Psychika - úzkosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
16.1.19 22:28
@Forest_Gump1 píše:
mám. 36 let mám rodinu.

Tak ti určitě byly oporou v těch blbých časech,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
16.1.19 22:44
@GabinkaCh píše:
Tak ti určitě byly oporou v těch blbých časech,ne?

no, to fakt ne. Žena měla jít se mnou k psychiatričce a odmítla to..

• Citovat
  • Upravit
18001
17.1.19 07:43
@Forest_Gump1 píše:
no, to fakt ne. Žena měla jít se mnou k psychiatričce a odmítla to..

to je blbý :roll: muselo to být těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
17.1.19 08:32
@malá_holka píše:
to je blbý :roll: muselo to být těžký.

no já k ní chodím už 6 let, ale už to jde, mám občas propady.

• Citovat
  • Upravit
18001
17.1.19 11:42
@Forest_Gump1 píše:
no já k ní chodím už 6 let, ale už to jde, mám občas propady.

Všichni to tak mají si myslím :hug: hlavní je, že se držíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
17.1.19 12:14
  • Citovat
  • Upravit
7811
17.1.19 18:07

Taky mám úzkosti a fobie, beru Ad ,v noci moc nespím.Hodne lidi bere Ad,překvapuje mne že i chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
17.1.19 18:20

Prášků se bojim, že kdyz pak vysadim, bude to třeba horší. Ale už nad tim uvažuji. Maminka to měla také, az ji odvezli do nemocnice a ty prášky ji take nesedly , tak už man strach. Jinak v noci také nespim, předvčírem 2 hodiny, buď pláču nebo se mi svírá žaludek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
17.1.19 18:31
@AnetVV píše:
Prášků se bojim, že kdyz pak vysadim, bude to třeba horší. Ale už nad tim uvažuji. Maminka to měla také, az ji odvezli do nemocnice a ty prášky ji take nesedly , tak už man strach. Jinak v noci také nespim, předvčírem 2 hodiny, buď pláču nebo se mi svírá žaludek… :roll:

Ale to je hrozné, já třeba spala vždy jen 3 hodiny,taky jsem brecela a bylo mě špatně. Proč se bojíš tak léků?Taky jsem se bála nakonec to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
17.1.19 18:51
@j.borufka píše:
Ale to je hrozné, já třeba spala vždy jen 3 hodiny,taky jsem brecela a bylo mě špatně. Proč se bojíš tak léků?Taky jsem se bála nakonec to nešlo.

Teď nad tím uvažuji, i kam jít. Zatím mi brání jen to ze se stydim nekam zajit , ale nejspíš se tomu neda ubránit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
17.1.19 19:49
@j.borufka píše:
Taky mám úzkosti a fobie, beru Ad ,v noci moc nespím.Hodne lidi bere Ad,překvapuje mne že i chlapy.

to je dnešní doba..a spíš ženský vydrží víc..

• Citovat
  • Upravit
7811
17.1.19 21:22
@Forest_Gump1 píše:
to je dnešní doba..a spíš ženský vydrží víc..

To nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
17.1.19 21:39
@j.borufka píše:
To nevim.

myslím, že chlapi mají spoustu věcí s ženskými společných. třeba hlavu, mozek atd..jestli má někdo depku nebo ne rozhoduje chemická nerovnováha v mozku. nšcco se vlivam stresu se špatně zpracuje..

• Citovat
  • Upravit
ShadowDancer
17.1.19 21:45
@Forest_Gump1 píše:
myslím, že chlapi mají spoustu věcí s ženskými společných. třeba hlavu, mozek atd..jestli má někdo depku nebo ne rozhoduje chemická nerovnováha v mozku. nšcco se vlivam stresu se špatně zpracuje..

Dovolím si nesouhlasit. Někomu pomohou antidepresiva a někomu terapie, to se mi trochu rozchází s tím “rozhoduje chemická reakce”. :think:

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
17.1.19 21:53
@ShadowDancer píše:
Dovolím si nesouhlasit. Někomu pomohou antidepresiva a někomu terapie, to se mi trochu rozchází s tím “rozhoduje chemická reakce”. :think:

já se nebudu hádat ani polemizovat, mám za sebou pul roku psychoterapie individuálně a 3 měsíce skupinové, bez prášků, 35 let pohoda, a ted bum a 5 let AD. psychoterapie jsou v okolí plný, 800 kč hodina, ale analytické myšlení se na terapii naučíš, a co by mi asi tak mohl mě 60 etýmu chlapovi vyprávět 35 letý doktor. hm?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex