Psychická panika

6.2.16 21:18

psychická panika

Ahoj dámy :mavam:, prosím mám na Vás dotaz, nejlépe na někoho kdo se psychologii nějak zabývá.
Cca poslední rok mám hrozný stach z lidí, z napadnení, ze psů, bojím se tmy, bojím se dokonce i zajít si v noci sama na záchod. Bojím se do obchodu a nedej bože jít někam sama. Nevím jestli je to normální nebo jestli si raději zajít k psycholožce? máte některá zkušenosti s takovými stavy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.2.16 21:20

Ahoj, normální to neni. Měla jsem to podobně. Dojdi k psychiatrovi a dá ti léky a bude zase dobře :oops:

• Citovat
  • Upravit
6.2.16 21:21

Já se právě bojím i těch léků, bojím se že budu taková jakoby omámená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 21:24

No, pokud už to máš takhle rozjetý, tak možná budeš míst ze začátku větší dávku na kterou si tělo musí zvyknout. Já dnes už beru jeden lék za den.. Za to, že se sním poradíš nic nedáš

• Citovat
  • Upravit
6.2.16 21:26

Dobře děkuji zkusím se po nějakém podívat. a teda s tímhle problémem se mám brátit už přímo na psichiatra? Já myslela že bude stačit psycholog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 21:29

No tato,, nemoc" se už asi nedá vyléčit jen nějakou terapií, ale záleží proč to máš jako z čeho to vzniklo a tak… Já bych šla rovnou za psychiatrem, není to žádná ostuda.. Já tyhle paniky měla taky a pak se mi to přehouplo do deprese. Psycholog léky nepǐše myslím. A to z ničeho nic?

• Citovat
  • Upravit
6.2.16 21:40

No já právě nevím čím to může být. ještě na střední škole někde v prvním ročníku mně přepadl jeden chlap ale já mu utekla byla jsem v té době z toho hodně špatná ale jen pár týdnů a pak úplně v pohodě. Nikdy jsem nebyla taková že bych se něčeho bála právě naopak.
ale ted se prostě bojím hrozně, a všeho. ani za bílého dne nejsem schopná někam zajít. dokonce i s přítelem se už bojím chodit na procházky raději zůstavám doma a v bezpečí. Když jsem sama doma zamykám na několik západů hlavní bezpečnostní dveře od domu a ještě od pokoje na dva další západy. Přítel si už toho taky všiml tak mně kope k doktorovi a právě chceme miminko tak se musím nějak vyléčit jelikož jinak si nedokážu představit mím miminko a chránit ho, když já sama se všeho bojím. :,( jsem z toho neštastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
6.2.16 21:44

To zní hrozně, doporučuji jít za tím psychiatrem dřív, než nebudeš schopná tam jít. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.16 21:47

Děkuji moc za podporu, každopádně už koukám na psychiatry v mém okolí a podle recenzí si určitě zajdu a hned v pondělí zavolám a objednám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.16 16:54

@Andysnažilka ahoj jak jsi dopadla jestli se muzu yeptat zacinam pocitovat to same a vubec nevim kde se to ve mne vzalo…

• Citovat
  • Upravit
607
12.3.16 18:03
@Andysnažilka píše:
Já se právě bojím i těch léků, bojím se že budu taková jakoby omámená…

pravdepodobne ti da antidepresiva na uzkost a z nich urcite omamena nebudes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.16 22:01

Zkus si na netu vyhledat něco o panické poruše, pak se objednat k psychiatrovi a on pak už určí léčbu :) taky jsem si tím prošla, 14 měsíců s antidepresivy, ze začátku to byl boj, ale časem se to zlepšilo,… ted už jsem rok bez ad a žiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.16 08:21

Ahoj mám problém jako skoro všichni co jsou tady jsem nastoupila po mateřské do práce…

Jsem tam rok a půl práce mě bavila super ale je to stereotyp každý den to samé pořád dokola… Teď mám nějaké období že se mi
Nic nechce a samo ani do práce… Prostě jak ráno vstanu už jsem unavená i když celou noc spím a takový vnitřní pocit napětí a pocit že omdlim…

Co s tím o práci přijít nechci je pět minut od baráku a jen jedna, směna ale jak se z tou nechutí poprat…

Napadly mě bylinky ale nevím třeba kozlík lékařský nebo nevím poraďte jsem už psychicky unavená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.16 10:39

Snídas? Co nedostatek cukru po ránu nebo hladovění…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.16 09:32

Co bachovy esence pomohly by? Četla jsem že je tady někdo dělá poraďte kdo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex