Psycholog - koho vybrat?

Anonymní
21.6.11 09:55

Psycholog - koho vybrat?

Holky potřebuji poradit, chodím k psycholožce kvůli úzkostem. Zdálo se mi, že mi už nedokáže pomoct, tak jsem zkusila jinou psycholožku v jiném okrese. Jelikož také nemůžeme mít děti, tak mi řekla, že děti budu mít až za 4 roky 8-o , to mě teda dorazilo … 8-o
Prý ale nesmím mít dva psychology. Vůbec nevím, ke které teď chodit. Ta nová, s tou jsme skoro nic neřešili, protože potřebovala vědět všechno o mě, jaké mám problémy. Prý až příště, zda se ještě uvidíme. Posílají si zprávy psychologové mezi sebou? Poraďte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
21.6.11 10:53

Co zkusit psychologa-muze jiny nazor na vec. Psychologu je spousta a pokud ti nejaky nevyhovuje, zkus dalsiho. Znama takhle vystridala pet a nakonec narazila i na jednoho, ktereho ma na pojistovnu, takze zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.11 12:15

holky je normální, aby psycholožka se mnou rozebírala dopodrobna moje rodiče? Přišla jsem s problémem, a řešíme rodiče a ne to, s čím jsem tam přišla …

• Citovat
  • Upravit
205
18.7.11 13:48

Není mi jasné, proč ti psycholožka řekla, že můžeš mít děti za čtyři roky? Ona je vědma? Rozebírat rodiče je asi normální, hledá se prapůvod tvých úzkostí a asi se profiluje tvoje osobnost, výchova a tak. Si myslím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.11 14:10
Marionet píše:
Není mi jasné, proč ti psycholožka řekla, že můžeš mít děti za čtyři roky? Ona je vědma? Rozebírat rodiče je asi normální, hledá se prapůvod tvých úzkostí a asi se profiluje tvoje osobnost, výchova a tak. Si myslím já.

no to právě taky nevím, já jsem k ní šla, aby mi pomohla překonat strach z umělého oplodnění, protože tam potřebuji jít co nejdřív, a ona to se mnou vůbec neřeší … :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex