Psychika - úzkosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Forest_Gump1
16.1.19 03:05

Při záchvatu úzkosti nebo fóbie je samozřejmě možné zavolat si Rychlou záchranou.pro mojeho příbuzného to byla jediná možnost, protože nemohl nic, autobusem nemohl, autem. taky ne.Takže se dostal hned na oddělení, a potom byl dál ambulantně sledovaný

• Citovat
  • Upravit
18001
16.1.19 10:52
@Forest_Gump1 píše:
Při záchvatu úzkosti nebo fóbie je samozřejmě možné zavolat si Rychlou záchranou.pro mojeho příbuzného to byla jediná možnost, protože nemohl nic, autobusem nemohl, autem. taky ne.Takže se dostal hned na oddělení, a potom byl dál ambulantně sledovaný

a jak to zvládl? je ok?

@Forest_Gump1 píše:
stalo se. ty neurotická holko.
:P :P :P jojo jsem mega moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
16.1.19 11:29
@malá_holka píše: :P :P :P jojo jsem mega moc

On to bohužel nezvládá, je to sezńní věc. Je to reakce na náhlé úmrtí jeho dcery,kterou našel. Bohužel ani pitva neprokázala na co zemřela. Tak už se cca 20 let trápí. Půl roku je dobrý, a pak najednou propad.

• Citovat
  • Upravit
18001
16.1.19 11:59
@Forest_Gump1 píše:
On to bohužel nezvládá, je to sezńní věc. Je to reakce na náhlé úmrtí jeho dcery,kterou našel. Bohužel ani pitva neprokázala na co zemřela. Tak už se cca 20 let trápí. Půl roku je dobrý, a pak najednou propad.

ty kráso, chudák :? a zvládá práci? funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
16.1.19 13:14
@malá_holka píše:
ty kráso, chudák :? a zvládá práci? funguje?

tak je v důchodu, když pracoval tak ty depky nebyly tak hluboké. Ale on si vždycky najde na internetu vedlejší účinky AD a nebere je, je to zkrátka v …, minule ho už vezla RZ..

• Citovat
  • Upravit
18001
16.1.19 14:16
@Forest_Gump1 píše:
tak je v důchodu, když pracoval tak ty depky nebyly tak hluboké. Ale on si vždycky najde na internetu vedlejší účinky AD a nebere je, je to zkrátka v …, minule ho už vezla RZ..

jako v důchodu kvůli psychice jo? to strašný :roll: je mi ho líto.ale třeba je ještě naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
16.1.19 18:31
@malá_holka píše:
jako v důchodu kvůli psychice jo? to strašný :roll: je mi ho líto.ale třeba je ještě naděje.

ne, v normálním důchodu, ale je dost obvyklé, že rodič který přežije svoje dítě, jde se zdravím dolů, protože se tím trápí.

• Citovat
  • Upravit
7205
16.1.19 19:50

Vy co odmítáte léky,nechápu :nevim: Teda ano,je to chemie,ale myslíte že to trápení je menší zlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
16.1.19 19:54
@GabinkaCh píše:
Vy co odmítáte léky,nechápu :nevim: Teda ano,je to chemie,ale myslíte že to trápení je menší zlo?

Viď, já jsem byl už zralý na konečné řešení, ještě že mě napadlo doplazit se k psychiatrovi, a to všechno z práce. Spíš nejvíc z práce, i když doma to není taky žádná hitparáda. Má náběh na bipolar, ale ještě to zvládám..

• Citovat
  • Upravit
18001
16.1.19 19:59
@Forest_Gump1 píše:
Viď, já jsem byl už zralý na konečné řešení, ještě že mě napadlo doplazit se k psychiatrovi, a to všechno z práce. Spíš nejvíc z práce, i když doma to není taky žádná hitparáda. Má náběh na bipolar, ale ještě to zvládám..

máš náběh na bipolar? 8o ty woe :hug: mam spolužáka co si bipolar vyhulil. jak přejde do mánie, vždycky vysadí práßšky, že je nepotřebuje a divočí. jo a samozřejmě mà zakazàný hulit a hadej co. hulí dál :nevim: :roll: hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
16.1.19 20:00
@Forest_Gump1 píše:
ne, v normálním důchodu, ale je dost obvyklé, že rodič který přežije svoje dítě, jde se zdravím dolů, protože se tím trápí.

tak jasný, to je pochopitelnÿ. ještě když ji našel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 20:02

Měla jsem stavy úzkosti a strachů a časem mi došlo, že to ně mně přichází vždy v období velkého vypětí a stresu. Ty úzkosti žádné opodstatnění nemají - člověk se bojí úplných pitomostí, které snad ani nemůžou v reálu nastat, ale je to taková reakce psychiky na celkovou únavu těla a duše. Aspoň tak se mi to zdálo. Zvládla jsem to bez léků (ale byla jsem připravená pro ně jít a mám doma nenačatou krabičku Lexaurinu - pro případ a hlavně pro klid, že mám něco po ruce). A jinak si hlídám, abych se nepřetěžovala a učím se brát věci s nadhledem a moc o ničem nepřemýšlet, protože to je stejně naprd. Docela mi to pomáhá. Prostě člověk se musí naučit sám se sebou zacházet - aby se mu dobře žilo ;-)

• Citovat
  • Upravit
7205
16.1.19 22:04
@Forest_Gump1 píše:

A ty máš rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
16.1.19 22:11
@GabinkaCh píše:
A ty máš rodinu?

mám. 36 let mám rodinu.

• Citovat
  • Upravit
7205
16.1.19 22:28
@Forest_Gump1 píše:
mám. 36 let mám rodinu.

Tak ti určitě byly oporou v těch blbých časech,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí