Opar - nebo něco jiného?

3011
18.6.11 14:27

Opar - nebo něco jiného?

V noci jsem měla hodně ošklivý sen:

Ve stručnosti,mé děti obtěžoval nějaký pedofil, naštěstí jim nic neudělal. Ve snu byl i manžel, který od něj děti rychle sebral a utíkal pryč. Jenže já v té šílené zlobě vzala sekeru a usekla tomu pedofilovi hlavu 8-o , prostě nejšílenější sen, co jsem kdy v životě měla, hrůza a děs, detaily popisovat raději nebudu.. :poblion: Jo, ještě jsem došla tak daleko, že si balím tašku a připravuju se na jistou vazbu, manžel mě přesvědčoval, že kauci za mě zaplatí, no prostě jako z filmu :roll: :wink:

Ve 3 ráno jsem se s řevem probrala, tedy spíše manžel se mnou musel pořádně lomcovat ať se proberu, no a ráno jsem zjistila, že mám pod nosem, takový jako by opar-puchýřky, 1 jsem propíchla a je čirý, je to dost nepříjemné /v životě jsem tedy žádný opar ani nic podobného neměla/ a nevím co s tím :?:
***Může to být tím zážitkem-šokem z toho snu :?: *** Zmizne to samo, mám to něčím máznout, třeba framykoinem nebo zinkovou mastí?
Poradíte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
18.6.11 14:33

Opary se dělají i ze stresu, možná z toho strachu, to nevím :nevim: Čím dřív si ho namažeš, tím míň se ti udělá, dobrý jsou ty náplasti Compped nebo stačí obyč. zubní pasta.
Jinak sen teda hnusnej no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
18.6.11 14:51

klidně zinkovou mastí, mě pomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.6.11 15:03

Opar to byt muze, dost na ne trpim a vim ze staci malo k tvorbe.

Zinkova mast je v pohode a tedka jsem objevila zazrak na opary.Herpclair. Sice malinka a pomerne drazsi masticka ale me zatim zabira ze vseho nejlepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.6.11 15:11

Vím, že se lidem dělá z leknutí
Nepropichuj to, nech to být, nebo na to dej tea tree oil, ale bacha, než to zaschne tak ta tekutina je dost infekční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
18.6.11 17:14

Mě se dělávají opary-puchýřky pod nosem/uvnitř nosu, když jsem víc nastydlá - prostě když mám rozhozenou imunitu. Už léta, a nikdy jsem netušila, co to může být, myslela jsem si, že je to nějaká reakce sliznice na sprej do nosu nebo tak něco a až před asi půl rokem jsem pohledala na netu a zjistila, že jsou to opary. Zinková mast určitě neuškodí, je dobrá na vysušení - natřít (a pak hned umýt ruce), počkat cca 20-30 minut, až to natáhne tu tekutinu, setřít a opakovat. Ale mívala jsem s tím boj třeba i 14 dní - udělal se stroupek, já ho smrkáním sthla a tak pořád dokola. Pak jsem si na to koupila v lékárně Vectavir a boj s oparem se smrsknul na pár dní, a fakt platí čím dřív, tím líp.
A opar z leknutí se lidem dělává, o tom jsem už taky slyšela.
Jinak sen je to šílenej, zkus na něj nemyslet, neopakovat si ho v duchu a snad na něj brzo zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí