomu předcházelo. A jen tak mimochodem za výchovu spratků co jen tak z plezíru metají na psy kamení zodpovídají rodiče.
@ZItu píše:
To, že se někde vyskytne nějaký magor a bude množit za účelem zbohatnutí, tomu se asi neubráníme. Ale v tom případě bych reakci na tyto psy potom viděla jako ojedinělou. Bohužel tyto reakce jsou časté a častější jsou tehdy, když média rozmáznou nějaký „pěkný“ případ.
Promiň, ale ty se divíš? Jak víš, jakého jsi potkala psa, resp. jeho pána? Já je neznám, držím dítě dál a totéž chci od nich, tečka. Nějak tu žít dohromady musíme a například fakt nevím, co dělá takový pes na pražském Žižkově ve 2+kk, když jsou majitelé celý den v práci atd. Pes je vhodně doplňuje, ale o jeho výcviku pochybuju.
@Agnesita píše:
Promiň, ale ty se divíš? Jak víš, jakého jsi potkala psa, resp. jeho pána? Já je neznám, držím dítě dál a totéž chci od nich, tečka. Nějak tu žít dohromady musíme a například fakt nevím, co dělá takový pes na pražském Žižkově ve 2+kk, když jsou majitelé celý den v práci atd. Pes je vhodně doplňuje, ale o jeho výcviku pochybuju.
Ano, divím se. Divím se hysterickým reakcím, když ten pes je na vodítku a ani si jich nevšimne. Pokud by pes k nim běžel, tak to pochopím. Ale když majitel má psa/psy na vodítku, jdou v klidu, nikoho si nevšímají, tak potom ty reakce okolí jsou nepřiměřené.
@ZItu píše:
Ano, divím se. Divím se hysterickým reakcím, když ten pes je na vodítku a ani si jich nevšimne. Pokud by pes k nim běžel, tak to pochopím. Ale když majitel má psa/psy na vodítku, jdou v klidu, nikoho si nevšímají, tak potom ty reakce okolí jsou nepřiměřené.
Na vodítku samozřejmě ok, to jo.
@Agnesita píše:
Nevšimla jsem si, že by ty psy někdo pálil nebo jim vypichoval oči. A nebylo to o výchovném nihilismu, to je trochu absurdní argument. Spratek si teda asi nakonec zasloužil, že ho v šesti letech skoro sežere pes a majitel je chudák, co nemá v pořádku ani kotec, ani plot. Děti asi kotec kamením poškodily, plot…nevím…asi ho sešlapaly, že byl nižší, nebo co, ne? Za chování toho dítěte mohou když už tak rodiče, za psy majitel. Ale ty výkřiky, jak je někomu líto jen psa, to je nechutný.
@Agnesita píše:
Nevšimla jsem si, že by ty psy někdo pálil nebo jim vypichoval oči. A nebylo to o výchovném nihilismu, to je trochu absurdní argument. Spratek si teda asi nakonec zasloužil, že ho v šesti letech skoro sežere pes a majitel je chudák, co nemá v pořádku ani kotec, ani plot. Děti asi kotec kamením poškodily, plot…nevím…asi ho sešlapaly, že byl nižší, nebo co, ne? Za chování toho dítěte mohou když už tak rodiče, za psy majitel. Ale ty výkřiky, jak je někomu líto jen psa, to je nechutný.
By mě zajímalo, jak bys reagovala na dítě, který po tobě hodí šutrem, ty…
Ti psi to očvidině zvládali hodně dlouho… A přiznám se, že mi je líto psa, kterej dobu trpěl to, že po něm smradi hážou kamením a všim možným a nakonec skončí postřelenej. Líto je mi i toho dítěte, protože za jeho výchovu můžou rodiče. Na druhou stranu ale je hodně velká pravděpoodbnost, že dotyčný dítě by bez téhle zkušenosti, vychovalo další generaci dětí, který jen tak budou házet šutry po psech…
![]()
@kate02 píše:Šestiletý smrad, co po mně hodí něco, dostane klidně na prdel, ale rozhodně ho nesežeru do krve. Psa, co jedná přirozeně, je mi líto taky, na vině je ale majitel…a rodiče. A to jsme pořád dokola.
By mě zajímalo, jak bys reagovala na dítě, který po tobě hodí šutrem, ty...Ti psi to očvidině zvládali hodně dlouho… A přiznám se, že mi je líto psa, kterej dobu trpěl to, že po něm smradi hážou kamením a všim možným a nakonec skončí postřelenej. Líto je mi i toho dítěte, protože za jeho výchovu můžou rodiče. Na druhou stranu ale je hodně velká pravděpoodbnost, že dotyčný dítě by bez téhle zkušenosti, vychovalo další generaci dětí, který jen tak budou házet šutry po psech…
![]()
@Agnesita píše: Šestiletý smrad, co po mně hodí něco, dostane klidně na prdel, ale rozhodně ho nesežeru do krve. Psa, co jedná přirozeně, je mi líto taky, na vině je ale majitel…a rodiče. A to jsme pořád dokola.
No, tak dostal „na prdel“ od psa…
Ten holt moc jiných „výchovných metod“ nemá (otázka je, jestli nějaký výchovný metody měli rodiče…).
Majitel má teda asi věčně sedět doma na zadku, kdyby náhodou smrady napdlo jít provokovat psy… (Protože podle informací to je tak, že se to stalo, když nebyl doma… Je možný, že psy bránil, když byl doma, tak si děcka počkaly, až odjede, aby se mohly „bavit“)
@Hanka79 píše:
Jooo guma vidis, na to jsem zapomnelano ted jsou jiny hry= Kdo driv okrade sveho duchodce nebo kdo prvni sezene pekne autoradio, kdo nejdal dohodi kamenem na psa a tak
![]()
Na to si hraji/budou hrat tve deti?
Driv-v tve generaci-nejsou zlodeji, lupici, vrazi?
Fakt veris tomu, ze drivejsi generace deti nehazela po psech kameny
?
Kvalitni i nekvalitni vychova, slusne deti i grazlici, to vsechno vzdycky bylo a bude. Jediny co se meni je technologie a medializace techto pripadu.
@brulinka píše:
Dobrý večer dámy,
Možná je hloupé o tomhle zakládat diskusi, ale nemůžu jinak, pořád nad tím přemýšlím.
Kdo dnes viděl ve zprávách reportáž o dítěti potrhané psem? Zajímalo by mě na čí straně stojíte? (ano vím, nebyli jsme tam atd. máme to jen přes média) Ale stejně by mě zajímal Váš názor na tohle? Ano já se přiznám hned, bráním ty psi a toho majitele. Samozřejmě i toho kluka mi je líto.
Jen napíšu svůj názor, nebudu tu diskutovat ani jsem diskuzi nečetla.
Takže, toho psa bych nechala utratit a majitelům napařila pokutu! Že utíká? To je problém majitele ![]()
Mějte se tu krásně a skládejte básně ![]()
@kate02 píše:
No, tak dostal „na prdel“ od psa…![]()
Ten holt moc jiných „výchovných metod“ nemá (otázka je, jestli nějaký výchovný metody měli rodiče…).Majitel má teda asi věčně sedět doma na zadku, kdyby náhodou smrady napdlo jít provokovat psy… (Protože podle informací to je tak, že se to stalo, když nebyl doma… Je možný, že psy bránil, když byl doma, tak si děcka počkaly, až odjede, aby se mohly „bavit“)
podle informaci, jak pises, to nebylo zdaleka poprve kdy mu coklove utekli…a ani poprve co nekoho napadli…to je pro me dost podstatne
Mohli napadnpu i nevinne dite, o to jde…majitel je mel lepe zajistit. Nastesti existuje pravni odpovednost za skody, ktere zpusobi zvire…Ze je dite nejspis spratek nepopiram, ale, to ho proste neomlouva, ze mu zdrhlo zvire a mohlo kohokoliv napadnout…
@ulice píše:
podle informaci, jak pises, to nebylo zdaleka poprve kdy mu coklove utekli…a ani poprve co nekoho napadli…to je pro me dost podstatneMohli napadnpu i nevinne dite, o to jde…majitel je mel lepe zajistit. Nastesti existuje pravni odpovednost za skody, ktere zpusobi zvire…Ze je dite nejspis spratek nepopiram, ale, to ho proste neomlouva, ze mu zdrhlo zvire a mohlo kohokoliv napadnout…
Jenže jiní lidi zas tvrdí, že s nima nikdy problémy nebyly, naopak, že ty děti tam chodily na jabka na ten pozemek… ![]()
@brulinka
TO SNAD ANI NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ NE?
Upřímně je mi z pejskařů a psů, jak jsou úplně všude, na blití…
Ještě tak psi, ok.. někteří jsou v pohodě, ale drtívá většina pejskařů jsou nezodpovědní idioti, kteří nedokáží pochopit, že ne každý zbožnuje ty smradlavé tvory a je nadšenej z toho, když na něj slintají… hnus.
A pokud si na straně psů, kteří potrhají malé děcko ve stylu jako toho malého kluka, tak to je už vážně moc. Jasně, kluk je mohl provokovat, ale taky nemusel, a pokud pes je mimo pozemek majitele, tak je něco špatně na straně majitele a psů, nikoliv malýho chudáka dítěte…
Bohužel lidé jako ty si nezaslouží nic jiného než to, aby je nějaký čokl pořádně kousl do prdele… ![]()