Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Díky. Máš s ním osobní zkušenost?
Na stránkách píše, že je velmi vytížený a nepříjímá nové pacienty nebo až cca přelom květen/červen.
Odkazuje na kolegyni (Mgr. Ivana Vidláková)…
V Brně můžu doporučit následující psychology a psycholožky
za hotové
na pojišťovnu
Se všemi mám osobní zkušenost - buďto jsem k nim chodil na terapii nebo je znám osobně.
Velmi doporučuji Mgr. Jana Rajchla ve Vojenské nemocnici v Brně: 973445449. Je výborný člověk i psycholog. Znám!!
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit dobrého psychologa v Brně pro dospělé, který ale spolupracuje se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra? Mockrát děkuji
Tak zkus zkontaktovat ty, co dělají na pojišťovnu a zeptat se, jestli mají smlouvu s tvou pojišťovnou..to nemůže nikdo předem vědět…Počítej ale s objednací lhůtou tak dva až tři měsíce..
Nezná někdo prosím Janu Míchalovou? Na internetu se na ní nedá sehnat kontakt a vážně bych jí docela potřeboval (na znamylekar.cz ma dobre reference)
Mgr. Jana Míchalová působí na (asi částečný úvazek) Sexuologickém oddělení FNB, nebo tomu tak bylo když jsem tam absolvoval výuku. Hledání její osoby bych započal tam.
Já jsem chodila k Ivě Hinkové, ale protože jsem byla ve finančně blbé situaci, doporučila mi chodit přes pojišťovnu k Tono Polákovi, to bylo fajn, ale o hodně míň efektivní, tak jsem se ještě ráda vrátila, i když si to nemůžu dovolit každý týden. Pak prý je taky dobrá Světlana Skálová, už paní před důchodem, ale dobrá.
Ivo Hurdálek je dle mého názoru profesionální a znalý psychoterapeut. Klidný, otevřený a poctivý v přístupu ke své práci. Sezení u něj si často připomínám. Mám za to, že dokáže rozplést pletivo nejasností, které člověk v sobě má. Díky němu a práci s ním jsem mnohem sebe-vědomější.
Dobrá je Michaela Killarová, potom taky Honza Rajchl Honza Rajchl, Iva Hinková (web nevím). Ti všichni dělají za hotové a moc mi pomohli i když každý v jiném životním období a jinak.
Na pojištovnu se obvykle čeká na termín.
Dobrý je Tono Polák, Skálová, Ondra Ptáček a obecně lidi ve Vojenské nemocnici.
Nebrat lidi co mají různé ezoterní kurzy a nemají psychologické vzdělání. Řešením také nejsou různé rodinné konstelace - to funguje spíš jako když vidličkou nadzvihnete takový ten vršíček od papiňáku. Odfouknete nahromaděný tlak ale nic moc tím nevyřešíte.
Pokud se nezměníte vy, pořád se to s čím máte problém bude vracet.
Ahoj, můžete prosím někdo doporučit psychologa/psycholožku v Brně?(pro dospělé)