Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Forest_Gump1 píše:
mám. 36 let mám rodinu.
Tak ti určitě byly oporou v těch blbých časech,ne?
@GabinkaCh píše:
Tak ti určitě byly oporou v těch blbých časech,ne?
no, to fakt ne. Žena měla jít se mnou k psychiatričce a odmítla to..
@Forest_Gump1 píše:
no, to fakt ne. Žena měla jít se mnou k psychiatričce a odmítla to..
to je blbý
muselo to být těžký.
@malá_holka píše:
to je blbýmuselo to být těžký.
no já k ní chodím už 6 let, ale už to jde, mám občas propady.
@Forest_Gump1 píše:
no já k ní chodím už 6 let, ale už to jde, mám občas propady.
Všichni to tak mají si myslím
hlavní je, že se držíš
Taky mám úzkosti a fobie, beru Ad ,v noci moc nespím.Hodne lidi bere Ad,překvapuje mne že i chlapy.
Prášků se bojim, že kdyz pak vysadim, bude to třeba horší. Ale už nad tim uvažuji. Maminka to měla také, az ji odvezli do nemocnice a ty prášky ji take nesedly , tak už man strach. Jinak v noci také nespim, předvčírem 2 hodiny, buď pláču nebo se mi svírá žaludek… ![]()
@AnetVV píše:
Prášků se bojim, že kdyz pak vysadim, bude to třeba horší. Ale už nad tim uvažuji. Maminka to měla také, az ji odvezli do nemocnice a ty prášky ji take nesedly , tak už man strach. Jinak v noci také nespim, předvčírem 2 hodiny, buď pláču nebo se mi svírá žaludek…
Ale to je hrozné, já třeba spala vždy jen 3 hodiny,taky jsem brecela a bylo mě špatně. Proč se bojíš tak léků?Taky jsem se bála nakonec to nešlo.
@j.borufka píše:
Ale to je hrozné, já třeba spala vždy jen 3 hodiny,taky jsem brecela a bylo mě špatně. Proč se bojíš tak léků?Taky jsem se bála nakonec to nešlo.
Teď nad tím uvažuji, i kam jít. Zatím mi brání jen to ze se stydim nekam zajit , ale nejspíš se tomu neda ubránit ![]()
@j.borufka píše:
Taky mám úzkosti a fobie, beru Ad ,v noci moc nespím.Hodne lidi bere Ad,překvapuje mne že i chlapy.
to je dnešní doba..a spíš ženský vydrží víc..
@Forest_Gump1 píše:
to je dnešní doba..a spíš ženský vydrží víc..
To nevim.
@j.borufka píše:
To nevim.
myslím, že chlapi mají spoustu věcí s ženskými společných. třeba hlavu, mozek atd..jestli má někdo depku nebo ne rozhoduje chemická nerovnováha v mozku. nšcco se vlivam stresu se špatně zpracuje..
@Forest_Gump1 píše:
myslím, že chlapi mají spoustu věcí s ženskými společných. třeba hlavu, mozek atd..jestli má někdo depku nebo ne rozhoduje chemická nerovnováha v mozku. nšcco se vlivam stresu se špatně zpracuje..
Dovolím si nesouhlasit. Někomu pomohou antidepresiva a někomu terapie, to se mi trochu rozchází s tím “rozhoduje chemická reakce”. ![]()
@ShadowDancer píše:
Dovolím si nesouhlasit. Někomu pomohou antidepresiva a někomu terapie, to se mi trochu rozchází s tím “rozhoduje chemická reakce”.
já se nebudu hádat ani polemizovat, mám za sebou pul roku psychoterapie individuálně a 3 měsíce skupinové, bez prášků, 35 let pohoda, a ted bum a 5 let AD. psychoterapie jsou v okolí plný, 800 kč hodina, ale analytické myšlení se na terapii naučíš, a co by mi asi tak mohl mě 60 etýmu chlapovi vyprávět 35 letý doktor. hm?