Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny. Pravděpodobně nejsem tak silná, jak jsem si myslela. Běžně zvládám krizové situace v pohodě, nicméně, teď se sešlo pár věcí a já najednou nevím, co s tím.. A tak se ptám… Doporučíte psychologa, který mě vyslechne, případně odhalí, kde je chyba??
Za mne doporučuji paní Mgr. Davidovou, je zároveň i právničkou, dokáže poradit komplexně ![]()
Pište do SZ
Ahoj, je tady spousta jmen. Potřebovala bych někoho, kdo pomáhá s problémy se sebeúctou, sebevědomím. Poraďto prosím někdo, na koho konkrétně se obrátit. Předem díky.
PS : Jedno jestli na pojišťovnu nebo bez.
Se sebeuctou je to jedno, to by mel zvladat kazdy pszcholog, neni na to treba specializace
Dobrý den, po rozchodu nechce jít 8 letá holčička k matce. Pláče, prosí, budí se večer, celé dny o tom mluví a nevíme co dělat. U dobrého psychologa je dlouhá čekací doba. Nemáte radu, kde by to šlo uspíšit, nebo kdo by vzal přednostně?
Doporucuji Lucii Kotkovou. Pracuje na primou platbu, takze si sezeni musite zaplatit, ale rozhodne to stoji zato.
Ačkoliv jsem nikdy nevěřila, že v životě budu potřebovat psychologa, ve spokojeném a dlouholetém manželství se objevil problém, a tak jsem se rozhodla nějakého odborníka vyhledat. Na základě recenzí na internetu jsem se rozhodla pro Mgr. Janu Brzkovskou.
Tohoto psychologa nedoporučuji. Je to sice velmi příjemná a milá paní, ale její návštěva celou naši situaci velmi zhoršila. Navštívila jsem ji společně s manželem, abychom naši vztahovou krizi řešili. Po rozhovoru s touto psycholožkou se vše velmi zhoršilo, manžel stále opakuje „neměla jsi mě k té psycholožce vůbec brát“ a rozhodl se k rozvodu.
Kdybychom ty peníze, co jsme zaplatili za sezení s paní Mgr. Brzkovskou, utratili třeba za romantickou večeři nebo společný výlet, udělali bychom rozhodně lépe.
Jsem si jistá, že s některými problémy paní magistra Jana Brzkovská dokáže pomoci, v případě krize v manželství bych se však raději obrátila na někoho jiného.
Já za sebe mohu doporučit PhDr. Juraje Barbariče, snadno se dá najít v googlu jeho stránka..pomohl mi jak z depresemi tak s psychosomatickými problémy..nic se mi již nevrátilo..pracuje ve všední dny a po domluvě i o víkendu..čekací doby jsou teď docela krástké.
Ahoj muzu mit otazku? mamzel chce volat me psycholozce jake informace ma pravo mu rict?
@Anonymní píše:
Ahoj muzu mit otazku? mamzel chce volat me psycholozce jake informace ma pravo mu rict?
Zadne..co vy nedovolite, to nesmi rict pokud dodrzuje nejaky eticky kodex
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo doporučit aktuálně nějakého dobrého psychologa v Brně, raději možná psycholožku?.. doporučení ideálně od někoho, kdo ma zkušenost s depresemi a uzkostmi během mateřské dovolené…moc děkuji..prosím o anonym..
www.psaycholozkavbrne.cz například…nebo www.psychologporadna.eu Oba jsou brňáci, zkušenosti dobré Prosím ponechat anonym.