Psycholog Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
4.6.14 21:11

Zdravím všechny. Pravděpodobně nejsem tak silná, jak jsem si myslela. Běžně zvládám krizové situace v pohodě, nicméně, teď se sešlo pár věcí a já najednou nevím, co s tím.. A tak se ptám… Doporučíte psychologa, který mě vyslechne, případně odhalí, kde je chyba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.6.14 21:13

Ještě dodávám…jsem z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.9.14 19:23

Za mne doporučuji paní Mgr. Davidovou, je zároveň i právničkou, dokáže poradit komplexně :palec:
Pište do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.15 08:22

Ahoj, je tady spousta jmen. Potřebovala bych někoho, kdo pomáhá s problémy se sebeúctou, sebevědomím. Poraďto prosím někdo, na koho konkrétně se obrátit. Předem díky.
PS : Jedno jestli na pojišťovnu nebo bez.

• Citovat
  • Upravit
3
18.10.15 15:49

sebeucta

Se sebeuctou je to jedno, to by mel zvladat kazdy pszcholog, neni na to treba specializace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.15 08:40

Dobrý psycholog pro děti

Dobrý den, po rozchodu nechce jít 8 letá holčička k matce. Pláče, prosí, budí se večer, celé dny o tom mluví a nevíme co dělat. U dobrého psychologa je dlouhá čekací doba. Nemáte radu, kde by to šlo uspíšit, nebo kdo by vzal přednostně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.11.15 09:15

detsky psycholog, rodinny psycholog

Doporucuji Lucii Kotkovou. Pracuje na primou platbu, takze si sezeni musite zaplatit, ale rozhodne to stoji zato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.15 12:55

@ViaSolis Mohu poprosit o kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.12.15 22:21

Uz jste asi pouzila google..jinak luciekotkova.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.16 22:53

Psycholog Brno

Ačkoliv jsem nikdy nevěřila, že v životě budu potřebovat psychologa, ve spokojeném a dlouholetém manželství se objevil problém, a tak jsem se rozhodla nějakého odborníka vyhledat. Na základě recenzí na internetu jsem se rozhodla pro Mgr. Janu Brzkovskou.
Tohoto psychologa nedoporučuji. Je to sice velmi příjemná a milá paní, ale její návštěva celou naši situaci velmi zhoršila. Navštívila jsem ji společně s manželem, abychom naši vztahovou krizi řešili. Po rozhovoru s touto psycholožkou se vše velmi zhoršilo, manžel stále opakuje „neměla jsi mě k té psycholožce vůbec brát“ a rozhodl se k rozvodu.
Kdybychom ty peníze, co jsme zaplatili za sezení s paní Mgr. Brzkovskou, utratili třeba za romantickou večeři nebo společný výlet, udělali bychom rozhodně lépe.
Jsem si jistá, že s některými problémy paní magistra Jana Brzkovská dokáže pomoci, v případě krize v manželství bych se však raději obrátila na někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
26.10.16 23:24

Já za sebe mohu doporučit PhDr. Juraje Barbariče, snadno se dá najít v googlu jeho stránka..pomohl mi jak z depresemi tak s psychosomatickými problémy..nic se mi již nevrátilo..pracuje ve všední dny a po domluvě i o víkendu..čekací doby jsou teď docela krástké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.16 10:42

Ahoj muzu mit otazku? mamzel chce volat me psycholozce jake informace ma pravo mu rict?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.16 12:16
@Anonymní píše:
Ahoj muzu mit otazku? mamzel chce volat me psycholozce jake informace ma pravo mu rict?

Zadne..co vy nedovolite, to nesmi rict pokud dodrzuje nejaky eticky kodex

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.16 12:32

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo doporučit aktuálně nějakého dobrého psychologa v Brně, raději možná psycholožku?.. doporučení ideálně od někoho, kdo ma zkušenost s depresemi a uzkostmi během mateřské dovolené…moc děkuji..prosím o anonym..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.18 10:56

www.psaycholozkavbrne.cz například…nebo www.psychologporadna.eu Oba jsou brňáci, zkušenosti dobré Prosím ponechat anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty