Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
V noci jsem měla hodně ošklivý sen:
Ve stručnosti,mé děti obtěžoval nějaký pedofil, naštěstí jim nic neudělal. Ve snu byl i manžel, který od něj děti rychle sebral a utíkal pryč. Jenže já v té šílené zlobě vzala sekeru a usekla tomu pedofilovi hlavu
, prostě nejšílenější sen, co jsem kdy v životě měla, hrůza a děs, detaily popisovat raději nebudu..
Jo, ještě jsem došla tak daleko, že si balím tašku a připravuju se na jistou vazbu, manžel mě přesvědčoval, že kauci za mě zaplatí, no prostě jako z filmu
![]()
Ve 3 ráno jsem se s řevem probrala, tedy spíše manžel se mnou musel pořádně lomcovat ať se proberu, no a ráno jsem zjistila, že mám pod nosem, takový jako by opar-puchýřky, 1 jsem propíchla a je čirý, je to dost nepříjemné /v životě jsem tedy žádný opar ani nic podobného neměla/ a nevím co s tím ![]()
***Může to být tím zážitkem-šokem z toho snu
*** Zmizne to samo, mám to něčím máznout, třeba framykoinem nebo zinkovou mastí?
Poradíte ![]()
Opary se dělají i ze stresu, možná z toho strachu, to nevím
Čím dřív si ho namažeš, tím míň se ti udělá, dobrý jsou ty náplasti Compped nebo stačí obyč. zubní pasta.
Jinak sen teda hnusnej no…
Opar to byt muze, dost na ne trpim a vim ze staci malo k tvorbe.
Zinkova mast je v pohode a tedka jsem objevila zazrak na opary.Herpclair. Sice malinka a pomerne drazsi masticka ale me zatim zabira ze vseho nejlepe.
Vím, že se lidem dělá z leknutí
Nepropichuj to, nech to být, nebo na to dej tea tree oil, ale bacha, než to zaschne tak ta tekutina je dost infekční
Mě se dělávají opary-puchýřky pod nosem/uvnitř nosu, když jsem víc nastydlá - prostě když mám rozhozenou imunitu. Už léta, a nikdy jsem netušila, co to může být, myslela jsem si, že je to nějaká reakce sliznice na sprej do nosu nebo tak něco a až před asi půl rokem jsem pohledala na netu a zjistila, že jsou to opary. Zinková mast určitě neuškodí, je dobrá na vysušení - natřít (a pak hned umýt ruce), počkat cca 20-30 minut, až to natáhne tu tekutinu, setřít a opakovat. Ale mívala jsem s tím boj třeba i 14 dní - udělal se stroupek, já ho smrkáním sthla a tak pořád dokola. Pak jsem si na to koupila v lékárně Vectavir a boj s oparem se smrsknul na pár dní, a fakt platí čím dřív, tím líp.
A opar z leknutí se lidem dělává, o tom jsem už taky slyšela.
Jinak sen je to šílenej, zkus na něj nemyslet, neopakovat si ho v duchu a snad na něj brzo zapomeneš.