Psycholog Brno

Anonymní
26.4.10 08:06

Psycholog Brno

Ahoj, můžete prosím někdo doporučit psychologa/psycholožku v Brně?(pro dospělé)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8114
26.4.10 10:14

Ahojky, můžu doporučit-

www.psychoterapeut-brno.cz/o%20mne.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.10 10:46

Díky. Máš s ním osobní zkušenost?
Na stránkách píše, že je velmi vytížený a nepříjímá nové pacienty nebo až cca přelom květen/červen.
Odkazuje na kolegyni (Mgr. Ivana Vidláková)…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.11 13:07

V Brně můžu doporučit následující psychology a psycholožky

za hotové

na pojišťovnu

• Tono Polák (web nemá, kontakt hledejte…)
  • Ondra Ptáček (web nemá, kontakt hledejte…)

Se všemi mám osobní zkušenost - buďto jsem k nim chodil na terapii nebo je znám osobně.

• Citovat
  • Upravit
hmm
22.7.11 21:50

Velmi doporučuji Mgr. Jana Rajchla ve Vojenské nemocnici v Brně: 973445449. Je výborný člověk i psycholog. Znám!!

• Citovat
  • Upravit
Zmizelka
3.2.12 11:54

psycholog Brno - spolupracujicí s pojišťovnou

Dobrý den, můžete mi prosím doporučit dobrého psychologa v Brně pro dospělé, který ale spolupracuje se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra? Mockrát děkuji

• Citovat
  • Upravit
3627
3.2.12 12:18

Já doporučuji zmíněnou Michaelu Killarovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
momok
7.3.12 12:47

Tak zkus zkontaktovat ty, co dělají na pojišťovnu a zeptat se, jestli mají smlouvu s tvou pojišťovnou..to nemůže nikdo předem vědět…Počítej ale s objednací lhůtou tak dva až tři měsíce..

• Citovat
  • Upravit
plysti
26.11.12 12:27

Jana Michalova kontakt

Nezná někdo prosím Janu Míchalovou? Na internetu se na ní nedá sehnat kontakt a vážně bych jí docela potřeboval (na znamylekar.cz ma dobre reference)

• Citovat
  • Upravit
náhodný
28.1.13 16:50

Mgr. Jana Míchalová působí na (asi částečný úvazek) Sexuologickém oddělení FNB, nebo tomu tak bylo když jsem tam absolvoval výuku. Hledání její osoby bych započal tam.

• Citovat
  • Upravit
2
1.3.13 16:27

Já jsem chodila k Ivě Hinkové, ale protože jsem byla ve finančně blbé situaci, doporučila mi chodit přes pojišťovnu k Tono Polákovi, to bylo fajn, ale o hodně míň efektivní, tak jsem se ještě ráda vrátila, i když si to nemůžu dovolit každý týden. Pak prý je taky dobrá Světlana Skálová, už paní před důchodem, ale dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
30.6.13 18:01

Neznate nekdo dobreho psychologa co dela na pojistovnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MmMoOo
17.9.13 11:06

Ivo Hurdálek z polikliniky Zahradníkova. Znáte ho někdo?

• Citovat
  • Upravit
Genika
29.9.13 23:32

Ivo Hurdálek

Ivo Hurdálek je dle mého názoru profesionální a znalý psychoterapeut. Klidný, otevřený a poctivý v přístupu ke své práci. Sezení u něj si často připomínám. Mám za to, že dokáže rozplést pletivo nejasností, které člověk v sobě má. Díky němu a práci s ním jsem mnohem sebe-vědomější.

• Citovat
  • Upravit
3
20.1.14 00:30

Jo Míša Killarová je dobrá psychoterapeutka

Dobrá je Michaela Killarová, potom taky Honza Rajchl Honza Rajchl, Iva Hinková (web nevím). Ti všichni dělají za hotové a moc mi pomohli i když každý v jiném životním období a jinak.

Na pojištovnu se obvykle čeká na termín.
Dobrý je Tono Polák, Skálová, Ondra Ptáček a obecně lidi ve Vojenské nemocnici.

Nebrat lidi co mají různé ezoterní kurzy a nemají psychologické vzdělání. Řešením také nejsou různé rodinné konstelace - to funguje spíš jako když vidličkou nadzvihnete takový ten vršíček od papiňáku. Odfouknete nahromaděný tlak ale nic moc tím nevyřešíte.

Pokud se nezměníte vy, pořád se to s čím máte problém bude vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty